EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
COMISIA PENTRU PREGATIREA ADOPTARII MONEDEI EURO: Obiectiv realist - orizontul de timp 2024-2026

COMISIA PENTRU PREGATIREA ADOPTARII MONEDEI EURO: Obiectiv realist - orizontul de timp 2024-2026 Comisia nationala pentru pregatirea adoptarii monedei euro s-a reunit, marti, la Palatul Victoria. in prezenta premierului Viorica Dancila. Raportul de fundamentare a Planului national de adoptare a monedei euro prevede ca un 'obiectiv realist' pentru adoptarea monedei euro de catre Romania orizontul de timp 2024-2026. ...continuare.

Presedintele participa astazi la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele participa astazi la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii, care are pe ordinea de zi alegerea noii conduceri a Consiliului. ...continuare.

Voyager 2 a ajuns printre stele

Voyager 2 a ajuns printre stele Voyager 2 a devenit al doilea obiect creat de om care a intrat in spatiul interstelar, dupa Voyager 1, continuandu-si voiajul la miliarde de kilometri departe de Pamant. ...continuare.

Punct final pentru un esec al Google

Punct final pentru un esec al Google Marile companii au grija sa le fie cunoscute in general realizarile, incercand sa ascunda sub 'pres' esecurile. Nu le iese de fiecare data. ...continuare.

Rezolutie pentru combaterea fenomenului Fake News

Fenomenul 'Fake News' ameninta serios increderea oamenilor in informatiile oferite de mass-media. Agentii de presa din Europa si-au unit fortele pentru a lupta impotriva amenintarii din ce in ce mai mari pe care o reprezinta stirile false. Intr-orezolutieadoptata la Tirana, acestea se angajeaza sa dezvolte instrumente si reguli eficiente pentru a permite jurnalistilor si utilizatorilor de internet sa lupte impotriva dezinformarii, precum si sa promoveze mass-media demne de incredere si sa... ...continuare.

Spitale cu bani UE abia din exercitiul financiar urmator

Spitale cu bani UE abia din exercitiul financiar urmator Odiseea spitalelor regionale continua sa se desfasoare pe palierul declaratiilor incrucisate. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, sustine ca a cerut Comisiei Europene suplimentarea fondurilor pentru constructia spitalelor regionale, dar ca i s-a transmis ca acest lucru este posibil doar in cadrul exercitiului financiar urmator, adica in perioada 2021-2027. ...continuare.

ANALIZA ESOP CONSULTING: 'IMM-urile au tranzactionat spatii de birouri de pana in 2.500 mp, in primele noua luni din an'

ANALIZA ESOP CONSULTING: 'IMM-urile au tranzactionat spatii de birouri de pana in 2.500 mp, in primele noua luni din an' *Alexandru Petrescu, ESOP Consulting: 'Dezvoltatorii cladirilor de birouri clasa A vor sa aiba un mix de chiriasi in proiectele mari' ...continuare.

Divizia din Turcia a UniCredit absoarbe o mare parte din lichiditatile bancii italiene

Divizia din Turcia a UniCredit absoarbe o mare parte din lichiditatile bancii italiene Problemele economice din Turcia ar putea costa grupul bancar italian UniCredit SpA peste 1,5 miliarde euro in acest an, in conditiile in care subsidiara turca a acestuia vrea sa stranga din nou fonduri de la actionari, pentru a doua oara in ultimele opt luni, transmite Bloomberg. ...continuare.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 448,27 lei/MWh

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 448,27 lei/MWh Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare (PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 448,27 lei/MWh, in intervalul orar 17.00-18.00. ...continuare.

PRINTR-UN PARTENERIAT CU EURONEXT Scotia va avea propria bursa din 2019

PRINTR-UN PARTENERIAT CU EURONEXT Scotia va avea  propria bursa din 2019 * Bourse Scot negociaza deja cu mai multi potentiali emitenti O bursa scotiana noua va fi lansata anul viitor, de un intreprinzator local in colaborare cu un operator european de profil existent, ceea ce va fi o miscare menita sa revigoreze tranzactiile cu actiuni din aceasta tara, potrivit dailybusinessgroup.co.uk. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.