EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate

publicat 2024-03-04 00:45:20 (Puterea)
OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate "Obezitatea este o problema a omenirii", estimarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii indicand ca, in prezent, peste un miliard de persoane sufera de aceasta boala. "In trecut, ne gandeam la obezitate ca la o problema a celor bogati. Obezitatea este o problema a omenirii", a spus Francesco Branca, director de nutritie in cadrul Organizatiei Mondiale a […]The post OMS: Peste un miliard de persoane sufera de obezitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el

publicat 2024-03-04 00:45:17 (Puterea)
Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca cel mai mare risc pentru Romania, la acest moment, este populismul, care a generat marea pandemie a societatii, in conditiile in care publicul nu a facut anticorpi. Presedintele Ion Iliescu, care a implinit, duminica, 94 de ani, a aparut in podcastul fostului sau consilier, Ionut Vulpescu, fost ministru PSD […]The post Ion Iliescu, la 94 de ani, vorbeste despre populism si face haz de memele cu el appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora

publicat 2024-03-04 00:45:16 (Puterea)
Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora Regimurile tiranice stiu ca auto-cenzura – suprimarea preventiva a disidentei – este cel mai puternic instrument al lor. Astazi, o gasim adesea in diaspora. De-a lungul mileniilor, exilul a fost o modalitate pentru critici sa scape de pumnul de fier al tiranilor si pentru regimuri sa isi reduca la tacere contestatarii. Cu toate acestea, modul […]The post Un nou pericol mondial: Regimurile autoritare isi extind tentaculele pentru a controla diaspora appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alexandru Baluta, mesaj de lupta inaintea derby-ului cu Rapid: "Suntem datori fata de suporteri! Trebuie sa castigam!"

publicat 2024-03-04 00:45:10 (Money.ro)
Alexandru Baluta, mesaj de lupta inaintea derby-ului cu Rapid: Suntem datori fata de suporteri! Trebuie sa castigam! Alexandru Baluta a transmis un mesaj de lupta, inaintea derby-ului cu Rapid, din etapa urmatoare din Liga 1. Mijlocasul FCSB-ului a declarat ca ros-albastrii au ca obiectiv victoria, deoarece sunt datori fata de suporteri, dupa ce giulestenii i-au invins in ultimele doua meciuri. Derby-ul dintre Rapid si FCSB se va disputa sambata, pe 9 martie, […]Articolul Alexandru Baluta, mesaj de lupta inaintea derby-ului cu Rapid: "Suntem datori fata de suporteri! Trebuie sa castigam!" apare prima... ...continuare.

Mancaruri cu urzici. Cele mai bune retete cu urzici de gatit primavara

publicat 2024-03-04 00:45:06 (Libertatea)
Mancaruri cu urzici. Cele mai bune retete cu urzici de gatit primavara Consumul de urzici poate aduce multiple beneficii organismului, datorita continutului de vitamine si minerale. Considerate un aliment minune pentru sanatate, urzicile se pot adauga si intr-o varietate de retete culinare, iar mai jos iti dezvaluim cele mai rapide si gustoase mancaruri cu urzici, pe care merita sa le incerci primavara asta. Banalele urzici sunt folosite […] ...continuare.

Marcel Ciolacu, despre candidatul la Primaria Capitalei: Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan

publicat 2024-03-04 00:45:06 (Libertatea)
Marcel Ciolacu, despre candidatul la Primaria Capitalei: Trebuie sa terminam cu era Nicusor Dan Premierul si presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sambata, 2 martie, pentru Euronews Romania, ca PSD si PNL vor decide cat de curand un candidat comun pentru Primaria Capitalei. El a repetat ideea ca prim-vicepresedintele social democrat Gabriela Firea este deocamdata candidatul partidului, dar a adaugat ca totul va fi decis dupa discutiile din coalitie […] ...continuare.

Programul meciurilor ultimei etape a sezonului regulat in Superliga la fotbal masculin

publicat 2024-03-04 00:45:06 (Jurnalul-National)
Programul meciurilor ultimei etape a sezonului regulat in Superliga la fotbal masculin Ultima etapa a sezonului regulat in Superliga va decide configuratia clasamentului final. Liga Profesionista de Fotbal a anuntat duminica programul etapei. Cinci meciuri se disputa vineri de la aceasi ora, 20.00, rezultatele avand implicatie direca in stabilirea ultimelor doua locuri in play-off. ...continuare.

Subscrieri cumulate de 1,8 miliarde de lei in prima emisiune de titluri de stat Fidelis din 2024

publicat 2024-03-04 00:30:07 (Jurnalul-National)
Subscrieri cumulate de 1,8 miliarde de lei in prima emisiune de titluri de stat Fidelis din 2024 Prima emisiune de titluri de stat Fidelis din 2024, derulata de Ministerul Finantelor intre 21 februarie si 1 martie, a inregistrat subscrieri cumulate (in lei si in euro) de 1,8 miliarde de lei din partea micilor investitori, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.