EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zelenski, in Arabia Saudita pentru a discuta despre o mediere in schimburi de prizonieri cu Rusia

publicat 2024-02-27 18:00:10 (ProTV)
Zelenski, in Arabia Saudita pentru a discuta despre o mediere in schimburi de prizonieri cu Rusia Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunta marti ca se afla în Arabia Saudita pentru a discuta despre o mediere a monarhiei petroliere în schimburi de prizonieri cu Moscova în Razboiul din Ucraina, relateaza AFP.   ...continuare.

Sofer cu o alcoolemie de 2,36 mg/l, prins in Timisoara. Conducea haotic si a provocat un accident. VIDEO

publicat 2024-02-27 18:00:09 (ProTV)
Sofer cu o alcoolemie de 2,36 mg/l, prins in Timisoara. Conducea haotic si a provocat un accident. VIDEO Un sofer din judetul Timis a fost oprit de politisti, dupa ce a fost observat circulând cu masina haotic, pe contrasens. În urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de de 2,36 mg/l alcool pur în aerul expirat. ...continuare.

Biden ii indeamna pe liderii Congresului american sa trimita ajutoare Ucrainei si Israelului

publicat 2024-02-27 18:00:08 (Mediafax)
Biden ii indeamna pe liderii Congresului american sa trimita ajutoare Ucrainei si Israelului Biden i-a primit pe presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, pe liderul majoritatii din Senat, Chuck Schumer, pe liderul minoritatii din Camera Reprezentantilor, Hakeem Jeffries, si pe liderul minoritatii din Senat, Mitch McConnell. La intalnire a participat si vicepresedintele Kamala Harris, noteaza AP. ...continuare.

FOTO Noul tren de metrou a plecat spre Romania. Garnitura are 6 vagoane si o capacitate de 1.200 de pasageri

publicat 2024-02-27 18:00:08 (Mediafax)
FOTO Noul tren de metrou a plecat spre Romania. Garnitura are 6 vagoane si o capacitate de 1.200 de pasageri "Primul tren de metrou marca Alstom destinat celei mai moderne linii de metrou din Bucuresti a plecat din fabrica de la Taubate, Brazilia, urmand sa se imbarce cu destinatia Hamburg, de unde va ajunge in Romania pe cale rutiera", a precizat compania intr-un comunicat. Trenul, numit Giurgiu, va circula pe Magistrala 5 dupa finalizarea testelor obligatorii in vederea punerii in functie. ...continuare.

Ritmul vorbirii dezvaluie nivelul tau de sanatate. Ce indica cercetarile recente despre modul in care vorbesti

publicat 2024-02-27 18:00:08 (Mediafax)
Ritmul vorbirii dezvaluie nivelul tau de sanatate. Ce indica cercetarile recente despre modul in care vorbesti Viteza de vorbire poate fi un indicator al sanatatii creierului, potrivit unui nou studiu care indica o legatura intre dementa si scaderea ritmului de vorbire, scrie The Independent. ...continuare.

Fetita vanduta de parintii romani pentru 3.000 de euro, in Spania

publicat 2024-02-27 18:00:08 (Mediafax)
Fetita vanduta de parintii romani pentru 3.000 de euro, in Spania Totul a inceput in ianuarie, cand Garda Civila a aflat despre existenta unor minori in situatie de abandon in Malagón. ...continuare.

Roxana Vancea si Dragos Paiu se casatoresc religios. Vedeta si-a ales rochia de mireasa. "Nu am superstitii de genul asta. A fost o provocare"

publicat 2024-02-27 18:00:07 (Libertatea)
Roxana Vancea si Dragos Paiu se casatoresc religios. Vedeta si-a ales rochia de mireasa. Nu am superstitii de genul asta. A fost o provocare Roxana Vancea si Dragos Paiu se casatoresc religios, dupa ce in 2019 au facut cununia civila. Fosta vedeta Antena 1 si-a ales rochia de mireasa si totul este pus la punct, evenimentul fiind unul extrem de restrans. Roxana Vancea si Dragos Paiu au impreuna un baietel, Zian, insa vedeta este extrem de apropiata si de […] ...continuare.

Printul William si-a anulat prezenta de la un eveniment invocand "chestiuni personale"

publicat 2024-02-27 18:00:07 (Libertatea)
Printul William si-a anulat prezenta de la un eveniment invocand chestiuni personale Printul de Wales a renuntat sa participe la o slujba de pomenire la Castelul Windsor pentru unul dintre nasii sai din cauza unei „chestiuni personale”. Palatul Kensington nu a detaliat motivele schimbarii de ultim moment, dar a transmis ca Printesa de Wales, care se recupereaza dupa o operatie abdominala, continua sa se simta bine, relateaza […] ...continuare.

Se redeschid de vineri terasele din centrul Brasovului

publicat 2024-02-27 18:00:07 (Jurnalul-National)
Se redeschid de vineri terasele din centrul Brasovului De vineri, 1 martie, se redeschid terasele din centrul Brasovului. Primaria orasului anunta ca a inceput eliberarea abonamentelor de ocupare a domeniului public pentru terasele sezoniere. ...continuare.

Motorola a prezentat conceptul unui telefon care se poarta la mana

publicat 2024-02-27 18:00:07 (Income-Magazine)
Folosind o tehnologie ce permite indoirea ecranului, Motorola a dezvoltat un prototip de telefon care, la randul lui, poate fi indoit. Alaturi de noi telefoane, Mobile World Congress este in fiecare an si gazda unor concepte interesante, iar anul acesta un astfel de concept vine de la Motorola. Compania cunoscuta pentru seria Razr a prezentat […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.