EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ironia sortii » Rafa Benitez, demis dupa esecul cu Real Madrid

publicat 2024-03-12 16:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Ironia sortii » Rafa Benitez, demis dupa esecul cu Real Madrid Rafa Benitez (63 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Celta Vigo, dupa esecul cu Real Madrid, fosta sa echipa. Clubul din La Liga a anuntat prin intermediul retelelor de socializare despartirea de tehnicianul spaniol.Aceasta decizie a venit in contextul in care Celta Vigo, sub comanda lui Benitez, a pierdut ultimul duel din campionat, 0-4 pe terenul lui Real. Benitez o lasa pe Celta Vigo pe 17, primul deasupra retrogradarii, cu 24 de puncte dupa 28 de etape. ... ...continuare.

Ce ascunde familia regala despre Kate Middleton? Ducesa e suparata din cauza zvonurilor despre starea ei de sanatate

publicat 2024-03-12 16:45:09 (Click)
Ce ascunde familia regala despre Kate Middleton? Ducesa e suparata din cauza zvonurilor despre starea ei de sanatate Kate Middleton (42 de ani) a disparut din spatiul public in ultima vreme, fiind vazuta ultima oara la un eveniment de Craciun. In urma cu doua luni, Palatul Buckingham a anuntat ca printesa de Wales a suferit o operatie abdominala, fara sa dea mai multe detalii. Ducesa urmeaza sa isi reia indatoriri ...continuare.

CreditAmanet tinteste o crestere de peste 40% a segmentului de aur

publicat 2024-03-12 16:45:06 (Bursa)
CreditAmanet isi propune pentru 2024 o crestere de peste 40% a segmentului de business care valorifica aurul. Prin acest obiectiv, compania continua trendul ascendent de anul trecut, cand a obtinut o majorare cu peste 30% a cifrei de afaceri pe segmentul aur. ...continuare.

Romania se confrunta in prezent cu o crestere semnificativa a preturilor la energie

publicat 2024-03-12 16:45:06 (Bursa)
Asa cum s-a dovedit in ultimii ani, cresterea preturilor la energie are implicatii semnificative pentru gospodariile din Romania. Analiza EY isi propune sa examineze impactul acestor cresteri de preturi asupra gospodariilor din Romania, atat din punct de vedere al consecintelor economice, cat si al celor sociale. ...continuare.

Nicolae Ciuca, despre contestarea CCR privind comasarea alegerilor 2024: "Nu ne este teama"

publicat 2024-03-12 16:45:06 (Antena3)
Nicolae Ciuca, despre contestarea CCR privind comasarea alegerilor 2024: Nu ne este teama Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat ca nu se teme de o eventuala contestare la CCR a ordonantei privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. ...continuare.

Putin, in doliu. Varul liderului de la Kremlin a murit la varsta de 90 de ani

publicat 2024-03-12 16:45:02 (Adevarul)
Putin, in doliu. Varul liderului de la Kremlin a murit la varsta de 90 de ani Evgheni Putin, varul liderului de la Kremlin, a murit la cateva zile dupa ce a implinit varsta de 90 de ani, relateaza presa rusa, precizand ca funeraliile au avut loc duminica, 10 martie. ...continuare.

Minorii nu mai au voie sa fumeze dispozitive electronice cu sau fara tutun in spatiul public. Proiectul, adoptat de Senat

publicat 2024-03-12 16:45:02 (Adevarul)
Minorii nu mai au voie sa fumeze dispozitive electronice cu sau fara tutun in spatiul public. Proiectul, adoptat de Senat Utilizarea dispozitivelor electronice, cu sau fara tutun, in spatiile publice, este interzisa persoanelor sub 18 ani, iar agentii economici risca sa fie amendati si chiar inchisa afacerea daca vand astfel de produse minorilor, prevede proiectul adoptat de Senat. ...continuare.

Halep - ITIA, un razboi crancen: ce sume au primit avocatii care au cerut scoaterea Simonei din tenis EXCLUSIV

publicat 2024-03-12 16:45:02 (Adevarul)
Halep - ITIA, un razboi crancen: ce sume au primit avocatii care au cerut scoaterea Simonei din tenis EXCLUSIV Pornind de la declaratiile oferite de Howard Jacobs pentru Sports Illustrated, "Adevarul" a aflat un amanunt incredibil care confirma spusele americanului. ...continuare.

Activista Greta Thunberg, luata pe sus de politie din fata Parlamentului Suediei VIDEO

publicat 2024-03-12 16:45:02 (Adevarul)
Activista Greta Thunberg, luata pe sus de politie din fata Parlamentului Suediei VIDEO Politia suedeza a indepartat-o cu forta pe Greta Thunberg si alti activisti climatici dupa ce au blocat intrarea in parlamentul suedez pentru a doua zi consecutiva. ...continuare.

Rares Bogdan vede o lupta in patru pentru Capitala: Alegerile vor fi castigate cu 26-28%, de candidatul cu cea mai desteapta campanie

publicat 2024-03-12 16:45:02 (Adevarul)
Rares Bogdan vede o lupta in patru pentru Capitala: Alegerile vor fi castigate cu 26-28%, de candidatul cu cea mai desteapta campanie Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, marti, ca, in acest moment, partidele din coalitia de guvernare au decis "posibilitatea" de a merge singure in alegerile locale din Bucuresti, fiind vazuti drept candidati Sebastian Burduja, Gabriela Firea, Nicusor Dan si Cristian Piedone. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.