EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ion Cristoiu: Clisee trompetiste despre Batalia de la Marasesti

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
Ion Cristoiu: Clisee trompetiste despre Batalia de la Marasesti M-a pus dracu sa ma angajez la Historia cu descrierea vizitei lui Wilhelm al II-lea in Romania, punind accentul pe suirea in Magura Odobestilor. Cum intre timp am primit si cartea lui Rommel despre asaltul asupra Magurii Odobestilor, m-am apucat, in stilul meu pagubos, sa ma documentez asupra chestiunii. Kaizerul a fost in Magura Odobestilor in septembrie 1917. ...continuare.

Un avion Boeing 777 a aterizat de urgenta la Los Angeles dupa ce a pierdut un pneu

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
Un avion Boeing 777 a aterizat de urgenta la Los Angeles dupa ce a pierdut un pneu Zborul 35 al companiei United se indrepta spre Osaka, Japonia, cu un total de 249 de persoane la bord. ...continuare.

Prognoza meteo pentru luna martie: Primavara vine cu ploi abundente in intreaga tara

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
Prognoza meteo pentru luna martie: Primavara vine cu ploi abundente in intreaga tara Saptamana 11 - 18 martie Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul intregii tari. ...continuare.

Ziua Internationala a Femeii. Istoria zilei de 8 Martie in Romania si in lume

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
Ziua Internationala a Femeii. Istoria zilei de 8 Martie in Romania si in lume Ziua Internationala a Femeii, marcata pe 8 martie, a fost la inceputuri o expresie a dorintei femeilor muncitoare de dobandire a unor drepturi, insa, de-a lungul timpului, s-a transformat intr-un prilej de sarbatorire a feminitatii, indiferent de religie si rasa. ...continuare.

MESAJE DE 8 MARTIE 2024. Cele mai frumoase urari de Ziua Femeii

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
MESAJE DE 8 MARTIE 2024. Cele mai frumoase urari de Ziua Femeii Mediafax.ro iti propune cateva mesaje pe care le poti trimite de 8 martie femeilor din viata ta. ...continuare.

Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma

publicat 2024-03-08 08:15:14 (Mediafax)
Unde ajung monedele aruncate in Fontana di Trevi din Roma Timp de sute de ani, atunci cand se afla la Roma, vizitatorii se aduna la fantana pentru a-si pune o dorinta, urmand un ritual istoric. Putini se gandesc de doua ori la monedele lor. ...continuare.

Joe Biden, discurs despre Starea Uniunii: "Va asigur ca Putin nu se va opri la Ucraina. Nu voi ceda"

publicat 2024-03-08 08:15:12 (Libertatea)
Joe Biden, discurs despre Starea Uniunii: Va asigur ca Putin nu se va opri la Ucraina. Nu voi ceda Presedintele american Joe Biden a sustinut joi seara, in Congres, discursul sau despre Starea Uniunii. Primele teme abordate au fost razboiul din Ucraina si apararea democratiei, iar ulterior a trecut la subiecte interne, potrivit AFP, citata de Agerpres. La inceputul discursului, Biden l-a acuzat pe predecesorul sau, Donald Trump, ca „i se supune” lui Vladimir […] ...continuare.

Avertisment de atacuri teroriste la Moscova in urmatoarele doua zile publicat de Ambasada Statelor Unite din Rusia

publicat 2024-03-08 08:15:12 (Libertatea)
Avertisment de atacuri teroriste la Moscova in urmatoarele doua zile publicat de Ambasada Statelor Unite din Rusia Ambasada Statelor Unite in Federatia Rusa sustine ca sunt posibile atacuri teroriste la Moscova in urmatoarele doua zile. Avertismentul a fost postat si pe site-ul sau, si de Ministerul de Externe britanic, relateaza site-ul cotidianului rus Kommersant. „Ambasada monitorizeaza rapoartele conform carora extremistii intentioneaza sa atace adunari mari de oameni la Moscova, inclusiv concerte, in […] ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 744 | Rusia anunta un atac cu drone ucrainene asupra teritoriului sau. Zelenski merge azi in Turcia

publicat 2024-03-08 08:15:12 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 744 | Rusia anunta un atac cu drone ucrainene asupra teritoriului sau. Zelenski merge azi in Turcia Ministerul rus al Apararii a anuntat vineri dimineata ca 12 drone ucrainene au fost doborate peste regiunile Belgorod si Volgograd noaptea trecuta. Majoritatea dronelor au fost doborate asupra Volgograd, respectiv 11, potrivit Moscovei. Intre timp, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski este asteptat vineri in Turcia, unde se va intalni cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, […] ...continuare.

Unde ajung monedele din Fontana di Trevi, aruncate de turisti pentru dorinte. In 2022 s-au strans 1,4 milioane de euro

publicat 2024-03-08 08:15:12 (Libertatea)
Unde ajung monedele din Fontana di Trevi, aruncate de turisti pentru dorinte. In 2022 s-au strans 1,4 milioane de euro Sume impresionante de strang anual din Fontana di Trevi din Roma, monedele aruncate de vizitatori fiind un adevarat sprijin pentru oameni pe care turistii nu ii vor intalni niciodata, relateaza Agerpres, care citeaza un reportaj Reuters. Obiceiul dureaza de sute de ani. Vizitatorii aflati la Roma se aduna langa Fontana di Trevi pentru a-si pune […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.