EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fotbal in loc de tenis » Holger Rune si Patrick Mouratoglou au inovat in ziua libera de la Indian Wells

publicat 2024-03-10 21:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fotbal in loc de tenis » Holger Rune si Patrick Mouratoglou au inovat in ziua libera de la Indian Wells Holger Rune, favorit 7 al primului turneu Masters 1000 al sezonului, a avansat in turul al 3-lea fara sa joace, dupa forfaitul declarat de adversarul sau, Milos Raonic. Danezul si antrenorul sau, Patrick Mouratoglou, au improvizat un antrenament cu fotbal.Danezul Holger Rune, 20 de ani, numarul 7 mondial, nu a jucat sambata, atunci cand trebuia sa-l intalneasca in runda secunda pe canadianul Milos Raonic. ... ...continuare.

Radu Dragusin, prima reactie dupa ce a prins aproape o repriza pe teren la Tottenham: "Deja ma simt ca acasa"

publicat 2024-03-10 21:15:06 (Gazeta-Sporturilor)
Radu Dragusin, prima reactie dupa ce a prins aproape o repriza pe teren la Tottenham: Deja ma simt ca acasa Radu Dragusin (22 de ani) a evoluat pentru prima data aproape o repriza in Premier League, in Aston Villa - Tottenham (0-4), iar internationalul roman si-a manifestat bucuria la finalul partidei.Dragusin a fost pana acum utilizat de Ange Postecoglou doar pe finalul a 3 jocuri din campionatul Angliei, de la transferul sau la Genoa. Cu Aston Villa, internationalul roman a fost introdus in minutul 49, in locul lui Micky van de Ven, accidentat. ... ...continuare.

Echinoctiul de primavara 2024. Data la care incepe oficial primavara astronomica

publicat 2024-03-10 21:15:03 (Antena3)
Echinoctiul de primavara 2024. Data la care incepe oficial primavara astronomica Echinoctiul de primavara 2024 marcheaza un moment foarte important, anume inceputul primaverii astronomice. De la aceasta data, durata zilei va fi in continua crestere, iar cea a noptii in scadere. ...continuare.

Horoscop luni, 11 martie. Cele trei zodii care se vor bucura de noroc pe toate planurile

publicat 2024-03-10 21:15:02 (Adevarul)
Horoscop luni, 11 martie. Cele trei zodii care se vor bucura de noroc pe toate planurile Pentru luni, 11 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predictii complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ primeste bani, in timp ce o alta zodie ar trebui sa-si asculte instinctul. ...continuare.

Ambasada SUA din Haiti, evacuata de urgenta. Violentele intre bande ameninta sa rastoarne guvernul

publicat 2024-03-10 21:02:23 (ProTV)
Ambasada SUA din Haiti, evacuata de urgenta. Violentele intre bande ameninta sa rastoarne guvernul Armata americana a anuntat ca a desfasurat o operatiune în Haiti pentru a transporta pe calea aerului personalul neesential al ambasadei din aceasta tara si a adaugat ca fortele americane consolideaza securitatea ambasadei. ...continuare.

Victorie pentru Bagnaia si Ducati in Marele Premiu al Qatarului

publicat 2024-03-10 21:02:12 (OnlineSport)
Victorie pentru Bagnaia si Ducati in Marele Premiu al Qatarului Dublul campion mondial Francesco Bagnaia s-a impus de o maniera categorica în prima cursa a sezonului din MotoGP. ...continuare.

Un dascal a fost injunghiat in timpul slujbei, intr-o biserica din Buzau. Victima, transferata la un spital din Bucuresti

publicat 2024-03-10 21:02:10 (Libertatea)
Un dascal a fost injunghiat in timpul slujbei, intr-o biserica din Buzau. Victima, transferata la un spital din Bucuresti Incidentul a avut loc, duminica, 10 martie, la biserica din localitatea Puiesti, judetul Buzau, dupa ce un barbat de 62 de ani l-a injunghiat in timpul slujbei pe dascalul de 38 de ani, care a intrat in soc hemoragic, relateaza Reporter Buzoian. Potrivit martorilor, agresorul a intrat in biserica, a perturbat slujba si, la un […] ...continuare.

Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa, in Zanzibar

publicat 2024-03-10 21:02:10 (Libertatea)
Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa, in Zanzibar Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, au anuntat sambata autoritatile locale, potrivit The Guardian. Alti 78 de oameni au fost transportati la spital, scrie News.ro. Adultul care a murit vineri seara tarziu era mama unuia dintre copiii care […] ...continuare.

Premiile Oscar 2024. "Oppenheimer" si "Barbie" nominalizate pentru cel mai bun film

publicat 2024-03-10 21:02:10 (Jurnalul-National)
Premiile Oscar 2024. Oppenheimer si Barbie nominalizate pentru cel mai bun film "Oppenheimer", in regia lui Christopher Nolan, a obtinut 13 nominalizari la premiile Oscar. Cillian Murphy si Paul Giamatti au cele mai multe sanse la titlul de "cel mai bun actor". Lily Gladstone sau Emma Stone ar putea pleca acasa cu Oscarul "cea mai buna actrita". ...continuare.

Iubita lui Dragusin, mesaj special pentru jucator, dupa evolutia din succesul lui Tottenham

publicat 2024-03-10 21:02:06 (Gazeta-Sporturilor)
Iubita lui Dragusin, mesaj special pentru jucator, dupa evolutia din succesul lui Tottenham Iubita lui Radu Dragusin (22 de ani), Ioana Stan, a postat un mesaj dupa ce aparatorul a evoluat 50 de minute in partida castigata de Tottenham, scor 4-0, pe terenul lui Aston Villa.Fundasul central roman a intrat in minutul 48, insa meciul a fost prelungit cu 10 minute, prilej pentru Radu sa bifeze mult timp pe teren. El a avut un joc sigur, cu interventii bune in propriul careu si cu pase simple pentru coechipieri. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.