EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ana Ivanovic a alcatuit jucatoarea perfecta » Alegere TOTAL surprinzatoare pentru cel mai bun rever

publicat 2024-02-29 22:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Ana Ivanovic a alcatuit jucatoarea perfecta » Alegere TOTAL surprinzatoare pentru cel mai bun rever Sarboaica Ana Ivanovic, 36 de ani, fost lider WTA, a facut portretul jucatoarei ideale, cu alegeri interesante din generatii diverse, de la Steffi Graf la Iga Swiatek. Si o optiune-surpriza pentru rever.Ana Ivanovic s-a retras din tenis la finalul anului 2016, atunci cand a realizat ca nu mai poate evolua la nivelul sau cel mai inalt. Fostul numar unu mondial nu s-a indepartat insa total de tenis, pe care il urmareste cu discretia care a caracterizat-o tot timpul. ... ...continuare.

Oana Pellea si Dan Condurache vor fi premiati pentru intreaga activitate in cadrul Galei UNITER

publicat 2024-02-29 22:15:05 (Antena3)
Oana Pellea si Dan Condurache vor fi premiati pentru intreaga activitate in cadrul Galei UNITER Unii dintre cei mai mari actori ai Romaniei, Oana Pellea si Dan Condurache vor fi premiati anul acesta pentru intreaga activitate in cadrul Galei UNITER. ...continuare.

Banii orfanilor, risipiti de trezorier pe femei usoare. Scandalul care a zguduit Aradul la 1898

publicat 2024-02-29 22:15:03 (Adevarul)
Banii orfanilor, risipiti de trezorier pe femei usoare. Scandalul care a zguduit Aradul la 1898 O istorie veche din Arad arata ca moravurile indoielnice ale mai-marilor au existat dintotdeauna. La 1898, un scandal monstru zguduia orasul: Krivány János, casier al fondurilor orfanilor din Arad la anul 1898, irosise banii copiilor pe prostituate. ...continuare.

Un posibil candidat comun al PNL si PSD pentru Primaria Capitalei. Cand vor avea loc negocierile, potrivit lui Nicolae Ciuca

publicat 2024-02-29 22:15:02 (Adevarul)
Un posibil candidat comun al PNL si PSD pentru Primaria Capitalei. Cand vor avea loc negocierile, potrivit lui Nicolae Ciuca Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat joi, la Piatra Neamt, ca alegerea candidatului pentru Primaria Capitalei depinde in mare masura de rezultatele sondajelor de opinie, efectuate de PSD si PNL. ...continuare.

Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan!

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan! Cristian Popescu Piedone, candidatul la functia de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobisnuita impotriva actualului primar, Nicusor Dan, distribuind personal apa calda promisa de acesta in mod inedit – in borcane. Intr-un gest de protest si in incercarea de a sublinia ceea ce el considera a fi promisiuni nerealizate ale primarului in exercitiu, […]The post Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: "O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il sustinem la Primaria Capitalei"

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il sustinem la Primaria Capitalei Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a vorbit despre strategia liberarilor pentru primaria Capitalei si presedintie. Cu aceasta ocazie, europarlamentarul a lansat un atac devastator la adresa actualului edil al Bucurestiului si a afirmat ca este exclus sa il sustina pe acesta pentru inca un mandat. "PNL nu renunta la a avea candidat la presedintia Romaniei, cum […]The post Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: "O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il... ...continuare.

Ikea, aspru criticata in presa internationala: "Un copac taiat la fiecare 2 secunde"

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Ikea, aspru criticata in presa internationala: Un copac taiat la fiecare 2 secunde Ikea, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din lume, este aspru criticata in presa internationala. Jurnalistii Le Monde arata date ingrijoratoare privind taierile de copaci produse de compania suedeza, desi aceasta se mandreste cu activitatea in favoarea planetei si dezvoltarea durabila. Potrivit jurnalistilor francezi, Ikea, care a ajuns sa vanda un obiect de […]The post Ikea, aspru criticata in presa internationala: "Un copac taiat la fiecare 2 secunde" appeared first on... ...continuare.

O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate Una dintre cele mai cunoscute fabrici de bere din Romania a luat decizia de a-si inchide portile dupa mai bine de 44 de ani de activitate. Este vorba, mai exact, de fabrica Martens Galati, care a fost infiintata in 1978. In anul 1977, compania a fost listata la bursa. In luna mai a anului 2023, Martens Galati […]The post O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul caruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor

publicat 2024-02-29 22:00:18 (ProTV)
Daune morale de 250.000 de euro pentru buzoianul caruia i s-a amputat organul sexual din cauza doctorilor Barbatul din Buzau caruia i s-a amputat organul sexual în urma cu 10 ani din cauza unei culpe medicale va primi daune morale de 250.000 de euro din partea Spitalului Judetean Buzau, potrivit unei decizii definitive a instantei.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.