EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patru romani au fost exploatati prin munca, timp de doi ani, in Spania si Franta

publicat 2024-03-02 23:00:13 (Jurnalul-National)
Patru romani au fost exploatati prin munca, timp de doi ani, in Spania si Franta Patru romani din judetele Dolj si Teleorman au fost obligati sa lucreze, timp de doi ani, in Spania si Franta. Politistii din Spania au retinut trei persoane de origine romana, suspectate ca i-au exploatat pe cei patru. ...continuare.

Arme de vanatoare, pusti cu alice si pistol cu bile de cauciuc, confiscate la Constanta

publicat 2024-03-02 23:00:13 (Jurnalul-National)
Arme de vanatoare, pusti cu alice si pistol cu bile de cauciuc, confiscate la Constanta Trei infractiuni au fost constatate si cinci arme au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor in urma unor controale facute sambata de politistii constanteni. ...continuare.

Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte in prelungiri de la Forest

publicat 2024-03-02 23:00:13 (Jurnalul-National)
Liderul Premier League, Liverpool, ia trei puncte in prelungiri de la Forest Darwin Nunez a marcat cu capul un gol in minutul 90+9, iar liderul din Premier League, Liverpool, a obtinut trei puncte, dupa 1-0 in fata lui Nottingham Forest, sambata, pe City Ground. ...continuare.

Cum crestem un copil pe care vrem sa-l invatam mai multe limbi. Ce asteptari trebuie sa avem

publicat 2024-03-02 23:00:02 (Adevarul)
Cum crestem un copil pe care vrem sa-l invatam mai multe limbi. Ce asteptari trebuie sa avem Tot mai multi copii cresc invatand doua sau chiar trei limbi. Exista mai multe metode de a-i creste astfel, dar este foarte probabil sa nu se descurce la fel de bine in toate limbile ...continuare.

Israelul anunta o ancheta privind moartea palestinienilor care asteptau ajutoare umanitare

publicat 2024-03-02 22:45:08 (Mediafax)
Israelul anunta o ancheta privind moartea palestinienilor care asteptau ajutoare umanitare "Investigam acest incident, avem toata documentatia de care avem nevoie pentru a efectua o investigatie exhaustiva si veridica asupra faptelor acestui incident si vom prezenta concluziile noastre", a declarat purtatorul de cuvant al armatei, contraamiralul Daniel Hagari. ...continuare.

Ronaldo Deaconu, la al doilea gol in tricoul Farului: "Puteam sa decidem soarta calificarii in play-off din seara asta"

publicat 2024-03-02 22:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ronaldo Deaconu, la al doilea gol in tricoul Farului: Puteam sa decidem soarta calificarii in play-off din seara asta Ronaldo Deaconu (26 de ani) a fost titularizat de Gheorghe Hagi in echipa Farului si a deschis scorul in minutul 65 al partidei cu CFR Cluj, in etapa #29 din Superliga. Jucatorul constantenilor a oferit prima reactie dupa remiza inregistrata in fata clujenilor.Deaconu a ajuns la al doilea gol in tricoul campioanei Romaniei, dar reusita sa nu a fost suficienta pentru a asigura calificarea matematica a Farului in play-off. ... ...continuare.

Dupa egalul de azi cu CFR, campioana Farul risca sa nu intre in play-off

publicat 2024-03-02 22:45:01 (Adevarul)
Dupa egalul de azi cu CFR, campioana Farul risca sa nu intre in play-off Farul Constanta a terminat la egalitate cu CFR Cluj, 1-1 (0-0), sambata seara, pe teren propriu, la Ovidiu, intr-un meci din etapa a 29-a a Superligii de fotbal, penultima a sezonului regulat. ...continuare.

Una dintre cele mai puternice tari europene ramane fara case pentru locuitorii sai

publicat 2024-03-02 22:30:15 (Mediafax)
Una dintre cele mai puternice tari europene ramane fara case pentru locuitorii sai Singurii castigatori din criza locuintelor au iesit politicienii. In urma cu mai bine de patru ani, Partidul Conservator aflat la guvernare s-a angajat sa construiasca 300.000 de locuinte noi pe an, un obiectiv pe care nu a reusit sa-l atinga in niciun an. Partidul Laburist, care conduce in sondaje, a egalat efectiv acest obiectiv, promitand in octombrie sa construiasca 1,5 milioane de locuinte in cinci ani, in cazul in care va ajunge la putere. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.