EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul campion cu FCSB e sigur: "Daca o bate pe Rapid, ucide campionatul"

publicat 2024-03-09 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul campion cu FCSB e sigur: Daca o bate pe Rapid, ucide campionatul Andrei Cristea, dublu campion cu FCSB (2005 si 2006), a analizat derby-ul ros-albastrilor cu Rapid.Rapid - FCSB are loc in ultima etapa a sezonului regulat. Partida incepe la ora 20:00, este liveTEXT pe GSP.RO si la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1, Digi Sport 1.Daca FCSB va castiga, se va distanta la 15 puncte de Rapid, va intra cu 8 avans fata de giulesteni in play-off. In acest caz, Andrei Cristea crede ca lupta la titlu va fi deja transata.VIDEO. ... ...continuare.

Galeria celor de la FCSB, corteo spre Arena Nationala » Cati suporteri au pornit de la Piata Muncii + reporterii GSP transmit toate detaliile

publicat 2024-03-09 18:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Galeria celor de la FCSB, corteo spre Arena Nationala » Cati suporteri au pornit de la Piata Muncii + reporterii GSP transmit toate detaliile Galeria FCSB-ului a pornit in corteo spre Arena Nationala. De la ora 20:00 este programat derby-ul cu Rapid, din ultima runda a sezonului regulat din Superliga.FCSB - Rapid va fi liveTEXT AICI si televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1. FCSB va fi sprijinita pe Arena Nationala de peste 9.000 de spectatori. Rapid a decis sa ofere o intreaga peluza rivalei. FOTO. ... ...continuare.

Cel mai murdar obiect din casa ta. Cat costa si la ce interval de timp ar trebui schimbat

publicat 2024-03-09 18:00:03 (Click)
Cel mai murdar obiect din casa ta. Cat costa si la ce interval de timp ar trebui schimbat Cu totii ne dorim o casa cat mai curata, iar din acest motiv avem grija sa facem curatenie cat mai des posibil si sa scapam de lucrurile mult prea uzate, ori murdare. Cu toate acestea, mizeria si bacteriile pot adesea sa se ascunda in cele mai neobisnuite locuri! ...continuare.

Barbat gasit mort intr-un apartament din Baia Mare. Politistii au gasit o legitimatie KGB langa cadavru

publicat 2024-03-09 18:00:03 (Antena3)
Barbat gasit mort intr-un apartament din Baia Mare. Politistii au gasit o legitimatie KGB langa cadavru Un barbat din Baia Mare de 82 de ani a fost gasit mort de catre sotia sa, in apartamentul pe care il detineau. Medicii au costatat ca batranul a fost omorat, deoarece avea o rana la nivelul capului. Criminalistii au preluat cercetarea. ...continuare.

Interviu exclusiv cu Mihaela Buzarnescu | Sportiva este gata sa revina dupa accidentarea grava

publicat 2024-03-09 18:00:03 (Antena3)
Interviu exclusiv cu Mihaela Buzarnescu | Sportiva este gata sa revina dupa accidentarea grava Dupa ce am aflat ca Simona Halep este pregatita sa revina in circuit, avem inca o veste buna pentru iubitorii de tenis. Mihaela Buzarnescu este si ea aproape gata sa se intoarca pe terenul de tenis, dupa ce mai bine de un an s-a confruntat cu o accidentare grava. ...continuare.

Huiduielile impotriva unui candidat pe care il prezenta il surprind pe presedintele turc Erdogan VIDEO

publicat 2024-03-09 18:00:02 (Adevarul)
Huiduielile impotriva unui candidat pe care il prezenta il surprind pe presedintele turc Erdogan VIDEO In timp ce prezenta un candidat al partidului sau la Sanliurfa, in sud-estul tarii, presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a fost vadit mirat sambata de huiduielile alegatorilor impotriva acestuia, relateaza AFP. ...continuare.

Cum arata stadionul "Arcul de Triumf" dupa ce a fost distrus de huligani: terenul este afectat in proprortie de 30%

publicat 2024-03-09 18:00:02 (Adevarul)
Cum arata stadionul Arcul de Triumf dupa ce a fost distrus de huligani: terenul este afectat in proprortie de 30% Stadionul "Arcul de Triumf" a avut de suferit ca urmare a incidentelor violente de la partida Dinamo - UTA 1-0, care s-a disputat vineri seara. ...continuare.

Colonel veteran de aviatie, omagiat de Armata la 102 ani. "Am avut o viata frumoasa. M-am nascut sa zbor" FOTO

publicat 2024-03-09 18:00:02 (Adevarul)
Colonel veteran de aviatie, omagiat de Armata la 102 ani. Am avut o viata frumoasa. M-am nascut sa zbor FOTO Locotenent-colonel Mihai Adascalitei este unul dintre putinii veterani de razboi ai Romaniei in viata. Despre ofiterul superior, detalii au fost oferite de catre reprezentantii Ministerului Apararii Nationale ...continuare.

In Gaza, copiii iau lectii in aer liber in tabara Rafah

publicat 2024-03-09 17:45:07 (Mediafax)
In Gaza, copiii iau lectii in aer liber in tabara Rafah Imagini impresionante continua sa soseasca din taberele de refugiati din Fasia Gaza. Viata celor stramutati din pricina razboiului continua in alt ritm decat pana acum. ...continuare.

Explozie si incendiu la un depozit dintr-un terminal maritim din Columbia. Flacarile si fumul, vizibile la kilometri distanta

publicat 2024-03-09 17:45:06 (Libertatea)
Explozie si incendiu la un depozit dintr-un terminal maritim din Columbia. Flacarile si fumul, vizibile la kilometri distanta Muncitorii au fost fortati sa fuga, sambata, din depozitele de containere Contecar, al doilea terminal maritim din portul Cartagena, Columbia, dupa o explozie, urmata de un incendiu, care a ridicat un fum negru si gros pe o raza de cativa kilometri, relateaza El Colombiano si The Mirror. Martorii incidentului au descris ca au vazut flacari […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.