EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Numarul femeilor psihopate ar putea fi mult mai mare decat se crede

publicat 2024-02-28 10:00:07 (Jurnalul-National)
Numarul femeilor psihopate ar putea fi mult mai mare decat se crede Un expert sustine ca numarul femeilor psihopate ar putea fi mult mai mare decat se credea anterior. Dr. Clive Boddy, de la Universitatea Anglia Ruskin, afirma ca psihopatia feminina este mai subtila decat cea masculina si, prin urmare, este mai greu de identificat. ...continuare.

ANI l-a gasit pe primarul Sectorului 5 in conflict de interese administrativ

publicat 2024-02-28 10:00:07 (Jurnalul-National)
ANI l-a gasit pe primarul Sectorului 5 in conflict de interese administrativ Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat starea de conflict de interese in cazul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. ...continuare.

Care sunt cele mai cautate flori pentru 8 martie in Romania?

publicat 2024-02-28 10:00:07 (Jurnalul-National)
Care sunt cele mai cautate flori pentru 8 martie in Romania? Un sondaj recent arata ca peste 90% din florile pentru 8 martie sunt deja comandate. Majoritatea comenzilor vin din partea companiilor, dar tot mai multi clienti individuali plaseaza precomenzi pentru a se asigura ca florile vor ajunge la timp.Cele mai comandate flori sunt lalelele si freziile. ...continuare.

Deficit bugetar de 0,45% din PIB in prima luna din acest an

publicat 2024-02-28 10:00:07 (Income-Magazine)
Deficit bugetar de 0,45% din PIB in prima luna din acest an Deficitul bugetului consolidat a fost de 0,45% din PIB in luna ianuarie a acestui an, comparativ cu 0,25% din PIB in prima luna a anului trecut, potrivit datelor Ministerului Finantelor, publicate marti. „Executia bugetului general consolidat pe luna ianuarie 2024 s-a incheiat cu un deficit de 7,89 miliarde lei, respectiv 0,45% din PIB, fata de […] ...continuare.

Barcelona tremura: Arabia Saudita vine dupa 3 oameni de baza!

publicat 2024-02-28 10:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Barcelona tremura: Arabia Saudita vine dupa 3 oameni de baza! "Fotbalul din Arabia Saudita o ameninta pe Barcelona", titreaza astazi ziarul catalan Mundo Deportivo pe coperta. Seicii au 3 oameni importanti blaugrana pe lista: Marc-Andre ter Stegen, Raphinha si Robert Lewandowski.Vara trecuta, Barcelona a cedat insistentelor din Arabia Saudita pentru unul dintre jucatorii de la prima echipa: ivorianul Franck Kessie a fost vandut pentru 12,5 milioane de euro la Al Ahli, una dintre marile echipe saudite. ... ...continuare.

Fabulos. Romania este lider in lume la destinatii balneare. Care sunt cele mai cautate statiuni

publicat 2024-02-28 10:00:03 (Click)
Fabulos. Romania este lider in lume la destinatii balneare. Care sunt cele mai cautate statiuni Principalele destinatii de spa pentru 2024 au fost dezvaluite intr-un sondaj recent realizat de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor de cautare Google, relateaza Tourism Today. ...continuare.

Romanul care face o avere dintr-o afacere geniala. Produsele lui se vand chiar si cu 300 lei/bucata: "Vanzarile cresc cu 35% in perioada 1 - 8 martie"

publicat 2024-02-28 10:00:03 (Click)
Romanul care face o avere dintr-o afacere geniala. Produsele lui se vand chiar si cu 300 lei/bucata: Vanzarile cresc cu 35% in perioada 1 - 8 martie In lumea afacerilor, uneori cele mai inedite idei devin surse impresionante de imbogatire. Un roman a reusit sa dea lovitura cu o afacere cu totul neasteptata, ce are la baza pasiunea pentru ciocolata si imaginatia desfasurata in combinatii delicioase. ...continuare.

CE anunta masuri pentru stimularea pozitiei de lider industrial a UE in domeniul materiilor avansate

publicat 2024-02-28 10:00:03 (Bursa)
Comisia Europeana a propus o strategie cuprinzatoare pentru a trece la pozitia de lider industrial a UE in domeniul materialelor avansate, o tehnologie generica esentiala extrem de relevanta pentru dubla tranzitie verde si digitala, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar ...continuare.

Profitul Romgaz a urcat cu 10% anul trecut, la 2,8 miliarde lei

publicat 2024-02-28 10:00:03 (Bursa)
* Cheltuielile au scazut cu 55% fata de cele din 2022, pe fondul diminuarii impozitului pe veniturile suplimentare aferente gazelor naturale si a cheltuielilor cu redeventa * Productia de gaze s-a diminuat cu 3%, comparativ cu cea din anul 2022 ...continuare.

Studiu: Pacientii cu boli rare sunt considerati a reprezenta pana la 10% din populatia generala

publicat 2024-02-28 10:00:03 (Bursa)
29 februarie este o zi speciala - o data pe an, Ziua Bolilor Rare aduce in atentia publicului subiectul bolilor orfane. Aceasta zi este dedicata atragerii atentiei asupra nevoilor celor afectati de bolile rare si asupra provocarilor deosebite cu care se confrunta cercetarea si dezvoltarea de terapii, ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.