EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bendeac isi pune viata pe hartie pentru a salva vieti! Vinde carti pentru a ridica un spital. 195.000 de euro a dat pentru renovarea unei clinci

publicat 2024-02-29 12:30:23 (Money.ro)
Bendeac isi pune viata pe hartie pentru a salva vieti! Vinde carti pentru a ridica un spital. 195.000 de euro a dat pentru renovarea unei clinci Mihai Beandeac, actorul cu cea mai mare donatie facuta de o vedeta de televiziune de la noi, continua proiectul sau editorial de succes, cu acelasi scop, ajutor umanitar public. Actorul ce a luat o pauza din televiziune, a donat banii rezultati din "Jurnalul unui burlac – Conversatii cu mama", circa 195.000 de euro, unei fundatii […]Articolul Bendeac isi pune viata pe hartie pentru a salva vieti! Vinde carti pentru a ridica un spital. 195.000 de euro a dat pentru renovarea unei... ...continuare.

PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la scoli si spitale ca sa dea mai multi bani la panselute

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la scoli si spitale ca sa dea mai multi bani la panselute "Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la scoli si spitale ca sa dea mai multi bani la panselute! Pentru asta cere primarul Sectorului 1, astazi, votul consiliului local. Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota impotriva unei asemenea ineptii - scolile si spitalele sunt prioritare, au nevoie de finantare si de imbunatatirea serviciilor publice, nu de taieri. Clotilde Armand si USR au mintit promitand o administratie mai buna si au adus doar blocaje si incompetenta iar, cu aceasta... ...continuare.

Revolutie la Bayern Munchen. Revine Ribery

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
Revolutie la Bayern Munchen. Revine Ribery Franck Ribery a obtinut deja licenta UEFA B si a facut parte din staff-ul lui Nicola in perioada petrecuta la Salerno, scrie Corriere dello Sport. ...continuare.

Putin in fata parlamentului rus: Fortele NATO "se pregatesc sa loveasca teritoriul rusesc"

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
Vestul Rusiei trebuie sa fie "protejat in mod corespunzator" dupa extinderea NATO in Suedia si Finlanda, afirma Vladimir Putin. ...continuare.

Programul incarcat din fotbal scade calitatea meciurilor, sustine seful PFA

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
Programul incarcat din fotbal scade calitatea meciurilor, sustine seful PFA In ultimii ani, cerintele fata de jucatori au crescut pe masura ce competitiile s-au extins si au fost introduse altele noi, acest lucru avand repercusiuni atat asupra sanatatii jucatorilor, cat si asupra calitatii meciurilor, considera Molango. ...continuare.

Cinci romani urmariti international, adusi in tara

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
Cinci romani urmariti international, adusi in tara Astfel, a fost adus un barbat, de 21 de ani, din Calarasi, urmarit international pentru furt. Acesta a fost adus din Italia, avand emis de catre Judecatoria Calarasi, pe numele lui, un mandat de arestare preventiva. ...continuare.

Bitcoin, cea mai mare crestere lunara din ultimii trei ani

publicat 2024-02-29 12:30:22 (Mediafax)
Bitcoin, cea mai mare crestere lunara din ultimii trei ani Cea mai mare criptomoneda in functie de capitalizarea bursiera s-a mentinut stabila joi dimineata la 61.100 de dolari, dupa ce in cursul noptii a ajuns la 63.933 de dolari, relateaza Reuters. ...continuare.

Caderi de pietre pe DN 18, la Ciocanesti. Echipele de interventie actioneaza pentru degajarea carosabilului

publicat 2024-02-29 12:30:19 (Libertatea)
Caderi de pietre pe DN 18, la Ciocanesti. Echipele de interventie actioneaza pentru degajarea carosabilului Echipe de interventie ale Sectiei Drumuri Nationale Campulung Moldovenesc actioneaza, joi, 28 februarie, la Ciocanesti, in judetul Suceava, pentru degajarea carosabilului de pietrele cazute pe DN 18, transmite Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook. „Interventii ale lucratorilor DRDP Iasi – District Carlibaba pentru curatarea carosabilului in […] ...continuare.

De ce brichetele de rumegus de la Tomibena sunt optiunea ideala pentru incalzirea eco-friendly

publicat 2024-02-29 12:30:19 (Libertatea)
De ce brichetele de rumegus de la Tomibena sunt optiunea ideala pentru incalzirea eco-friendly Brichetele de rumegus Tomibena reprezinta o solutie ecologica si eficienta pentru incalzire, datorita originii lor naturale si pure. Provenind exclusiv din rumegus de lemn, acestea sunt apreciate pentru lipsa de aditivi sau substante chimice, oferind o optiune sigura si sustenabila pentru consumatori. Aceasta alternativa verde la combustibilii traditionali se distinge prin capacitatea sa de a […] ...continuare.

5 lucruri pe care nu le stiai despre circ

publicat 2024-02-29 12:30:17 (Jurnalul-National)
5 lucruri pe care nu le stiai despre circ Circul este o forma de divertisment care a incantat generatii intregi de copii, tineri si adulti deopotriva, inca din cele mai vechi timpuri. Acest gen de spectacol ascunde multe povesti si curiozitati fascinante in culisele sale. Dincolo de lumina reflectoarelor si a acrobatiilor senzationale, exista aspecte mai putin cunoscute din aceasta lume captivanta. Astazi, ne aventuram in culisele acestei lumi pentru a descoperi cateva lucruri surprinzatoare pe care putini oameni le cunosc despre... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.