EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hidroelectrica reia licitatia pentru retehnologizarea Amenajarii Hidroenergetice Vidraru , un proiect de 188 mil.euro care include si consolidarea barajului

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Hidroelectrica reia licitatia pentru retehnologizarea Amenajarii Hidroenergetice Vidraru , un proiect de 188 mil.euro care include si consolidarea barajului Autor: Roxana Rosu Hidroelectrica a anuntat luni ca reia licitatia pentru retehnologizarea amenajarii hidroenergetice Vidraru, prin intermediul sistemului electronic de achizitii publice (SEAP), valoarea estimata a contractului pentru acest proiect fiind de 188 de milioane de euro. ...continuare.

ZF Live. Marian Seitan, fondator & CEO Mediapost Hit Mail: Comertul online se va dubla in zece ani in Romania, este loc de crestere, dar firmele mici trebuie sa se niseze ca sa reziste

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
ZF Live. Marian Seitan, fondator & CEO Mediapost Hit Mail: Comertul online se va dubla in zece ani in Romania, este loc de crestere, dar firmele mici trebuie sa se niseze ca sa reziste Marian Seitan, fondator & CEO al Mediapost Hit Mail: Tot grupul nostru in Romania face 60 de milioane de euro pe an. Fullfeel.ro este o mica parte din ceea ce facem noi in general. Clientii nostri de e-commerce ne subcontracteaza practic toata logistica lor. ...continuare.

Warren Buffet surprinde Wall Street: Oracolul din Omaha spune ca Berkshire Hathaway este "construita sa dureze" in timp ce vehiculul sau de investitii se aproprie de 1 trilion de dolari pe piata americana. "Raman doar cateva companii in aceasta tara care sa ne atraga atentia"

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Warren Buffet surprinde Wall Street: Oracolul din Omaha spune ca Berkshire Hathaway este construita sa dureze in timp ce vehiculul sau de investitii se aproprie de 1 trilion de dolari pe piata americana. Raman doar cateva companii in aceasta tara care sa ne atraga atentia Autor: Valeriu Danila Berkshire Hathaway, companie condusa de Warren Buffett, se apropie vertiginos de o capitalizare bursiera de 1 miliard de dolari, dupa ce inregistreaza pentru al doilea an consecutiv profituri record, scrie Reuters. ...continuare.

Antreprenori locali. Sorcani din Sibiu, unul din cei mai dinamici transportatori rutieri de marfuri: "Inceputul de an a fost in linie cu ce ne-am bugetat, insa contextul macroeconomic nu pare sa fie favorabil anul acesta". A ajuns la 140 de camioane si pentru acest an estimeaza afaceri mai mari cu doua cifre

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Antreprenori locali. Sorcani din Sibiu, unul din cei mai dinamici transportatori rutieri de marfuri: Inceputul de an a fost in linie cu ce ne-am bugetat, insa contextul macroeconomic nu pare sa fie favorabil anul acesta. A ajuns la 140 de camioane si pentru acest an estimeaza afaceri mai mari cu doua cifre Transportatorul de marfuri Sorcani din Sibiu, companie controlata de antreprenorul Mircea Barbu si fondata in 1993, una din cele mai dinamice firme de transport de pe piata locala, si-a crescut afacerile cu 17% anul trecut iar pentru acest an estimeaza un avans tot cu doua cifre. ...continuare.

Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Cum vrea un start-up local sa schimbe modul in care invata utilizatorii printr-o retea sociala dedicata? Detalii de la Adrian Florea, fondator SoNexy

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Urmariti astazi de la ora 19,00 la emisiunea ZF IT Generation: Cum vrea un start-up local sa schimbe modul in care invata utilizatorii printr-o retea sociala dedicata? Detalii de la Adrian Florea, fondator SoNexy Adrian Florea, fondator SoNexy ZF IT Generation. Start-up Pitch. Cum vrea un start-up local sa schimbe modul in care invata utilizatorii printr-o retea sociala dedicata? Detalii de la Adrian Florea, fondator SoNexy ...continuare.

Un investitor cheie din fotbalul european spune ca meciurile au nevoie de mai multa drama: "Daca nu creezi mai mult dramatism, incepi sa pierzi oameni, iar odata ce se intampla asta, e greu sa ii recuperezi"

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Un investitor cheie din fotbalul european spune ca meciurile au nevoie de mai multa drama: Daca nu creezi mai mult dramatism, incepi sa pierzi oameni, iar odata ce se intampla asta, e greu sa ii recuperezi Autor: Valeriu Danila Fotbalul european are nevoie de mai multe meciuri incarcate de dramatism si tensiune pentru a tine fanii intersati si a atrage noi audiente, este de parere seful unui fond de investitii care a sustinut Barcelona si Real Madrid. ...continuare.

Sorin Stoica, Eturia: Am avut o crestere de 30% a cererii pentru vacante la inceputul acestui an. Romanii revin la un comportament de rezervare din timp, cum era inainte de pandemie. Agentia de turism a incheiat anul trecut cu un rulaj de 28 milioane de euro, plus 30% fata de anul anterior.

publicat 2024-02-26 17:30:42 (Ziarul-Financiar)
Sorin Stoica, Eturia: Am avut o crestere de 30% a cererii pentru vacante la inceputul acestui an. Romanii revin la un comportament de rezervare din timp, cum era inainte de pandemie. Agentia de turism a incheiat anul trecut cu un rulaj de 28 milioane de euro, plus 30% fata de anul anterior. Agentia de turism este specializata in destinatii exotice, iar unele dintre cele mai populare destinatii din portofoliu sau sunt Maldive, Mauritius, Republica Dominicana, Kenya, China, Japonia, Mexic, SUA, Australia, Vietnam, Peru, Argentina, Tanzania, Indonezia. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu se pregateste de remaniere. Ce se afla in spatele acestei mutari

publicat 2024-02-26 17:30:39 (Puterea)
Premierul Marcel Ciolacu se pregateste de remaniere. Ce se afla in spatele acestei mutari Actuala echipa guvernamentala ar urma sa fie remaniata in scurt timp, astfel incat ministrii care doresc sa candideze la alegerile locale sau europarlamentare sa o poata face fara sa mai fie in functie. Premierul Marcel Ciolacu pregateste o miscare in acest sens, in conditiile in care demnitarii de acum sunt cap de lista in multe […]The post Premierul Marcel Ciolacu se pregateste de remaniere. Ce se afla in spatele acestei mutari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.