EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




OTP Bank Romania lanseaza un credit ipotecar cu dobanda fixa, de la 5,79% in primii trei ani

publicat 2024-02-13 13:30:22 (Ziarul-Financiar)
OTP Bank Romania lanseaza un credit ipotecar cu dobanda fixa, de la 5,79% in primii trei ani Autor: Roxana Rosu OTP Bank Romania introduce in oferta un credit ipotecar cu dobanda fixa, de la 5,79% in primii trei ani, urmand ca ulterior clientii sa aiba o marja fixa de la 2,39% + IRCC. ...continuare.

Business MAGAZIN. Ce arata datele de la varful finantelor mondiale. Unul dintre bancherii de la Macquarie, care detine in Romania operatiunile CEZ, castiga mai mult decat cel mai important bancher al Americii

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Business MAGAZIN. Ce arata datele de la varful finantelor mondiale. Unul dintre bancherii de la Macquarie, care detine in Romania operatiunile CEZ, castiga mai mult decat cel mai important bancher al Americii Autor: Iulian Tenchiu Nick O'Kane, seful Departamentului de Marfuri si Piete Globale din cadrul bancii australiene Macquarie, a castigat in 2023 un salariu de 37,6 milioane de dolari, eclipsandu-l pe Jamie Dimon, cel mai important bancher din America. Dimon, care se afla la conducerea JP Morgan, a bagat in buzunar in 2023 un salariu de 34 milioane de dolari. Macquarie a cumparat operatiunile CEZ din Romania in 2020 pentru un miliard de euro, scrie Bloomberg. ...continuare.

PwC Romania isi extinde echipa de SAP cu un nou director, Voicu Stoiciu

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
PwC Romania isi extinde echipa de SAP cu un nou director, Voicu Stoiciu Autor: Roxana Rosu PwC Romania isi consolideaza echipa de tehnologie SAP prin numirea in pozitia de director a lui Voicu Stoiciu, un expert in organizatii de inginerie digitala. ...continuare.

LinkedIn si Undelucram.ro incheie un parteneriat prin care companiile pot fac accesa cursuri de pe platforma LinkedIn

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
LinkedIn si Undelucram.ro incheie un parteneriat prin care companiile pot fac accesa cursuri de pe platforma LinkedIn Autor: Roxana Rosu Platforma Undelucram.ro a incheiat un parteneriat cu reteaua LinkedIn prin care va permite companiilor sa achizitioneze cursuri de dezvoltare a competentelor din biblioteca LinkedIn Learning. ...continuare.

Opinie Deloitte: Conformarea in aplicarea sanctiunilor internationale: noi masuri de reglementare propuse la nivelul Uniunii Europene. Stiu companiile ce riscuri au si cum sa le reduca?

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Opinie Deloitte: Conformarea in aplicarea sanctiunilor internationale: noi masuri de reglementare propuse la nivelul Uniunii Europene. Stiu companiile ce riscuri au si cum sa le reduca? Sanctiunile internationale se refera la un set de masuri adoptate la nivel global sau regional privind restrictii si obligatii aplicate unor persoane sau entitati, in principal in scopul mentinerii pacii si securitatii internationale, al prevenirii si combaterii terorismului, proliferarii si finantarii terorismului, al respectarii drepturilor omului si libertatilor fundamentale sau al dezvoltarii si consolidarii democratiei si statului de drept. Acestea vizeaza in special inghetarea... ...continuare.

Mihai Draghici, Partener EY Romania: Ne aflam intr-un moment crucial al tranzitiei energetice. In ciuda interesului tot mai mare pentru sustenabilitate, oboseala consumatorilor incetineste progresul

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Mihai Draghici, Partener EY Romania: Ne aflam intr-un moment crucial al tranzitiei energetice. In ciuda interesului tot mai mare pentru sustenabilitate, oboseala consumatorilor incetineste progresul Autor: Roxana Rosu Consumatorii de energie sunt mai interesati ca niciodata de sustenabilitate si de potentialul unui viitor energetic verde, dar 70% dintre ei au declarat ca nu doresc sa investeasca mai mult timp sau mai multi bani pentru a intreprinde demersuri in acest sens, potrivit concluziilor din studiul EY Energy transition consumer insights. ...continuare.

Franklin Templeton reactioneaza la anuntul ministrulului Bolos prin care acesta se opune vanzarii Engie si listarii Salrom: De cand am preluat mandatul de administrare al FP in 2011, am obtinut rezultate remarcabile

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Franklin Templeton reactioneaza la anuntul ministrulului Bolos prin care acesta se opune vanzarii Engie si listarii Salrom: De cand am preluat mandatul de administrare al FP in 2011, am obtinut rezultate remarcabile Foto: Johan Meyer, CEO Franklin Templeton Investments si manager de fond Fondul Proprietatea Franklin Templeton, in calitate de fond de investitii alternative si administrator unic al Fondului Proprietatea (FP), a reactionat la afirmatiile ministrului Finantelor Marcel Bolos prin care acesta s-a opus vanzarii participatiilor mari din portofoliul FP, cum ar fi tranzactia de vanzare a Engie sau listarea Salrom la bursa, respective programului de rascumparare de actiuni proprii. ...continuare.

Bursa. Actionarii FP au respins vanzarea participatiilor din portofoliu. Au aprobat in schimb vanzarea Engie si programul de rascumparare

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Bursa. Actionarii FP au respins vanzarea participatiilor din portofoliu. Au aprobat in schimb vanzarea Engie si programul de rascumparare Autor: Tibi Oprea Actionarii Fondului Proprietatea (FP) au respins marti punctul 3 de pe ordinea de zi care se refera la vanzarea participatiilor din portofoliu, precum Aeroporturi Bucuresti, Administratie Porturilor Maritime si Salrom, prin listare la Bursa de Valori Bucuresti. ...continuare.

Cine este in spatele echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, care a castigat Super Bowl 2024, evenimentul sportiv care a batut toate recordurile cu 123,4 milioane de telespectatori, fiind cel mai vizionat program dupa aselenizare

publicat 2024-02-13 13:15:21 (Ziarul-Financiar)
Cine este in spatele echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, care a castigat Super Bowl 2024, evenimentul sportiv care a batut toate recordurile cu 123,4 milioane de telespectatori, fiind cel mai vizionat program dupa aselenizare Autor: Andrei Serbanescu Kansas City Chiefs au castigat al patrulea titlu Super Bowl din istoria francizei. Prima lor victorie a venit in 1969, dupa ce au invins Minnesota Vikings cu 23-7 in Super Bowl 4. Echipa avea sa revina in finala Super Bowl abia peste 50 de ani, cand au invins San Francisco 49ers cu 31-20. De atunci, Chiefs au fost participat frecvent in cadrul Super Bowl, castigand din nou in fata San Francisco 49ers in Super Bowl 58 pe Allegiant Stadium din Las Vegas cu 25 la 22,... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.