EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Simona Halep primeste despagubiri de la ITIA: "Asta inseamna foarte mult"

publicat 2024-03-05 19:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Simona Halep primeste despagubiri de la ITIA: Asta inseamna foarte mult Simona Halep (32 de ani) a castigat azi la TAS procesul cu ITIA. Suspendarea de 4 ani pentru dopaj a fost redusa la 9 luni, ceea ce inseamna ca poate juca din nou tenis.Bogdan Stoica, avocatul ei, a dezvaluit ca Asociatia de Integritate a Tenisului ii va plati Simonei Halep o suma simbolica.Simona Halep, despagubiri de la ITIA dupa decizia TAS"O decizia de acest gen luata de un tribunal independent este extraordinar. ... ...continuare.

Tifosii lui Lazio au cantat cu Stefan Radu intr-o faimoasa berarie din Munchen. Unii dintre ei au scandat si lozinci fasciste si au facut salutul nazist

publicat 2024-03-05 19:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Tifosii lui Lazio au cantat cu Stefan Radu intr-o faimoasa berarie din Munchen. Unii dintre ei au scandat si lozinci fasciste si au facut salutul nazist Circa 100 de suporteri biancocelesti s-au adunat la Munchen, inaintea returului cu Bayern din "optimile" Ligii Campionilor, la Hofbrauhaus, una din cele mai faimoase berarii din lume si locul drag lui Hitler, unde l-au intalnit si pe Stefan Radu. ... ...continuare.

Stere Halep anunta revenirea pe teren a Simonei Halep: "Ea s-a antrenat mereu, nu a intrerupt pregatirea"

publicat 2024-03-05 19:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Stere Halep anunta revenirea pe teren a Simonei Halep: Ea s-a antrenat mereu, nu a intrerupt pregatirea Simona Halep (32 de ani) a castigat apelul la TAS, suspendarea de 4 ani i-a fost redusa la 9 luni. Stere Halep, tatal sportivei, anunta ca e pregatita sa revina pe teren.Simona Halep are nevoie de wild-card pentru a juca din nou, pentru ca a iesit din clasamentul WTA. Ea nu a jucat 19 luni, a pierdut 10 luni degeaba.Stere Halep: "Simona s-a antrenat mereu, nu a intrerupt pregatirea"Sunt foarte bucuros, cum sa fiu? Inca nu am vorbit cu Simona, abia am ajuns acasa. ... ...continuare.

Senatul a dublat amenzile pentru incalcarea normelor sociale si a linistii publice

publicat 2024-03-05 19:00:02 (Bursa)
Senatul a adoptat astazi, in plen, o propunere legislativa prin care se dubleaza cuantumul amenzilor aplicate in cazul savarsirii faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, ordinii si linistii publice ...continuare.

Ungaria se opune numirii lui Mark Rutte in postul de secretar general al NATO

publicat 2024-03-05 19:00:02 (Bursa)
Guvernul ungar a anuntat marti ca nu va sprijini numirea premierului olandez in exercitiu Mark Rutte in postul de secretar general al NATO. ...continuare.

Un oras de pe insula Sardinia le permite strainilor sa inchirieze o casa cu 1 euro pe luna. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca

publicat 2024-03-05 19:00:02 (Antena3)
Un oras de pe insula Sardinia le permite strainilor sa inchirieze o casa cu 1 euro pe luna. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca Un oras din Sardinia permite tinerilor din orice tara a lumii sa vina si sa inchirieze o casa, pentru 1 euro pe luna. In schimb, se asteapta ca angajatii care lucreaza online sa impartaseasca o parte din cunostintele si abilitatile lor cu comunitatea locala. ...continuare.

Sfarsitul lui Stalin, dictatorul care s-a nascut in ziua in care veneau pe lume "pruncii raului". Si-a lasat fiul cel mare sa moara in lagarele naziste, iar sotia s-a sinucis

publicat 2024-03-05 19:00:01 (Adevarul)
Sfarsitul lui Stalin, dictatorul care s-a nascut in ziua in care veneau pe lume pruncii raului. Si-a lasat fiul cel mare sa moara in lagarele naziste, iar sotia s-a sinucis Umbra lui Stalin se intinde asupra unui intreg secol. Nascut, conform unei credinte stravechi, la 21 decembrie, zi in care veneau pe lume "pruncii raului", a marcat istoria unei lumi intregi. ...continuare.

Elisabeta Lipa: E o victorie uriasa a Simonei Halep, ma bucur nespus ca si-a dovedit nevinovatia

publicat 2024-03-05 19:00:01 (Adevarul)
Elisabeta Lipa: E o victorie uriasa a Simonei Halep, ma bucur nespus ca si-a dovedit nevinovatia Sefa sportului romanesc a salutat iminenta revenire a Simonei in circuitul WTA. ...continuare.

Cum a scapat Halep de suspendarea de 4 ani: TAS, explicatii detaliate despre ce s-a intamplat cu Simona

publicat 2024-03-05 19:00:01 (Adevarul)
Cum a scapat Halep de suspendarea de 4 ani: TAS, explicatii detaliate despre ce s-a intamplat cu Simona Simona Halep (32 de ani) va reveni in circuitul feminin dupa un an si jumatate. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.