EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Early Game primeste unda verde pentru lansarea celui de-al doilea fond de venture capital

publicat 2024-02-29 17:45:07 (Bursa)
Comitetul de Investitii desemnat de Guvernul Romaniei pentru Fondul de Fonduri de capital de risc (Recovery Equity Fund), parte din Planul National pentru Redresare si Rezilienta al Romaniei, cofinantat de catre Uniunea Europeana prin NextGeneration EU, a aprobat o importanta transa de finantare pentru noul fond de investitii Early Game Ventures II. ...continuare.

Elena Mateescu, date de ultima ora de la ANM. Prognoza meteo actualizata

publicat 2024-02-29 17:45:07 (Antena3)
Elena Mateescu, date de ultima ora de la ANM. Prognoza meteo actualizata Se incheie cea mai calduroasa luna februarie din istoria masuratorilor. Elena Mateescu, director general ANM, a detaliat la Antena 3 CNN prognoza meteo. ...continuare.

Romania, locul 3 la Campionatul Mondial de Kyudo din Japonia. Competitia, organizata sub patronajul Casei Imperiale

publicat 2024-02-29 17:45:07 (Antena3)
Romania, locul 3 la Campionatul Mondial de Kyudo din Japonia. Competitia, organizata sub patronajul Casei Imperiale Echipa nationala de kyudo a Romaniei a reusit o performanta senzationala la Campionatul Mondial desfasurat in Japonia. Echipa Romaniei a obtinut locul 3 in lume, dupa primele doua echipe ale Japoniei. ...continuare.

Spitalele, la un pas de blocaj din cauza grevei generale. Medicii protesteaza: "Salariile pe care le cerem noi acum trebuiau sa fie in urma cu 10 ani"

publicat 2024-02-29 17:45:07 (Antena3)
Spitalele, la un pas de blocaj din cauza grevei generale. Medicii protesteaza: Salariile pe care le cerem noi acum trebuiau sa fie in urma cu 10 ani Spitalele sunt la un pas de a fi blocate de o greva generala. Medici din intreaga tara au protestat astazi in curtea spitalelor, nemultumiti de cresterile salariale promise de Guvern. ...continuare.

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate. Sute de angajati raman fara locuri de munca

publicat 2024-02-29 17:45:05 (Antena3)
Una dintre cele mai cunoscute fabrici de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate. Sute de angajati raman fara locuri de munca O cunoscuta fabrica de bere, cu o lunga traditie in Romania, a decis sa inchida productia dupa peste 44 de ani de activitate continua. ...continuare.

Frontex isi va tripla numarul de ofiteri la granita dintre Bulgaria si Turcia

publicat 2024-02-29 17:45:03 (Adevarul)
Frontex isi va tripla numarul de ofiteri la granita dintre Bulgaria si Turcia Agentia de frontiera a Uniunii Europene, Frontex, a transmis joi ca isi va tripla numarul de ofiteri din Bulgaria incepand de luna viitoare pentru a ajuta la reducerea fluxului de persoane care ajung in blocul comunitar dinspre Turcia. ...continuare.

Ovidiu Raetchi si secretarul de stat in MAE, Daniela Gitman, propusi ambasadori in Japonia si Portugalia

publicat 2024-02-29 17:45:02 (Adevarul)
Ovidiu Raetchi si secretarul de stat in MAE, Daniela Gitman, propusi ambasadori in Japonia si Portugalia Presedintele Klaus Iohannis a aprobat patru propuneri de numiri din partea Ministerului de Externe pentru functiile, vacante, de ambasadori ai Romaniei in Arabia Saudita, Croatia, Japonia si Portugalia. ...continuare.

Consiliul Judetean Cluj a investit peste 32 mil. lei intr-un centru scolar pentru educatie incluziva la Cluj-Napoca

publicat 2024-02-29 17:30:30 (Ziarul-Financiar)
Consiliul Judetean Cluj a investit peste 32 mil. lei intr-un centru scolar pentru educatie incluziva la Cluj-Napoca Autor: Laurentiu Cotu Consiliul Judetean Cluj a finalizat o investitie de 32,3 mil. lei (6,5 mil. euro), TVA inclus, din care aproximativ 5,5 mil. lei (1,1 mil. euro) au reprezentat finantarea nerambursabila europeana, pentru realizarea unui nou sediu dedicat centrului scolar pentru educatie incluziva la Cluj-Napoca. Lucrarile au demarat in cursul anului 2021 si au fost finalizate in luna decembrie 2023, potrivit unui comunicat de presa transmis de CJ Cluj. ...continuare.

Primaria Oradea investeste peste 25 mil. euro in regenerarea urbana a cartierului Nufarul 1

publicat 2024-02-29 17:30:30 (Ziarul-Financiar)
Primaria Oradea investeste peste 25 mil. euro in regenerarea urbana a cartierului Nufarul 1 Autor: Laurentiu Cotu Primaria Oradea a anuntat un proiect de investitii de 124,8 mil. lei (25,1 mil. euro) in regenerarea urbana a cartierului Nufarul 1, zona cuprinsa intre strazile Constantin Noica, Nufarului, Bumbacului si Morii, pe o suprafata de aproximativ 25,6 ha. Consiliul local a aprobat deja indicatorii tehnico-economici rezultati din studiul de fezabilitate pentru lucrarea de utilitate publica ''Regenerare urbana Nufarul 1'', potrivit unui comunicat de presa transmis de primaria... ...continuare.

Catena, liderul pietei farmaciilor, iese la cumparaturi si preia patru unitati in zona Transilvaniei

publicat 2024-02-29 17:30:30 (Ziarul-Financiar)
Catena, liderul pietei farmaciilor, iese la cumparaturi si preia patru unitati in zona Transilvaniei Autor: Cristina Bellu Grupul Fildas-Catena, cel mai puternic business din retailul farma, a preluat prin intermediul Med-Serv United patru farmacii din Targu Mures si Ludus, apartinand companiilor Andofarm si Zen Pharma. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.