EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Chimcomplex Borzesti, venituride 1,36 miliarde lei in 2023, in scadere cu 43%, si un profit net de 75 milioane lei, fata de 266 milioane lei in 2022

publicat 2024-03-01 09:30:38 (Ziarul-Financiar)
Chimcomplex Borzesti, venituride 1,36 miliarde lei in 2023, in scadere cu 43%, si un profit net de 75 milioane lei, fata de 266 milioane lei in 2022 Autor: Roxana Rosu Chimcomplex Borzesti (CRC), principalul producator si furnizor de substante chimice din regiune, a obtinut in 2023 venituri totale de 1,36 miliarde lei, in scadere cu 43%, si un profit net de 75 milioane lei, fata de 266 milioane lei in 2022, potrivit raportului financiar publicat la BVB. ...continuare.

onStrategy (#63) Apple isi opreste proiectul auto; NVIDIA are un an fantastic; Reddit depune cererea de listare la bursa: iar Japonia s-a intors

publicat 2024-03-01 09:30:38 (Ziarul-Financiar)
onStrategy (#63) Apple isi opreste proiectul auto; NVIDIA are un an fantastic; Reddit depune cererea de listare la bursa: iar Japonia s-a intors Autor: Sorin Anagnoste In fiecare saptamana, newsletterul #onStrategy isi propune sa aduca o perspectiva clara asupra unor dintre cele mai importante stiri si tendinte din lumea afacerilor si tehnologiei, focusat pe patru domenii cheie: Strategy, Artificial Intelligence, Data si Things happen ...continuare.

Catalin Somfalean si Catalin Bordei, Innobyte: Sectorul e-commerce a atins un punct in care nu mai asistam la cresteri spectaculoase in vanzari si volume, ci la evolutii mai mici, dar constante. Cresterea va fi de o singura cifra, nu vom mai avea avansuri de 20-30-50% ca anii trecuti.

publicat 2024-03-01 09:30:37 (Ziarul-Financiar)
Cresterea comertului online va fi ponderata si se va situa la o singura cifra, au spus repre­zentantii Innobyte, companie locala specializata in servicii si solutii dedicate sectorului de e-commerce, in cadrul unui eveniment cu presa, organizat online. ...continuare.

Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru Situatii de Urgenta

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Noua versiune a platformei nationale de pregatire pentru situatii de urgenta – fiipregatit.ro – va fi relansata vineri, impreuna cu noul site al Platformei Nationale pentru Reducerea Riscurilor la Dezastre. Evenimentul, parte a Saptamanii Protectiei Civile, arata angajamentul autoritatilor de a imbunatati continuu resursele de informare si pregatire ale cetatenilor in situatii neprevazute. Noua versiune […]The post Siguranta maxima: Se relanseaza Platforma Nationala pentru... ...continuare.

MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, a trasat o paralela intre situatia actuala din Republica Moldova si inceputurile conflictului dintre Ucraina si Rusia, marcand anexarea Crimeei de catre Moscova. Baerbock a facut aceste remarci in contextul in care liderii pro-rusi din Transnistria, regiune separatista a Moldovei, au solicitat protectie din partea Rusiei. Un congres al […]The post MAE german: Evolutiile din Republica Moldova reflecta inceputul conflictului din Ucraina... ...continuare.

MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
MADR lanseaza un Registru online privind circulatia si destinatia terenurilor agricole Incepand cu data de 1 martie, pe site-ul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va fi publica aplicatia Registrul unic national privind circulatia si destinatia terenurilor agricole situate in extravilan. Aplicatia lansata de MADR ofera posibilitatea initierii procedurilor prevazute de Legea nr. 17/2014, respectiv: inregistrarea cererilor pentru afisarea ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in […]The post MADR lanseaza un Registru online privind circulatia... ...continuare.

Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat candidatul comun pentru presedintia Comisiei Europene Marcel Ciolacu se afla la Roma, unde va lua parte la Congresul Partidului Socialistilor Europeni (PES) in contextul alegerilor pentru Parlamentul European din iunie 2024. Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea o serie de intrevederi la nivel inalt cu presedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, prim-ministrul Danemarcei, Mette Frederiksen, presedintele PES, Stefan Lofven, […]The post Marcel Ciolacu ia parte la Congresul PES, unde va fi desemnat... ...continuare.

Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde

publicat 2024-03-01 09:30:33 (Puterea)
Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde Oradea va fi primul din Romania unde locuintele se incalzesc cu hidrogen „verde”. Acest proiect inovator, initiat de compania de termoficare locala, prevede investitii de 127 milioane de lei intr-o instalatie de productie si stocare a hidrogenului cu o capacitate de 10 MW. Amestecat cu gazul metan, hidrogenul va furniza energia termica necesara pentru incalzirea […]The post Primul oras din Romania unde locuintele vor fi incalzite cu tehnologia hidrogenului verde appeared... ...continuare.

Stirile de pe Facebook dispar din SUA si Australia, dupa Europa. Meta renunta la sectiunea dedicata dintr-un motiv neasteptat

publicat 2024-03-01 09:30:30 (ProTV)
Stirile de pe Facebook dispar din SUA si Australia, dupa Europa. Meta renunta la sectiunea dedicata dintr-un motiv neasteptat Stirile din sectiunea dedicata Facebook vor fi eliminate de companie, pentru continutul din SUA si Australia, a anuntat vineri Meta. Explicatia oficiala este cresterea cheltuielilor pentru moderare. ...continuare.

Paolo Taviani, un mare regizor italian, a murit la 92 de ani. "A realizat filme de neuitat"

publicat 2024-03-01 09:30:25 (ProTV)
Paolo Taviani, un mare regizor italian, a murit la 92 de ani. A realizat filme de neuitat Paolo Taviani a murit joi la vârsta de 92 de ani.Timp de decenii, el si fartele sau s-au aflat în spatele unora dintre cele mai influente filme din cinematografia italiana, inclusiv capodopera „Padre Padrone”.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.