EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scandal la Navodari: imobil ridicat la 30 de centimetri de un alt bloc

publicat 2024-03-07 13:45:02 (Adevarul)
Scandal la Navodari: imobil ridicat la 30 de centimetri de un alt bloc Locatarii dintr-un bloc din Navodari se tem de ce s-ar intampla in caz de incendiu sau cutremur, dupa ce un investitor a ridicat o constructie noua aproape lipita de locuintele lor ...continuare.

Cel mai modern terminal al unui aeroport din Romania, inaugurat cu prilejul intrarii in Spatiul Schengen aerian

publicat 2024-03-07 13:45:02 (Adevarul)
Cel mai modern terminal al unui aeroport din Romania, inaugurat cu prilejul intrarii in Spatiul Schengen aerian Filtrul de control efectuat de Politia de Frontiera in noul terminal Schengen de pe Aeroportul Timisoara va disparea din 31 martie, dar vor ramane filtrele de securitate, care vor fi efectuate cu aparatura de ultima generatie. ...continuare.

Misterul "vlahilor negrii", razboinicii care s-au luptat cu temutii vikingi. Au trait in cetati de pamant, la est de Carpati

publicat 2024-03-07 13:45:02 (Adevarul)
Misterul vlahilor negrii, razboinicii care s-au luptat cu temutii vikingi. Au trait in cetati de pamant, la est de Carpati O parte a izvoarelor medievale vorbesc despre o populatie misterioasa de pe teritoriul Moldovei de astazi. Este vorba despre "vlahii negrii", o populatie foarte razboinica care a ajuns faimoasa pentru uciderea unui puternic negustor viking, dar si a insotitorilor acestuia. ...continuare.

Florin Talpan, mesaj lacrimogen dupa castigarea marcii Steaua: ce i s-a intamplat in ciuda victoriei

publicat 2024-03-07 13:45:02 (Adevarul)
Florin Talpan, mesaj lacrimogen dupa castigarea marcii Steaua: ce i s-a intamplat in ciuda victoriei Colonelul Florin Talpan e un om imbatabil in sala de judecata si un personaj foarte activ pe retelele de socializare. ...continuare.

Tusk, la Congresul PPE: Trebuie sa cooperam pentru protejarea granitelor comune externe

publicat 2024-03-07 13:45:02 (Adevarul)
Tusk, la Congresul PPE: Trebuie sa cooperam pentru protejarea granitelor comune externe Premierul polonez Donald Tusk a declarat, joi, la Congresul Partidului Popular European, ca responsabilitatea pentru soarta civilizatiei occidentale, bazata pe libertatea si respectul pentru fiecare individ, revine fiecaruia dintre noi, subliniind necesitatea protejarii granitelor comune externe. ...continuare.

Hipertiroidism: Sfaturi si recomandari

publicat 2024-03-07 13:30:07 (Libertatea)
Hipertiroidism: Sfaturi si recomandari Hipertiroidismul se refera la producerea unei cantitati prea mari de hormoni tiroidieni. Aceasta deficienta accelereaza metabolismul organismului. Desi in unele cazuri hipertiroidismul se poate vindeca fara tratament de specialitate, diagnosticarea si tinerea sub observatie a problemei, alaturi de tratamentul adecvat, acolo unde este necesar, ofera sansa la o viata normala.  Hipertiroidismul mai este cunoscut si […] ...continuare.

Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau Romania in discursul de la Bucuresti

publicat 2024-03-07 13:30:07 (Jurnalul-National)
Karl Nehammer nu a vorbit despre Schengen sau Romania in discursul de la Bucuresti Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a vorbit, la Congresul PPE, despre migratie ilegala si despre necesitatea ca granitele externe sa fie aparate, insa nu a spus nimic despre intrarea Romaniei in Spatiul Schengen. ...continuare.

Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: "Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare"

publicat 2024-03-07 13:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Golgheterul lui Dinamo, gata de revenirea pe teren: Ne gandim la salvarea directa de la retrogradare Dennis Politic (24 de ani), mijlocasul lui Dinamo, revine in echipa dupa accidentarea suferita cu Otelul Galati si a prefatat duelul dintre "caini" si UTA Arad, din etapa #30 a Superligii, care va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00.Politic este golgheterul alb-rosilor, cu 6 reusite in Superliga, la egalitate cu Goncalo Gregorio (28 de ani), atacantul portughez. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.