EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Temperaturile crescute au facut din februarie cea mai slaba luna pentru schiat din ultimii ani

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Temperaturile crescute au facut din februarie cea mai slaba luna pentru schiat din ultimii ani Temperaturile ridicate din ultima perioada au afectat starea partiilor de schi din aproape toata tara, iar administratorii partiilor spun ca februarie este cea mai proasta luna raportata la aceeasi perioada din ultimii ani. ...continuare.

Capitala corporatistilor: zona de centru-vest din Capitala va concentra birouri pentru un milion de angajati

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Capitala corporatistilor: zona de centru-vest din Capitala va concentra birouri pentru un milion de angajati Roxana Bencze, COO al companiei de consultanta imobiliara Knight Frank Romania ...continuare.

Daniel Gross, Penny Romania: In 2022, oamenii cumparau mai putin. Incepand cu 2023, cumpara mai destept si urmaresc promotiile

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Daniel Gross, Penny Romania: In 2022, oamenii cumparau mai putin. Incepand cu 2023, cumpara mai destept si urmaresc promotiile Toti actorii din piata de retail ali­mentar cauta sa-i atraga pe clientii tot mai chibzuiti nu doar cu preturi mici, ci si cu oferte si promotii. Astfel, lupta e mai apriga decat oricand in anii anteriorii, afirma Daniel Gross, CEO al Penny Romania. ...continuare.

Deloitte M&A 2024. 2023 a fost un an de consolidare a pozitiei Romaniei in regiune in piata de fuziuni si achizitii

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Deloitte M&A 2024. 2023 a fost un an de consolidare a pozitiei Romaniei in regiune in piata de fuziuni si achizitii Romania ocupa locul al doilea in regiune ca numar de tranzactii, dupa Polonia si inainte de tari precum Cehia, Slovacia sau Ungaria 2024 a inceput bine pentru piata de fuziuni si achizitii din Romania, cu anuntul oficial despre preluarea OTP Bank de catre Banca Transilvania 130 de tranzactii de peste 5 mil. euro au avut loc in piata romaneasca in 2023, cu o valoare totala de 6,5-7,2 mld. euro, este estimarea specialistilor de la Deloitte Romania. ...continuare.

Cele mai mari banci din SUA au un motiv bun pentru ca Trump sa redevina presedinte: vor ca ele sa faca legea pe Wall Street, nu guvernul

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Cele mai mari banci din SUA au un motiv bun pentru ca Trump sa redevina presedinte: vor ca ele sa faca legea pe Wall Street, nu guvernul Anul acesta, Jamie Dimon, CEO-ul de la JPMorgan Chase, cea mai mare si mai puternica banca de pe Wall Street, a laudat politicile economice, fiscale si externe, inclusiv cele legate de NATO, ale fostului presedinte american Donald Trump. Sefii celor mai puternice banci de pe Wall Street par sa considere o insulta perso­nala noile reguli bancare propuse de administratia presedintelui american Joe Biden. Daca despre prabusirea Silicon Valley Bank, First Republic Bank si Signature Bank din... ...continuare.

Companiile de energie si utilitati de la BVB au castigat 1,5 mld. lei din dobanzi in primele noua luni din 2023, ceea ce inseamna ca stau pe depozite si titluri de stat de 30 mld. lei. In loc sa investeasca, energeticienii castiga din dobanzi

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Companiile de energie si utilitati de la BVB au castigat 1,5 mld. lei din dobanzi in primele noua luni din 2023, ceea ce inseamna ca stau pe depozite si titluri de stat de 30 mld. lei. In loc sa investeasca, energeticienii castiga din dobanzi Foto: Shutterstock Autor: Tibi Oprea "Este o discrepanta mare intre societatile producatoare si cele de utilitati", spune un broker OMV Petrom face din dobanzi cat toate celelalte sapte companii la un loc. ...continuare.

ZF/Concordia/BCR Industrii Inteligente. Cum s-a transformat Dacia intr-o uzina inteligenta? "Am creat un sistem interconectat care trece de perimetrul fizic al uzinei, merge catre parteneri, catre furnizorii de piese, catre furnizorii de logistica". Grupul Renault are in Romania, la Bucuresti, un hub digital in care lucreaza 400 de oameni si care sustine transformarea digitala

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
ZF/Concordia/BCR Industrii Inteligente. Cum s-a transformat Dacia intr-o uzina inteligenta? Am creat un sistem interconectat care trece de perimetrul fizic al uzinei, merge catre parteneri, catre furnizorii de piese, catre furnizorii de logistica. Grupul Renault are in Romania, la Bucuresti, un hub digital in care lucreaza 400 de oameni si care sustine transformarea digitala Companiile din industria auto au implementat de timpuriu solutii de trans­formare digitala astfel incat produsele lor sa defineasca cu adevarat viitorul mobilitatii si sa raspunda asteptarilor pietei, inaintea concurentei, este una dintre concluziile emisiunii Industrii Inteligente, care i-a avut invitati pe Bogdan Cernescu, managing director - head of corporate banking la BCR, Cornel Tascu, director informatic al grupului Renault si director al Hubu­lui Digital al Renault in Romania, si... ...continuare.

Analiza ZF. Top 30 de tranzactii din 2023: Care au fost deal-urile care au miscat piata locala de M&A intr-un an marcat de incertitudine pe plan geopolitic, de inflatie si de bani mai scumpi?

publicat 2024-02-13 00:15:41 (Ziarul-Financiar)
Analiza ZF. Top 30 de tranzactii din 2023: Care au fost deal-urile care au miscat piata locala de M&A intr-un an marcat de incertitudine pe plan geopolitic, de inflatie si de bani mai scumpi? In 2023, un an marcat de incer­ti­tudine pe plan geopolitic, de inflatie si de bani mai scumpi, piata de M&A globala, dar si cea europeana au avut de suferit, postand decli­nuri severe (atat in volum, cat si in valoa­re), declinuri care arata ca sentimentele investitorilor sunt strans interconencta­te cu ce se intampla pe scena econo­mica, dar si cea politica a lumii. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.