EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale
Petrolexportimport intra in faliment

publicat 2018-10-19 00:15:03 (Bursa)
Petrolexportimport intra in faliment Petrolexportimport (PEI), companie infiintata acum 70 de ani, avand ca principal obiect de activitate exportul petrolului si al tuturor derivatelor petrolifere, intra in faliment, se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

'Este necesara stabilirea unei agende strategice romano-ruse'

publicat 2018-10-19 00:15:03 (Bursa)
'Este necesara stabilirea unei agende strategice romano-ruse' Schimburile comerciale dintre Romania si Federatia Rusa au ajuns, anul trecut, la aproximativ 4 miliarde de dolari, valoare in crestere comparativ cu 2016, cand acestea s-au cifrat la 3,3 miliarde de dolari, cu o balanta pozitiva pentru Rusia - de 1,5-1,6 miliarde de dolari, a afirmat, ieri, Viorel Marian Pana, fost Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). ...continuare.

'Trebuie sa gasim solutii punctuale la problemele dintre Romania si Rusia'

publicat 2018-10-19 00:15:03 (Bursa)
'Trebuie sa gasim solutii punctuale la problemele dintre Romania si Rusia' Daca vom compara PIB-ul Romaniei cu cel al Rusiei vom constata ca diferenta este de 1 la 17, a punctat Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), care a vorbit in nume personal. Domnia sa a mentionat: 'Din punct de vedere al ponderii exporturilor romanesti in Rusia, suntem la circa 1%. Inainte de 1989, piata rusa insemna, uneori, 50% din exporturile tarii'. ...continuare.

'Romania are potential mare in exportul de mobila de calitate'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
'Romania are potential mare in exportul  de mobila de calitate' Oamenii de afaceri rusi sustin ca relatiile lor cu partenerii romani trebuie sa treaca la un nou nivel, din punct de vedere economic, in ciuda problemelor din ultimii ani ivite din aplicarea sanctiunilor economice impuse Federatiei Ruse de catre Uniunea Europeana. ...continuare.

'Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
'Sunt unul dintre militantii cei mai inversunati pentru reluarea dialogului UE-Rusia' Efectul cel mai grav al crizei dintre Uniunea Europeana si Rusia este lipsa dialogului, considera Catalin Ivan, eurodeputat, membru al Grupului de Prietenie Europa-Rusia din cadrul Parlamentului European. ...continuare.

'Romania si Rusia vor avea relatii foarte bune in viitor'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
'Romania si Rusia vor avea relatii foarte bune in viitor' Vitorul tarilor noastre depinde de intelegerea comuna a situatiei actuale si de actiunile noastre pozitive, care trebuie sa fie 'out of the box', considera Florin Luca, Secretar General al Fundatiei Titulescu, care adauga: 'Un prim pas ar fi sa ne imaginam cum am putea trece de la abordarea actuala pe linie de securitate, ce are o orientare exclusiv militara, catre o abordare capitalista, care este mai profitabila pentru toti actorii care se afla sau vin jurul Marii Negre'. ...continuare.

'Cautam un partener in Romania pentru un consortiu'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
'Cautam un partener in Romania pentru un consortiu' In Romania este nevoie de reabilitarea infrastructurii de transport feroviar, deoarece tara noastra nu poate asigura cerintele de viteza de rulaj ale Uniunii Europene, de 160 km/ora, a afirmat Oparin Dimitrie Aticovich, director-general al Syntera Investment System si reprezentant al constructorului rus de locomotive si cai ferate Sinara Transport Machines (STM). ...continuare.

'Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
Relatiile economice dintre Romania si Rusia sunt de lunga durata, acestea incepand inca din 1944, a subliniat Muraciov Alexandru Vasilievich, Vicepresedinte Executiv al Uniunii Intreprinzatorilor si Industriasilor din Rusia, Adjunct al Presedintelui Consiliului Bancilor din Rusia si Presedintele Consiliului Coordonator al Asociatiei Financiar Bancare pentru Cooperare Euroasiatica. ...continuare.

Asociatia Financiar Bancara pentru Cooperare EuroAsiatica are reprezentanta in tara noastra

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
Asociatia Financiar Bancara pentru Cooperare EuroAsiatica are reprezentanta  in tara noastra Asociatia Financiar Bancara pentru Cooperare EuroAsiatica a deschis, ieri, o reprezentanta in tara noastra, in baza unui parteneriat cu Asociatia Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa (CCECRR). ...continuare.

'Volumele necesarului de investitii cresc'

publicat 2018-10-19 00:15:02 (Bursa)
'Volumele necesarului de investitii cresc' Realitatea zilei de astazi demonstreaza ca interesele nationale, dar si problemele economice ale tarilor se extind cu mult in afara granitelor teritoriale, conform domnului Egidiu Hentes, vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Internationale de Cooperare Economica (BICE), care mentioneaza ca, in acelasi timp, volumele necesarului de investitii cresc, iar proiectele devin din ce in ce mai complexe. ...continuare.

Cumparaturi online - Emag.ro | Oferte GearBest.com© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.