EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Cand ajunge in Romania furtuna care a facut ravagii in Italia si Franta. Anuntul ANM Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Rivalul chinez al lui Tesla lanseaza un nou model. Masina este mai ieftina decat cea americana Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Mireasa sezonul 9. Natalia a rabufnit dupa eliminare. Acuzatii la adresa mai multor concurenti, printre care Iuliana si Cristian Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Indicele Dow Jones a urcat la o valoare istorica Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel Presedintele Biden trimite consilierul pentru securitate in Arabia Saudita si Israel OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania OFF THE RECORD, ep. 8. Capsunarii de ieri, afaceristii de astazi. „Secretul” romanilor care si-au transformat vietile pe campurile de capsuni din Spania SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza SUA a evacuat 17 medici americani din Fasia Gaza Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri Orasele din Romania in care este interzisa utilizarea laptopului in anumite cafenele. "Traim din consumatia pe care o fac oaspetii nostri" INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte INTERVIU Violonistul Florin Croitoru: "Sunt genul de artist care nu bate pe la usi pentru a obtine concerte" Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Horoscop 18 mai 2024. Zodia care o ia de la zero Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ministerul Economiei, prin Societatea Carfil SA, va semna, pe 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu Periscope Aviation, la expozitia Black Sea Defense and Aerospace Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Ionut Dumitru RZB: Romania are mari dezechilibre in taxarea muncii si a capitalului Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii Bursa de la Bucuresti a inchis in crestere cu 1% ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: Din zece barbati, in medie, opt esueaza O detectiva este platita pentru a afla daca femeile sunt inselate: "Din zece barbati, in medie, opt esueaza" Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti Zona rezidentiala din Harkov, lovita cu o racheta. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Articole

Stiri locale




Revolut vrea sa devina operator neconventional de telefonie. Compania va lansa servicii eSIM din 25 martie, romanii pot avea internet cand pleaca in vacante in afara UE

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Revolut vrea sa devina operator neconventional de telefonie. Compania va lansa servicii eSIM din 25 martie, romanii pot avea internet cand pleaca in vacante in afara UE Aplicatia financiara Revolut lanseaza servicii mobile de date prin intermediul tehnologiei eSIM, compania afirmand ca astfel clientii vor putea ramane conectati la internet in strainatate, fara a se confrunta cu intreruperi sau cu taxe de roaming neasteptate. Datele vor putea fi folosite si cu alte aplicatii, precum cele de chat, nu doar pentru aplicatia Revolut. […] ...continuare.

Cei mai cautati candidati de pe piata muncii. Ce cauta companiile si nu gasesc

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Cei mai cautati candidati de pe piata muncii. Ce cauta companiile si nu gasesc Inginerii de constructii, reprezentantii de vanzari, contabilii si inginerii de productie sunt posturile pentru care angajatorii au cele mai mari dificultati sa acopere posturile libere, arata eJobs Romania, cel mai mare portal de recrutare de forta de munca din tara noastra. Conform Salario, comparatorul de salarii dezvoltat de eJobs, pentru aceste posturi sunt oferite urmatoarele […] ...continuare.

Alegerea cablurilor si aparatajului electric de tip ENEL sau Electrica, potrivit pentru instalatiile industriale.

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Alegerea cablurilor si aparatajului electric de tip ENEL sau Electrica, potrivit pentru instalatiile industriale. Intr-o lume in continua miscare, unde nevoia de energie electrica este mai mare ca niciodata, alegerea solutiilor optime pentru instalatiile electrice devine esentiala. Fie ca vorbim despre proiecte rezidentiale, comerciale sau industriale, calitatea si siguranta cablurilor si a aparatajului electric utilizat sunt factori critici care nu trebuie neglijati. Cabluri de cupru si aluminiu: Supraterane si […] ...continuare.

