EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Devhd anunta lansarea iconica, prima alianta oficiala de parteneri de top ServiceNow de tip boutique

publicat 2024-01-26 12:15:03 (Bursa)
Devhd anunta lansarea iconica, prima alianta oficiala de parteneri de top ServiceNow de tip boutique S-a lansat iconica, prima alianta oficiala globala a partenerilor ServiceNow de tip boutique din industrie. Noua entitate, fondata de veteranii ServiceNow Michel Regueiro si Thomas Gouy, are sediul central in Geneva, Elvetia si include noua firme si peste 300 de consultanti certificati. ...continuare.

BAT a fost recunoscut ca Top Employer in Romania si in alte 3 tari din Aria Europa de Sud Est

publicat 2024-01-26 11:45:02 (Bursa)
BAT a fost recunoscut ca Top Employer in Romania si in alte 3 tari din Aria Europa de Sud Est BAT este mandra sa anunte ca a fost recunoscuta drept Top Employer in Romania, in urma unui amplu proces de evaluare care certifica angajatorii cu cele mai bune practici in domeniul resurselor umane. ...continuare.

Agentii de presa: 'Protest AUR in fata ASF, fata de cresterea preturilor RCA'

publicat 2024-01-26 11:30:03 (Bursa)
Agentii de presa: 'Protest AUR in fata ASF, fata de cresterea preturilor RCA' Peste 100 de protestatari, in frunte cu liderul AUR, George Simion, au blocat vineri dimineata circulatia in fata sediului Autoritatii de Supraveghere Financiare si au acuzat ca li s-a promis ca o delegatie va fi primita in institutie, dar acest lucru nu s-a mai intamplat. ...continuare.

Solutia celor doua state

publicat 2024-01-26 10:15:07 (Bursa)
Solutia celor doua state Rand pe rand, aliatii occidentali ai Israelului insista asupra unei solutii a conflictului din Gaza, prin crearea celui de-al doilea stat pe teritoriul provinciei cunoscute drept Palestina si unde evreii si-au creat primul stat dupa exodul organizat de Moise. Joe Biden insista tot mai apasat in acest sens. Europenii, la fel. Li s-a alaturat ieri si Marea Britanie. Israelul a ajuns peste noapte izolat in plan diplomatic. ...continuare.

Ambasadorul Frantei: 'Sustinem aderarea completa a Romaniei la spatiul Schengen'

publicat 2024-01-26 10:15:07 (Bursa)
Ambasadorul Frantei: 'Sustinem aderarea completa a Romaniei la spatiul Schengen' Franta sustine aderarea completa a Romaniei la spatiul Schengen, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ambasadorul acestei tari la Bucuresti, Nicolas Warnery. ...continuare.

Romcarbon si-a vandut cea mai mare parte din detinerea in Hidroelectrica

publicat 2024-01-26 10:00:03 (Bursa)
Romcarbon si-a vandut cea mai mare parte din detinerea in Hidroelectrica * Titlurile au fost vandute la un pret cu 18% peste cel de achizitie din oferta publica, derulata vara trecuta Procesatorul de plastic Romcarbon Buzau (ROCE) si-a vandut cea mai mare parte a actiunilor Hidroelectrica (H2O) cumparate in oferta publica din vara trecuta, conform unui raport al companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

Actionarii Vrancart au aprobat majorarea capitalului companiei cu 31,9 milioane lei

publicat 2024-01-26 09:15:04 (Bursa)
Actionarii Vrancart au aprobat majorarea capitalului companiei cu 31,9 milioane lei * Operatiunea este programata sa se desfasoare in doua etape * 'Majorarea capitalului social are la baza nevoia de dezvoltare a societatii, prin extinderea capacitatilor de productie', conform raportului de la BVB Actionarii producatorului de hartie, carton si ambalaje Vrancart Adjud (VNC) au aprobat, in adunarea de ieri, o majorare de capital cu 31,9 milioane de lei, conform unui raport al companiei publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). * Vara trecuta capitalul companiei a... ...continuare.

CNBC: Microsoft va concedia aproximativ 1.900 de angajati din unitatea sa Gaming

publicat 2024-01-26 08:45:07 (Bursa)
CNBC: Microsoft va concedia aproximativ 1.900 de angajati din unitatea sa Gaming Microsoft va concedia aproximativ 1.900 de angajati din unitatea sa Gaming, sau aproximativ 9% din totalul acestora, ca efect al preluarii Activision Blizzard ...continuare.

Reuters: Capitalizarea Tesla este pe cale sa scada cu 70 de miliarde de dolari

publicat 2024-01-26 08:45:07 (Bursa)
Reuters: Capitalizarea Tesla este pe cale sa scada cu 70 de miliarde de dolari Actiunile Tesla au scazut joi cu aproape 11%, dupa ce CEO-ul Elon Musk a avertizat ca cresterea vanzarilor va incetini anul acesta, in ciuda reducerilor de preturi care au afectat deja marjele si au amplificat ingrijorarea investitorilor in cel mai valoros producator de automobile din lume ...continuare.

Media: Directorul CIA va purta discutii cu Israel, Egipt si Qatar in vederea facilitarii unui acord

publicat 2024-01-26 08:30:03 (Bursa)
Media: Directorul CIA va purta discutii cu Israel, Egipt si Qatar in vederea facilitarii unui acord Directorul CIA va calatori in Europa pentru a se intalni cu omologii sai israelian si egiptean si cu prim-ministrul Qatarului in speranta de a negocia un armistitiu si o eliberare a ostaticilor inca detinuti de Hamas, au informat joi Washington Post si site-ul de stiri Axios ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.