EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Avertisment incredibil al Kremlinului chiar in ziua in care este inmormantat Aleksei Navalnii

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Avertisment incredibil al Kremlinului chiar in ziua in care este inmormantat Aleksei Navalnii Kremlinul a declarat, vineri, ca orice adunari neautorizate în sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnîi, care urmeaza sa fie înmormântat, vineri, la Moscova, vor încalca legea, relateaza Reuters.   ...continuare.

Creatura marina misterioasa descoperita in apele britanice. Oamenii de stiinta au ramas surpinsi de aceasta specie | FOTO

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Creatura marina misterioasa descoperita in apele britanice. Oamenii de stiinta au ramas surpinsi de aceasta specie | FOTO O noua specie de creatura marina a fost descoperita în apele britanice. Descoperirea a fost facuta în largul coastei de sud-vest a Angliei.   ...continuare.

Psihoza plosnitelor de pat, amplificata in Franta de trolii rusi. "Viginum" a luptat impotriva lor

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Psihoza plosnitelor de pat, amplificata in Franta de trolii rusi. Viginum a luptat impotriva lor Psihoza plosnitelor de pat din Franta a fost "artificial amplificata" de Rusia, a afirmat vineri ministrul francez delegat pentru afaceri europene, Jean-Noël Barrot. ...continuare.

Prima imagine cu trupul neinsufletit al lui Aleksei Navalnii. Au fost facute poze in biserica, la inmormantare | FOTO

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Prima imagine cu trupul neinsufletit al lui Aleksei Navalnii. Au fost facute poze in biserica, la inmormantare | FOTO Vineri, 1 martie, au avut loc funeraliile disidentului rus Aleksei Navalnîi, care a murit subit în urma cu doua saptamâni, într-o colonie penala din Arctica.   ...continuare.

(P) Asistentii virtuali pentru personalul companiei: Cum pot eficientiza procesele administrative

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
(P) Asistentii virtuali pentru personalul companiei: Cum pot eficientiza procesele administrative Asistentii virtuali devin tot mai prezenti în mediul corporativ, reprezentând o solutie inovatoare pentru optimizarea proceselor administrative.   ...continuare.

O suta de zile pana la alegerile europarlamentare din 2024. Care sunt marile partide si politicienii care sunt cap de lista

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
O suta de zile pana la alegerile europarlamentare din 2024. Care sunt marile partide si politicienii care sunt cap de lista Cu o suta de zile înainte de alegerile europarlamentare, partidele europene îsi finalizeaza planurile de a face fata campaniei electorale. ...continuare.

Secretarul apararii al SUA: "Daca Ucraina cade, chiar cred ca NATO va fi intr-o lupta cu Rusia"

publicat 2024-03-01 15:15:12 (ProTV)
Secretarul apararii al SUA: Daca Ucraina cade, chiar cred ca NATO va fi intr-o lupta cu Rusia Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, a declarat joi, la o audiere într-o comisie a Congresului SUA, ca daca Ucraina pierde razboiul cu Rusia, urmatoarele amenintate vor fi statele baltice.   ...continuare.

Lista preliminara a tricolorilor convocati pentru meciurile din martie. Romania va intalni Irlanda de Nord si Columbia

publicat 2024-03-01 15:15:11 (OnlineSport)
Lista preliminara a tricolorilor convocati pentru meciurile din martie. Romania va intalni Irlanda de Nord si Columbia Selectionerul Edward Iordanescu a anuntat lista preliminara a jucatorilor convocati pentru dubla amicala de la finalul lunii martie. ...continuare.

ANAF anunta continuarea masurilor de digitalizare - e-Sigiliu va permite monitorizarea transporturilor suspectate de evaziune fiscala / Se cumpara camere de luat vederi ce vor fi montate in punctele de trecere a frontierei / Statistici RO e-Transport

publicat 2024-03-01 15:15:11 (Money.ro)
ANAF anunta continuarea masurilor de digitalizare - e-Sigiliu va permite monitorizarea transporturilor suspectate de evaziune fiscala / Se cumpara camere de luat vederi ce vor fi montate in punctele de trecere a frontierei / Statistici RO e-Transport "Digitalizarea serviciilor publice reprezinta o prioritate, iar ANAF depune eforturi considerabile in vederea implementarii in paralel a mai multor programe informatice. In aceasta arhitectura, Sistemul RO e-Transport isi propune sa revolutioneze abordarea transporturilor rutiere de bunuri din perspectiva combaterii evaziunii fiscale, pentru aceasta operationalizandu-se modulele de analiza complexa de risc, pe fondul acumularii de informatii in baza de date specifica. Subliniem faptul ca, de... ...continuare.

Curs valutar BNR, 1 martie 2024. Euro, in crestere

publicat 2024-03-01 15:15:11 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 1 martie 2024. Euro, in crestere Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri, 1 martie 2024, un curs de referinta de 4,9699 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9690 lei inregistrat joi. Dolarul a ajuns la 4,5984 lei, de la un curs de 4,5823 lei.Articolul Curs valutar BNR, 1 martie 2024. Euro, in crestere apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.