Un cioban roman a inceput sa planga la tribunal, la doua zile dupa ce a fost arestat, in Franta: "Am plecat la drum cu inima zdrobita"

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Un cioban roman a inceput sa planga la tribunal, la doua zile dupa ce a fost arestat, in Franta: Am plecat la drum cu inima zdrobita Un roman in varsta de 23 de ani a fost arestat pe 20 martie 2024 in zona de imbarcare a feribotului din Ouistreham: patru vietnamezi au fost inghesuiti intr-o cutie montata in duba pe care o conducea. A fost judecat la Caen vineri, 22 martie, si condamnat, scrie cotidianul Ouest France. In sala in care […] ...continuare.

Ce relatie are Dan Bittman cu copiii sai, dupa despartirea de Liliana Stefan: "Eu le-am dat un nume". Cu ce se ocupa Alex, Patrick si Mark

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Ce relatie are Dan Bittman cu copiii sai, dupa despartirea de Liliana Stefan: Eu le-am dat un nume. Cu ce se ocupa Alex, Patrick si Mark Dan Bittman are trei baieti din casnicia cu Liliana Stefan, iar artistul a incercat sa se implice cat de mult poate in cresterea acestora. Alex, Patrick si Mark nu locuiesc cu tatal lor, insa se intalnesc cat de des pot. Desi nu locuieste in aceeasi casa cu cei trei baieti ai sai, Dan Bittman are […] ...continuare.

Cand pica Pastele Ortodox si Pastele Catolic in 2024

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Cand pica Pastele Ortodox si Pastele Catolic in 2024 Pastele este una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii si este celebrata in fiecare an pentru a comemora invierea lui Iisus Hristos din morti. In 2023, Pastele Ortodox a fost sarbatorit pe data de 16 aprilie, in timp ce Pastele Catolic a fost o saptamana mai devreme, pe 9 aprilie. Practic, duupa cum se […] ...continuare.

Tanar surprins cand trage cu pistolul intr-un cartier din Resita. Politia a deschis o ancheta

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Tanar surprins cand trage cu pistolul intr-un cartier din Resita. Politia a deschis o ancheta Politistii din Caras-Severin au deschis o ancheta, dupa ce imagini cu un barbat care trage cu un pistol intr-un cartier de blocuri din Resita au fost postate pe o retea de socializare, informeaza Opinia Timisoarei. Clipul video are circa 11 secunde, iar in imagini tanarul este surprins cand tinteste nesigur, vertical. „In urma vizualizarii imaginilor […] ...continuare.

Premierul Japoniei vrea sa se intalneasca cu Kim Jong Un "cat mai curand posibil", spune sora liderului din Coreea de Nord

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Premierul Japoniei vrea sa se intalneasca cu Kim Jong Un cat mai curand posibil, spune sora liderului din Coreea de Nord Kim Yo Jong a afirmat luni, 25 martie, ca premierul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu fratele sau, liderul nord-coreean Kim Jong Un, intalnire care este putin probabil sa aiba loc, adauga aceasta, insistand asupra unei schimbari a politicii japoneze fata de Phenian, relateaza AFP, citata de News.ro. „Domnul Kishida si-a exprimat recent […] ...continuare.

Ninsoare abundenta in judetul Brasov. Traficul rutier pe DN 73A, inchis pentru masinile de peste 3,5 tone

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Ninsoare abundenta in judetul Brasov. Traficul rutier pe DN 73A, inchis pentru masinile de peste 3,5 tone Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca din cauza ninsorii abundente si a viscolului din judetul Brasov drumul national 73A, intre localitatile Predeal si Rasnov este inchis, luni dimineata, pentru autovehiculele cu masa totala mai mare de 3,5 tone. ”Traficul rutier este restrictionat pe DN 73 A pentru vehiculele cu masa totala mai mare de […] ...continuare.

Filip Cristian Jianu a castigat la Antalya al treilea turneu de tenis ITF consecutiv

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Jurnalul-National)
Filip Cristian Jianu a castigat la Antalya al treilea turneu de tenis ITF consecutiv Dupa ce si-a adjudecat doua editii consecutive ale seriei de turnee de la Kish Island, din Iran, jucatorul roman Filip Cristian Jianu (311 ATP) s-a impus duminica si in editia a saptea a turneului ITF M15 de la Antalya. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.