EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Clauza care-i permite lui Max Verstappen sa PLECE de la Red Bull » Presa international vuieste: trece la Mercedes?!

publicat 2024-03-05 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Clauza care-i permite lui Max Verstappen sa PLECE de la Red Bull » Presa international vuieste: trece la Mercedes?! In contextul apelor tulburi din cadrul Red Bull Racing, publicatiile de specialitate scriu despre o clauza care presupune ca Max Verstappen (26 de ani) sa poata parasi echipa in cazul in care consilierul Helmut Marko pleaca sau este demis.Red Bull Racing a inceput sezonul 2024 de Formula 1 asa cum incheiase anul precedent, cu o victorie in care nu s-a pus in niciun moment problema invingatorului. ... ...continuare.

Theo Rose, imagini savuroase cu bebelusul Sasha. Cum se simte copilul, dupa ce a ajuns zilele trecute la medic

publicat 2024-03-05 16:45:09 (Click)
Theo Rose, imagini savuroase cu bebelusul Sasha. Cum se simte copilul, dupa ce a ajuns zilele trecute la medic Theo Rose se poate declara o femeie fericita si implinita de cand a devenit mama. In urma cu opt luni de zile, ea si Anghel Damian deveneau parintii unui baietel minunat, pe nume Sasha, care le bucura fiecare zi a vietii. Recent, bebelusul s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, insa cele ...continuare.

Cea mai batrana persoana din lume a implinit 117 ani! Maria Branyas Morera si-a sarbatorit ziua la azil

publicat 2024-03-05 16:45:09 (Click)
Cea mai batrana persoana din lume a implinit 117 ani! Maria Branyas Morera si-a sarbatorit ziua la azil Maria Branyas Morera a implinit 117 ani pe 4 martie. Ea este cea mai batrana persoana de pe planeta, conform Cartii Recordurilor Guinness. Maria s-a nascut in 1907 in San Francisco, SUA, dar s-a intors in Spania cu familia ei cand avea opt ani pentru a se stabili in Catalonia. ...continuare.

3 cocktailuri cu rom alb pe care trebuie sa le incerci

publicat 2024-03-05 16:45:09 (Click)
3 cocktailuri cu rom alb pe care trebuie sa le incerci Romul alb ocupa un loc special in gama de bauturi alcoolice, fiind recunoscut pentru aroma sa distinctiva si versatilitatea sa in ceea ce priveste cocktailurile. ...continuare.

Prima cursa in stil "Iron Man"! Piloti imbracati in costume dotate cu motoare cu reactie s-au intrecut in Dubai

publicat 2024-03-05 16:45:09 (Click)
Prima cursa in stil Iron Man! Piloti imbracati in costume dotate cu motoare cu reactie s-au intrecut in Dubai Inedit! Opt piloti imbracati in costume cu motoare cu reactie in stil "Iron Man" si-au luat zborul in Dubai, zilele trecute, luand parte la prima cursa de acest tip din lume, intr-un peisaj plin de zgarie-nori si iahturi dintre cele mai luxoase, potrivit CNN. Traseul a fost de 1 kilometru, iar concu ...continuare.

Horoscop miercuri, 6 martie. Berbecii fac schimbari, Taurii au parte de o zi proasta

publicat 2024-03-05 16:45:08 (Click)
Horoscop miercuri, 6 martie. Berbecii fac schimbari, Taurii au parte de o zi proasta Horoscop miercuri, 6 martie. Descopera horoscopul zilnic pentru zodia ta! Pe site-ul Click! gasesti previziuni astrologice in dragoste, bani si sanatate pentru mijlocul acestei saptamani. ...continuare.

Claudiu Cazacu, XTB: Erorile Gemini ameninta pozitia Google intre cei '7 magnifici'

publicat 2024-03-05 16:45:05 (Bursa)
Reusitele si promisiunile inteligentei artificiale (IA) au fascinat publicul larg, captand imaginatia, dar, in acelasi timp, au propulsat masiv si nivelul asteptarilor de la acest segment de piata. La baza, modelele generative actioneaza non-determinist, pornind de la un set de exemple (cuvinte, imagini, video) folosite in antrenare. ...continuare.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor a fost respinsa

publicat 2024-03-05 16:45:05 (Bursa)
Motiunea simpla intitulata 'Ministrul Bolos - inventatorul si pazitorul taxei pe boala trebuie sa plece' a fost respinsa, marti, in plenul Camerei Deputatilor. ...continuare.

Politele RCA s-ar putea scumpi cu pana la 40% | ASF, reguli noi pentru soferii romani

publicat 2024-03-05 16:45:05 (Antena3)
Politele RCA s-ar putea scumpi cu pana la 40% | ASF, reguli noi pentru soferii romani Vin noi vesti proaste pentru soferi. Politele RCA s-ar putea scumpi cu pana la 40%, atrag atentia reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania.  ...continuare.

Fenomenul El Nino slabeste, dar va mentine temperaturile ridicate. Prognoza agentiei meteo a ONU, pentru lunile urmatoare

publicat 2024-03-05 16:45:05 (Antena3)
Fenomenul El Nino slabeste, dar va mentine temperaturile ridicate. Prognoza agentiei meteo a ONU, pentru lunile urmatoare El Nino este un fenomen meteorologic natural asociat cu o perturbare a tiparelor de vant care inseamna temperaturi mai ridicate la suprafata oceanelor in Pacificul central si estic. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.