EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mitch McConnell se retrage dupa un mandat record in fruntea republicanilor din Senatul SUA: Tatal Timp ramane neinvins

publicat 2024-02-28 23:15:08 (Jurnalul-National)
Mitch McConnell se retrage dupa un mandat record in fruntea republicanilor din Senatul SUA: Tatal Timp ramane neinvins Liderul republicanilor din Senatul american, Mitch McConnell, a declarat, miercuri, ca se va retrage in 2024 din acest rol, punand capat unui mandat record si cedand astfel "mai multa influenta" lui Donald Trump si adeptilor liniei dure care au ajuns sa defineasca partidul, noteaza Reuters. ...continuare.

Marcel Ciolacu: Am stabilit in coalitie ca pe 15 si 29 septembrie sa avem alegeri prezidentiale; pe 8 decembrie – parlamentarele

publicat 2024-02-28 23:15:08 (Income-Magazine)
Marcel Ciolacu: Am stabilit in coalitie ca pe 15 si 29 septembrie sa avem alegeri prezidentiale; pe 8 decembrie – parlamentarele Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara ca in coalitia de guvernare s-a stabilit ca alegerile prezidentiale sa aiba loc pe 15 si 29 septembrie, iar alegerile parlamentare pe data de 8 decembrie. Marcel Ciolacu a fost intrebat, intr-o emisiune la Romania TV, daca au fost „batute in cuie” datele pentru alegeri. „In acest moment, […] ...continuare.

"Regret. Nu mai am o viata normala" | Marturiile cutremuratoare ale pacientilor care au avut reactii adverse grave dupa vaccinarea COVID-19

publicat 2024-02-28 23:15:03 (Antena3)
Regret. Nu mai am o viata normala | Marturiile cutremuratoare ale pacientilor care au avut reactii adverse grave dupa vaccinarea COVID-19 Pacientii care au patimit in urma reactiilor adverse dupa vaccinarea anti-Covid-19 rup tacerea. Atentie, urmeaza detalii care va pot afecta emotional! Reactia medicilor. ...continuare.

Romania, tara cu cei mai multi morti in accidente rutiere din Europa. De ce detine acest record nedorit si care sunt solutiile

publicat 2024-02-28 23:15:03 (Adevarul)
Romania, tara cu cei mai multi morti in accidente rutiere din Europa. De ce detine acest record nedorit si care sunt solutiile Nu mai putin de 14.156 accidente rutiere grave au fost inregistrate in Romania in ultimii trei ani, soldate cu 11.021 persoane ranite grav si 4.957 morti. Romania se situeaza astfel pe primul loc in Uniunea Europeana la acest capitol. ...continuare.

Israelul si Hezbollah admit posibilitatea unei escaladari a conflictului din sudul Libanului

publicat 2024-02-28 23:15:03 (Adevarul)
Israelul si Hezbollah admit posibilitatea unei escaladari a conflictului din sudul Libanului Potrivit unuia dintre interlocutorii ziarului The National, statul evreu isi propune sa impinga formatiunile armate Hezbollah la 10-15 km de granitele sale de nord si sa le priveze de capacitatea de a lovi zonele populate israeliene. ...continuare.

Doua noi fonduri de investitii, Early Game Ventures II si BoldMind, primesc 50 mil. euro din PNRR. Comitetul de Investitii al Guvernului Romaniei a aprobat finantarea

publicat 2024-02-28 23:00:27 (Ziarul-Financiar)
Doua noi fonduri de investitii, Early Game Ventures II si BoldMind, primesc 50 mil. euro din PNRR. Comitetul de Investitii al Guvernului Romaniei a aprobat finantarea Autor: Cristina Rosca Fondurile de investitii Early Game Ventures II si BoldMind au primit aprobarea Comitetului de Investitii desemnat de Guvernul Romaniei pentru a accesa o suma totala de 50 milioane euro din PNRR. E vorba de bugetul de 400 mil. euro menit a incuraja investitiile in companii mici si medii din Romania. ...continuare.

Saptamana de lucru de patru zile in ECE: o treime dintre polonezi o vor, dar angajatorii raman sceptici, in Ungaria o companie o introduce dupa ce alta renunta la ea, Cehia nu e pregatita sa o adopte

publicat 2024-02-28 23:00:27 (Ziarul-Financiar)
Saptamana de lucru de patru zile in ECE: o treime dintre polonezi o vor, dar angajatorii raman sceptici, in Ungaria o companie o introduce dupa ce alta renunta la ea, Cehia nu e pregatita sa o adopte Autor: Catalina Apostoiu Aproximativ 28% dintre anga­jatii din Polonia sunt interesati de scurtarea saptamanii de lucru la patru zile, releva un studiu realizat de Personnel Service si citat de Warsaw Business Journal. ...continuare.

Bancile centrale ale Cehiei si Ungariei au accelerat scaderile de dobanzi, incurajate de aducerea inflatiei sub control, in timp ce banca centrala a Poloniei, blocata intr-un razboi politic, se ingroapa in aur

publicat 2024-02-28 23:00:27 (Ziarul-Financiar)
Bancile centrale ale Cehiei si Ungariei au accelerat scaderile de dobanzi, incurajate de aducerea inflatiei sub control, in timp ce banca centrala a Poloniei, blocata intr-un razboi politic, se ingroapa in aur Aducerea sub control a inflatiei prin forta dobanzilor mari si a inaspririi rapide a politicii monetare ofera bancilor centrale est-europene suficient spatiu pentru a reduce acum dobanzile. Iar acest lucru a fost posibil multumita independentei bancilor centrale, dupa cum a observat Miroslav Singer, economist sef la Generali Group si fost guvernator la banca centrala a Cehiei. Este vorba de independenta data de moneda proprie. Foto: guvernatorul bancii centrale din Polonia, Adam Glapinski.... ...continuare.

Un trotinetist din Lugoj s-a ranit grav dupa ce a cazut cu fata intr-o groapa cu ciment proaspat turnat VIDEO

publicat 2024-02-28 23:00:21 (ProTV)
Un trotinetist din Lugoj s-a ranit grav dupa ce a cazut cu fata intr-o groapa cu ciment proaspat turnat VIDEO Un barbat din Lugoj s-a ranit grav dupa ce a cazut cu fata într-o groapa cu ciment proaspat turnat, desi lucrarea era semnalizata. Barbatul a refuzat sa fie chemata ambulanta, desi avea fata plina de sânge.   ...continuare.

Marcel Ciolacu: Cineva si-a dorit sa aiba pistol, de la ANAF. Nu o aiba nimeni niciun pistol/ Tragi dupa camioane, esti John Wayne?

publicat 2024-02-28 23:00:20 (Money.ro)
Marcel Ciolacu: Cineva si-a dorit sa aiba pistol, de la ANAF. Nu o aiba nimeni niciun pistol/ Tragi dupa camioane, esti John Wayne? Marcel Ciolacu a fost intrebat, miercuri, la RTV, daca inspectorii ANAF vor avea pistol.    "E o prostie si ramane o prostie. Daca te duci intr-un control, undeva, suni Politia, Jandarmeria. Asta nu de astazi, ci de cand s-a infiintat. Astazi s-a descoperit aceasta tampenie. Cineva si-a dorit sa aiba pistol, de la ANAF. Nu o aiba nimeni niciun pistol. Au probleme, cer suport de la Jandarmerie si de la MAI. Tragi dupa camioane, esti John Wayne?", a afirmat premierul.   ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.