EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Barbat care a vandut masina luata ca garantie pentru un imprumut, retinut

publicat 2024-03-12 14:00:22 (Jurnalul-National)
Barbat care a vandut masina luata ca garantie pentru un imprumut, retinut Un barbat din Bucuresti a fost retinut de politisti dupa ce a refuzat sa restituie masina luata ca garantie pentru un imprumut in valoare de 5000 de euro. ...continuare.

SUA – Bugetul apararii va crestere cu numai 1% a in 2024, ceea ce inseamna achizitii mai mici de avioane si nave

publicat 2024-03-12 14:00:22 (Income-Magazine)
SUA – Bugetul apararii va crestere cu numai 1% a in 2024, ceea ce inseamna achizitii mai mici de avioane si nave Solicitarea presedintelui Joe Biden pentru bugetul de aparare si securitate nationala al SUA, publicata luni, este cu doar 1% mai mare decat bugetul anului trecut, fortand o incetinire a cheltuielilor pentru o gama larga de programe si amanand eforturile de reconstruire a stocurilor de arme epuizate prin razboaiele din Ucraina si Israel, transmite Reuters. Cererea […] ...continuare.

Cushman and amp; Wakefield Echinox: Reteaua de bricolaj Leroy Merlin se extinde in doua zone cheie din Bucuresti

publicat 2024-03-12 14:00:13 (Bursa)
Leroy Merlin, al doilea cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, dupa cifra de afaceri, a inchiriat de la compania austriaca Supernova Group doua spatii de retail in Bucuresti, in suprafata totala de 21.000 metri patrati, tranzactii intermediate de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox. ...continuare.

Klaus Iohannis: 'Procesul privind integrarea in UE a tarilor din Balcanii de Vest trebuie accelerat'

publicat 2024-03-12 14:00:13 (Bursa)
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca trebuie accelerat procesul de integrare in Uniunea Europeana a tarilor din Balcanii de Vest care doresc acest lucru. ...continuare.

Retele Electrice Banat deruleaza o licitatie de 37 milioane lei pentru modernizarea retelelor de distributie din zona Timisoarei

publicat 2024-03-12 14:00:13 (Bursa)
Compania Retele Electrice Muntenia (parte a grupului PPC in Romania, denumita anterior E-Distributie Muntenia) a lansat, prin intermediul sistemului informatic de achizitii publice, o procedura de achizitie de lucrari de executie pentru modernizarea retelelor de medie tensiune din zona municipiului Timisoara. Valoarea licitatiei este de 36,8 milioane de lei, iar beneficiarul lucrarii este compania Retele Electrice Banat (denumita anterior E-Distributie Banat). ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.