EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Razvan Sturza, Motorola Mobility Romania: Continuam ritmul de crestere din anii anteriori. Vrem sa vindem 500.000 de telefoane anul acesta, plus 100.000 fata de 2023. Piata merge inspre telefoane cu preturi de peste 300 euro

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
Razvan Sturza, Motorola Mobility Romania: Continuam ritmul de crestere din anii anteriori. Vrem sa vindem 500.000 de telefoane anul acesta, plus 100.000 fata de 2023. Piata merge inspre telefoane cu preturi de peste 300 euro Razvan Sturza, country lead in cadrul Motorola Mobility pentru Romania: In 2024 ne propunem sa crestem cantitativ cu 100.000 de noi de utilizatori de smartphone-uri Motorola, fata de 2023, pana la 500.000 de telefoane vandute, lucru pe care il vedem posibil prin extinderea gamei de produse in segmente de pret unde nu avem o prezenta relevanta, adaugarea unor noi canale de vanzare (Vodafone) precum si consolidarea canalelor de vanzare existente. ...continuare.

Opinie PwC Romania: Salariul echitabil, o prioritate in dezvoltarea unui business sustenabil conform noilor reglementari internationale si a interesului crescut fata de componenta Social din ESG

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
Opinie PwC Romania: Salariul echitabil, o prioritate in dezvoltarea unui business sustenabil conform noilor reglementari internationale si a interesului crescut fata de componenta Social din ESG Cel mai recent raport PwC Global Living Wage Survey indica in acest moment ca doar un sfert dintre companiile de la nivel global isi platesc in prezent angajatii cu un salariu care sa permita un trai decent, insa peste 50% dintre firmele care nu ofera inca salarii echitabile afirma ca vor sa atinga acest obiectiv in urmatorii maxim cinci ani. Cel mai recent raport PwC Global Living Wage Survey indica in acest moment ca doar un sfert dintre companiile de la nivel global isi platesc in prezent... ...continuare.

Sondaj: 3 din 5 angajati in IT&C se asteapta ca 2024 sa aduca multe schimbari in industrie si 47% considera ca este mai greu in aceasta perioada sa faca o schimbare profesionala

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
Sondaj: 3 din 5 angajati in IT&C se asteapta ca 2024 sa aduca multe schimbari in industrie si 47% considera ca este mai greu in aceasta perioada sa faca o schimbare profesionala Autor: Roxana Rosu Numarul de specialisti IT angajati in Romania a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele cu cele mai mari salarii, dar si cu un grad mare de mobilitate a fortei de munca, 2024 aducand insa o serie de schimbari, iar 47% dintre programatori considera ca este mai greu in aceasta perioada sa faca o schimbare profesionala, potrivit unui studiu realizat de platforma de recrutare online bestjobs in parteneriat cu firma Orion Innovation. ...continuare.

Gigantii americani Microsoft si Adobe ataca joburile gulerelor albe cu noi instrumente bazate pe AI: asistenti care compara datele financiare din diferite surse si care citesc si raspund la intrebari din fisiere PDF

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
Gigantii americani Microsoft si Adobe ataca joburile gulerelor albe cu noi instrumente bazate pe AI: asistenti care compara datele financiare din diferite surse si care citesc si raspund la intrebari din fisiere PDF Shantanu Narayen, directorul executiv al Adobe: Imaginati-va ca ati deschis un document de 100 de pagini. Vreti sa vedeti un rezumat, sa purtati o conversatie cu documentul, vreti sa puneti intrebari. ...continuare.

China surclaseaza Statele Unite in domeniul EV: Constructorii autor din SUA se chinuie sa-si vanda masinile, in timp ce calitatea vehiculelor chineze si preturile accesibile ale acestora conduc la o explozie a vanzarilor

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
China surclaseaza Statele Unite in domeniul EV: Constructorii autor din SUA se chinuie sa-si vanda masinile, in timp ce calitatea vehiculelor chineze si preturile accesibile ale acestora conduc la o explozie a vanzarilor Autor: Andrei Serbanescu Constructorii auto din SUA se chinuie sa-si vanda vehiculele electrice in timp ce piata chineza continua sa evolueze, deoarece produsele fabricare in SUA raman inferioare celor chinezesti, potrivit unuia dintre cei mai mari producatori de materiale pentru baterii din lume, raporteaza Financial Times. ...continuare.

Care este povestea Ars Ana, unul dintre cele mai interesante proiecte de ceramica si ilustratie: Tot ce iese din atelier nu raspunde unei nevoi functionale, sunt fabricile care raspund utilului. Piesele create de mana sunt obiecte de lux emotional

publicat 2024-03-04 13:15:26 (Ziarul-Financiar)
Care este povestea Ars Ana, unul dintre cele mai interesante proiecte de ceramica si ilustratie: Tot ce iese din atelier nu raspunde unei nevoi functionale, sunt fabricile care raspund utilului. Piesele create de mana sunt obiecte de lux emotional vezi galeria foto Tweet Ideea de a avea un obiect facut de mana este oarecum o nisa, pentru ca de cele mai multe ori logica devine un obstacol in a achizitiona un produs nejustificat de scump, cand sunt rafturi intregi de variante aproape similare ieftine. Dar aceasta nejustificare vine dintr-o neintelegere a unui proces creativ. Arta nu este o necesitate in sensul lumesc, dar prezenta ei este aproape obligatorie pentru ca ea vorbeste sufletului. Si tocmai datorita acestui dialog superior,... ...continuare.

DNA: Vamesii care luau adidasi drept spaga vor sa fie cercetati in libertate

publicat 2024-03-04 13:15:18 (Puterea)
DNA: Vamesii care luau adidasi drept spaga vor sa fie cercetati in libertate Curtea de Apel Bucuresti va analiza astazi contestatiile privind cercetarea in libertate, depuse de catre Paul Petrof, fostul sef al Directiei Vamale a Municipiului Bucuresti si colaborator sai, acuzati de Directia Nationala Anticoruptie de primirea unor „cadouri” importante ca mita de la comerciantii depistati cu nereguli in timpul controalelor. Aceste cadouri includeau nu doar bani, […]The post DNA: Vamesii care luau adidasi drept spaga vor sa fie cercetati in libertate... ...continuare.

Cand trece Romania la ora de vara. Ceasurile se dau inainte, in cea mai scurta zi din an

publicat 2024-03-04 13:15:18 (Puterea)
Cand trece Romania la ora de vara. Ceasurile se dau inainte, in cea mai scurta zi din an Romania trece la ora de vara 2024 in ultima duminica din luna martie, care va fi cea mai scurta zi din an, cu doar 23 de ore. Astfel, in noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, ceasurile se vor da inainte cu o ora, iar ora 3:00 va deveni ora 4:00. Trecerea la […]The post Cand trece Romania la ora de vara. Ceasurile se dau inainte, in cea mai scurta zi din an appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Record de someri: 472.000 de persoane fara loc de munca

publicat 2024-03-04 13:15:18 (Puterea)
Record de someri: 472.000 de persoane fara loc de munca Datele furnizate de INS arata ca la inceputul acestui an, rata somajului a fost de 5,7%, in crestere cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna decembrie 2023. In ceea ce priveste rata somajului in randul barbatilor, aceasta a fost cu 1,3 puncte procentuale mai mare decat la femei. In luna ianuarie a anului […]The post Record de someri: 472.000 de persoane fara loc de munca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.