EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Educatia si sanatatea, doua sectoare despre care angajatii spun ca platesc salarii mici, au cele mai mari cresteri ale numarului de studenti

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Educatia si sanatatea, doua sectoare despre care angajatii spun ca platesc salarii mici, au cele mai mari cresteri ale numarului de studenti Stiintele educatiei si sanatatea sunt pe primul loc in clasamentul domeniilor principale de studiu dupa evolutia numarului de studenti inscrisi la licenta in ultimii noua ani universitari, dupa cum arata calculele facute de ZF pe baza datelor de la Ministerul Educatiei. IT-ul este pe pozitia a treia in acest clasament. ...continuare.

Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj incheie anul 2023 cu o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri, ajungand la peste 70 mil. euro. Tinta anuala de crestere este de cel putin 10%

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Farmec, compania producatoare de produse cosmetice din Cluj, a reusit sa depaseasca o cifra de afaceri de 70 mil. euro la finalul anului 2023, consemnand un avans de peste 10%, ceea ce a sustinut o crestere de 50% a profitului fata de anul anterior. ...continuare.

Poluarea si sanatatea: cum evolueaza numarul afectiunilor respiratorii in Romania?

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Bolile respiratorii sunt unul dintre cele mai frecvente si mai dureroase efecte ale poluarii aerului, o stare de fapt ale carei victime ii sunt din ce in ce mai multi cetateni ai lumii. ...continuare.

Campanie ZF "Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti". Programul scolar in schimburi si pauzele de cinci minute vor afecta dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor. Medic: "Orele de dupa-amiaza si seara nu sunt facute pentru bioritmul unui copil"

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Campanie ZF Scoala intr-un singur schimb in Bucuresti. Programul scolar in schimburi si pauzele de cinci minute vor afecta dezvoltarea fizica si emotionala a copiilor. Medic: Orele de dupa-amiaza si seara nu sunt facute pentru bioritmul unui copil Orele scurte, cu pauze de doar cinci minute, tinute dupa-amiaza sau seara ar putea ingreuna procesul educational. Copiii nu se mai pot concentra, mai ales in cazul elevilor cu varste intre 7 si 10 ani, cand capacitatea de concentrare se mai manifesta mai mult in prima parte a zilei, decat dupa-amiaza sau seara. Modernizarea infrastructurii scolare, atat de necesara, trebuie sa tina cont si de cum copiii si profesorii isi vor desfasura mai departe orele Pauzele scurte duc la mai putina... ...continuare.

Pagina verde. Poluare -> Boli respiratorii -> Decese. Exista o relatie de cauzalitate? "Nivelul principalilor poluanti atmosferici ramane peste cel prevazut de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in special in Europa Centrala si de Est"

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Poluare -> Boli respiratorii -> Decese. Exista o relatie de cauzalitate? Nivelul principalilor poluanti atmosferici ramane peste cel prevazut de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in special in Europa Centrala si de Est Potrivit unei harti interactive realizate de IQAir cu privire la concentratiile de PM 2,5 in 2022 pe orase, Bucurestiul se afla pe locul 1.355 din 7.323 de orase analizate din toata lumea PM 2,5 este un poluant care provine, de regula, din arderea combustibililor fosili, iar unele particule de dimensiuni extrem de mici pot trece prin plamani si pot ajunge chiar in sange, afectand ulterior organele. ...continuare.

CEO Strategy, emisiune realizata de Ziarul Financiar in parteneriat cu ING Bank. Mircea Turdean, CEO al Farmec: Am reusit sa atingem o cifra de afaceri de peste 70 mil. euro in 2023, in crestere cu peste 10%. Anul acesta avem planificata o crestere de minimum 10%

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
CEO Strategy, emisiune realizata de Ziarul Financiar in parteneriat cu ING Bank. Mircea Turdean, CEO al Farmec: Am reusit sa atingem o cifra de afaceri de peste 70 mil. euro in 2023, in crestere cu peste 10%. Anul acesta avem planificata o crestere de minimum 10% Farmec, compania producatoare de produse cosmetice din Cluj, a reusit sa depaseasca o cifra de afaceri de 70 mil. euro la finalul anului 2023, consemnand un avans de peste 10%, ceea ce a sustinut o crestere de 50% a profitului fata de anul anterior. ...continuare.

Un nou brand pe piata retailului de carburanti. Nicolae Banica, CEO OSCAR Downstream: Ne propunem sa inauguram prima benzinarie proprie, sub brandul OSCAR, in a doua jumatate a acestui an. Va fi un concept premium

publicat 2024-02-07 00:15:24 (Ziarul-Financiar)
Un nou brand pe piata retailului de carburanti. Nicolae Banica, CEO OSCAR Downstream: Ne propunem sa inauguram prima benzinarie proprie, sub brandul OSCAR, in a doua jumatate a acestui an. Va fi un concept premium Nicolae Banica, CEO OSCAR Downstream: Ne uitam de cativa ani la segmentul de retail, insa o astfel de decizie trebuie fundamentata de conditii de piata adecvate si argumente strategice si economice. Retailul este o piata foarte competitiva si complet diferita de segmentul B2B. Brandul de franciza RO, conceptul de benzinarii B2C, pe care l-am lansat in 2017, ne-a condus in etapa in care astazi, dupa toti acesti ani, putem identifica, intelege si adapta la nevoile clientilor nostri. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.