EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O nava misterioasa, banuita ca ii ajuta pe rebelii houthi sa atace vasele comerciale din Marea Rosie

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
O nava misterioasa, banuita ca ii ajuta pe rebelii houthi sa atace vasele comerciale din Marea Rosie Expertii maritimi au descoperit o nava iraniana misterioasa in Golful Aden pe care ei cred ca Teheranul o foloseste pentru a coordona atacurile rebelilor Houthi din Yemen asupra vaselor comerciale care traverseaza Marea Rosie, scrie Financial Times. ...continuare.

TVR reactioneaza in cazul procesului cu Olaianos si anunta ca face apel: "Toleranta zero pentru comportament violent"

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
TVR reactioneaza in cazul procesului cu Olaianos si anunta ca face apel: Toleranta zero pentru comportament violent Dupa ce, miercuri, Marian Olaianos a castigat, in prima instanta, procesul in care a dat in judecata Televiziunea Romana, postul public a anuntat ca va face apel. Jurnalistul concediat anul trecut de la Televiziunea Publica, s-ar putea intoarce la TVR. ...continuare.

Fostul deputat de Gorj Dan Ilie Morega, pus sub control judiciar. Risca sa fie arestat daca mai urca la volan

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
Fostul deputat de Gorj Dan Ilie Morega, pus sub control judiciar. Risca sa fie arestat daca mai urca la volan Dan Ilie Morega, fost prefect si deputat de Gorj, a fost pus sub control judiciar de Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 Bucuresti, pentru comiterea infractiunii de conducere a unui vehicul fara permis de conducere ...continuare.

China, la concurenta cu SUA. A inceput construirea unui al patrulea portavion

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
China, la concurenta cu SUA. A inceput construirea unui al patrulea portavion China a inceput sa construiasca un al patrulea portavion, ceea ce o plaseaza pe locul al doilea in randul marilor puteri detinatoare de astfel de nave, imediat dupa Statele Unite ale Americii. ...continuare.

Parchetul, explicatii despre dosarul lui Clotilde Armand. Cum a decurs ancheta

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
Parchetul, explicatii despre dosarul lui Clotilde Armand. Cum a decurs ancheta Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au explicat evolutia dosarului in care Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, este inculpata pentru semnarea unor documente prin care si-a majorat veniturile cu peste 18.000 de lei. ...continuare.

Politisti din China vor patrula pe strazile unei tari membre NATO

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
Politisti din China vor patrula pe strazile unei tari membre NATO Politia chineza va patrula in curand pe strazi alaturi de omologii locali din orasele maghiare, conform unui nou acord, scrie Newsweek. ...continuare.

Intrevedere intre Iohannis si seful OCDE. Aderarea la Organizatie, o "prioritate strategica"

publicat 2024-03-13 17:00:02 (Adevarul)
Intrevedere intre Iohannis si seful OCDE. Aderarea la Organizatie, o prioritate strategica Presedintele Klaus Iohannis, a avut, miercuri, o intrunire cu Secretarul General al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, Mathias Cormann, in cadrul careia au discutat despre stadiul si perspectivele procesului de aderare a tarii noastre la OCDE. ...continuare.

Sebastian Burduja, amintiri din 90`: Urmaream, copil fiind, dezbaterile prezidentiale

publicat 2024-03-13 16:45:12 (Puterea)
Sebastian Burduja, amintiri din 90`: Urmaream, copil fiind, dezbaterile prezidentiale Sebastian Burduja a vorbit deschis despre copilaria acestuia dar si despre modul in care vedea politica la acele varste fragede. Ce-si aminteste Sebastian Burduja din comunism? Sebastian Burduja avea 4 ani la Revolutie, dar isi aduce aminte de povestirile parintilor si ale bunicilor sai. Ministrul Energiei sustine ca acesta are putine amintiri despre comunism. Una […]The post Sebastian Burduja, amintiri din 90`: Urmaream, copil fiind, dezbaterile prezidentiale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Are presedintele Iohannis vreo sansa la sefia NATO?

publicat 2024-03-13 16:45:12 (Puterea)
Are presedintele Iohannis vreo sansa la sefia NATO? La scurt timp dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis si-a anuntat intentia de a candida la sefia NATO, au inceput sa apara si reactii internationale. Conform unei declaratii a unui oficial NATO, consemata de Europa Libera, sansele presedintelui Iohannis de a obtine sefia Aliantei sunt iluzorii. "Are vreo sansa? Mai ales impotriva pozitiei declarate public […]The post Are presedintele Iohannis vreo sansa la sefia NATO? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Agriculturii, fata in fata cu fermierii: Decizii importante privind subventiile

publicat 2024-03-13 16:45:12 (Puterea)
Ministrul Agriculturii, fata in fata cu fermierii: Decizii importante privind subventiile Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a organizat marti, 12 martie 2024, o consultare, la care a fost prezent si ministrul Agriculturii, Florin Barbu, si fermierii din cele mai importante asociatii, pe marginea proiectului de Ordin privind modalitatea de implementare a interventiilor aferente sectoarelor vegetal si zootehnic Fermierii prezenti au reprezentat interesele sectorul vegetal si zootehnic. […]The post Ministrul Agriculturii, fata in fata cu fermierii: Decizii... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.