EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CE aproba ajutoare de 241 milioane euro pentru producatorii agricoli din Romania

publicat 2024-02-09 14:30:02 (Bursa)
CE aproba ajutoare de 241 milioane euro pentru producatorii agricoli din Romania Comisia Europeana a aprobat, vineri, o schema de ajutoare in valoare de 241 milioane euro (1,2 miliarde de lei) notificata de Romania pentru sprijinirea producatorilor agricoli, in contextul razboiului purtat de Rusia impotriva Ucrainei. ...continuare.

Zyxel se asteapta la noi standarde de viteza si tendinte cheie pe zona de networking in 2024

publicat 2024-02-09 13:45:03 (Bursa)
Zyxel se asteapta la noi standarde de viteza si tendinte cheie pe zona de networking in 2024 Zyxel Networks se asteapta ca 2024 sa fie un an de inovatie pe zona de networking. De asemenea, se asteapta sa fie un an in care clientii vor face investitii serioase (si, in multe cazuri, atat de necesare) pentru actualizarea tehnologiilor wireless. ...continuare.

Reuters: Fermierii polonezi blocheaza drumurile si granita cu Ucraina intr-un protest la scara nationala

publicat 2024-02-09 13:45:03 (Bursa)
Reuters: Fermierii polonezi blocheaza drumurile si granita cu Ucraina intr-un protest la scara nationala Fermierii polonezi au blocat vineri drumurile din intreaga tara precum si punctele de trecere a frontierei cu Ucraina, demarand o greva generala care va dura o luna, in semn de protest fata de politicile UE si lipsa de masuri guvernamentale pentru protejarea mijloacelor lor de trai. ...continuare.

Kremlin: Inlocuirea generalului ucrainean Valeri Zalujnii nu va schimba cursul conflictului

publicat 2024-02-09 13:30:03 (Bursa)
Kremlin: Inlocuirea generalului ucrainean Valeri Zalujnii nu va schimba cursul conflictului Inlocuirea generalului ucrainean Valeri Zalujnii cu Oleksandr Sirski in functia de comandant-sef al armatei ucrainene nu va schimba cursul conflictului cu Rusia, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. ...continuare.

Administratia Prezidentiala: 'Mai multi procurori au fost eliberati din functie de presedintele Iohannis'

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Bursa)
Administratia Prezidentiala: 'Mai multi procurori au fost eliberati din functie de presedintele Iohannis' Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, mai multe decrete privind eliberarea din functie a mai multor procurori, ca urmare a pensionarii. ...continuare.

Binance: 'Lupta impotriva criminalitatii destructureaza retele internationale si creste siguranta ecosistemului blockchain'

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Bursa)
Binance: 'Lupta impotriva criminalitatii destructureaza retele internationale si creste siguranta ecosistemului blockchain' Binance, cu o cultura centrata pe utilizatori, lupta impotriva criminalitatii si, alaturi de autoritati, destructureaza retele internationale si creste siguranta ecosistemului blockchain. ...continuare.

Analiza Glovo: In Romania, se comanda o pizza la fiecare 5 secunde

publicat 2024-02-09 13:00:04 (Bursa)
Analiza Glovo: In Romania, se comanda o pizza la fiecare 5 secunde Consumul de pizza in Romania se mentine la un nivel ridicat, cel mai cunoscut preparat din bucataria italiana s-a vandut anul trecut de mai bine de 5 milioane de ori, conform unei analize efectuate de Glovo, platforma multi-categorie care ofera acces la o varietate mare de produse, cu ocazia Zilei Internationale a Pizzei. ...continuare.

Inscrierea proiectelor pentru Gala Europeana a Spitalelor Private este deschisa

publicat 2024-02-09 12:30:04 (Bursa)
Inscrierea proiectelor pentru Gala Europeana a Spitalelor Private este deschisa Clinicile si spitalele private din Europa pot inscrie incepand de astazi, 9 februarie, si pana la data de 15 aprilie proiectele lor inovatoare pentru a participa la cea de-a treia editie a Galei Europene a Spitalelor Private. ...continuare.

Retele Electrice Banat a finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice din Timisoara; proiect de de peste 46 milioane de lei

publicat 2024-02-09 12:15:02 (Bursa)
Retele Electrice Banat a finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice din Timisoara; proiect de de peste 46 milioane de lei Retele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Banat) a finalizat prima etapa dintr-un proiect in valoare de peste 46 milioane de lei, TVA inclus, din care valoarea eligibila actualizata este de 32,8 milioane de lei care consta in modernizarea unor elemente ale infrastructurii energetice din municipiul Timisoara. ...continuare.

Retele Electrice Muntenia a finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice din 5 localitati din Giurgiu; proiect de peste 55 milioane de lei

publicat 2024-02-09 12:00:02 (Bursa)
Retele Electrice Muntenia a finalizat prima etapa de modernizare a infrastructurii energetice din 5 localitati din Giurgiu; proiect de peste 55 milioane de lei Retele Electrice Muntenia (companie parte a grupului PPC, denumita anterior E-Distributie Muntenia) a finalizat in decembrie 2023 prima etapa dintr-un proiect in valoare totala de peste 55,35 milioane de lei, TVA inclus, din care valoarea eligibila actualizata este de peste 38 milioane de lei, care consta in modernizarea infrastructurii energetice din municipiul Giurgiu, precum si din localitatile Oinacu, Plopsoru, Branistea si Daita din acelasi judet. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.