EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Informare ANM: Ploi in cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Un barbat de origine romana, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica in Franta, in 1993, pus in libertate sub supraveghere Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. Se vor raspandi foarte rapid Risc critic de incendii de vegetatie intr-o provincie din Canada. Zeci de persoane, evacuate. "Se vor raspandi foarte rapid" WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Opinie Radu Burnete, Concordia: Cat poate creste salariul minim in promisiunile de campanie? Dar in realitate? Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Decizia CSM in legatura cu judecatoarea din cazul 2 Mai. Ce se intampla cu Ancuta Ioana Popoviciu Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barbatul care s-a imbogatit datorita blugilor. Cine a fost Levi Strauss si cum a reusit sa devina un fashion icon Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Barcelona a dat lovitura: Xavi ramane antrenorul catalanilor dupa o rasturnare spectaculoasa de situatie Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO Maestru spiritual si instructor de yoga, acuzat de trafic de persoane si viol. Ar fi unul dintre discipolii lui Gregorian Bivolaru | VIDEO George Simion traieste momente de aur cu sotia sa: Multumesc, m-ai facut bogat! George Simion traieste momente "de aur" cu sotia sa: "Multumesc, m-ai facut bogat!" Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Peste 150 de oameni au murit din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren din Tanzania Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% Compania Meta (Facebook, Instagram) raporteaza rezultatele peste asteptari, dar previziunile dezamagitoare trag in jos actiunile cu 15% 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak 11 barbati condamnati pentru terorism au fost spanzurati in Irak Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: Aici am pierdut Ce l-a suparat pe Costel Galca in infrangerea cu CFR Cluj: "Aici am pierdut"

Articole

Stiri locale




Allview Solar Energy a inceput implementarea a doua instalatii fotovoltaice de 1,15 MWp pe cladirile unui renumit hypermarket din Romania

publicat 2024-03-06 10:00:03 (Bursa)
Visual Fan SA, companie listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul ALW si detinatoarea brandului Allview, anunta inceperea instalarii a doua centrale fotovoltaice pentru o companie multinationala ...continuare.

Mihai Daraban: Romania are mare nevoie sa reintre pe pietele din America de Sud

publicat 2024-03-06 10:00:03 (Bursa)
Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) a organizat, in ziua de 4 martie a.c., in Quito, Forumul de Afaceri Romania - Ecuador. Din delegatia tarii noastre, alaturi de presedintele Camerei Nationale, dl Mihai Daraban, si secretarul general al organizatiei, dl Ovidiu Silaghi, au facut parte reprezentantii a 13 companii romanesti care activeaza in diferite domenii de activitate ...continuare.

North Bucharest Investments: Februarie 2024-o luna cu ascensiune rapida pentru piata imobiliara

publicat 2024-03-06 10:00:03 (Bursa)
Intr-o perioada caracterizata de o dinamica fluctuanta pe piata imobiliara din Bucuresti, compania North Bucharest Investments se distinge prin rezultate remarcabile in luna februarie a anului 2024. Cu o crestere a numarului de tranzactii cu 25% - de la 68 in ianuarie, la 85 in februarie - compania demonstreaza nu doar un interes sporit din partea clientilor sai, dar si o consolidare a pozitiei sale pe piata ...continuare.

Ce semnificatie are Toca pentru Absolventi: O Traditie Incarcata de Istorie si Speranta

publicat 2024-03-06 10:00:03 (Antena3)
Ce semnificatie are Toca pentru Absolventi: O Traditie Incarcata de Istorie si Speranta In peisajul academic, toca de absolvire ocupa un loc de onoare, fiind mai mult decat un simplu accesoriu. Acest simbol al realizarii academice este incarcat de istorie, traditie si semnificatie, reprezentand nu doar finalul unei etape educationale, ci si inceputul unei noi calatorii. ...continuare.

El este Valentin, singurul roman care a fost la extravaganta petrecere din India. Mark Zuckerberg si Bill Gates, pe lista invitatilor

publicat 2024-03-06 10:00:03 (Antena3)
El este Valentin, singurul roman care a fost la extravaganta petrecere din India. Mark Zuckerberg si Bill Gates, pe lista invitatilor Weekendul trecut a avut loc petrecerea de nunta a fiului celui mai bogat om din India, unde a fost prezent si romanul Valentin Luca. ...continuare.

Majoritatea germanilor sunt impotriva livrarii de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina SONDAJ

publicat 2024-03-06 10:00:02 (Adevarul)
Majoritatea germanilor sunt impotriva livrarii de rachete de croaziera Taurus catre Ucraina SONDAJ Cei mai multi cetateni germani (marea majoritate) sustin decizia cancelarului Olaf Scholz de a nu furniza Ucrainei rachete de croaziera Taurus cu raza lunga de actiune, potrivit unui nou sondaj publicat miercuri si realizat de institutul YouGov pentru dpa. ...continuare.

Halep isi flutura victoria pe Instagram: Simona a explicat, pe larg, ce a castigat la TAS

publicat 2024-03-06 10:00:02 (Adevarul)
Halep isi flutura victoria pe Instagram: Simona a explicat, pe larg, ce a castigat la TAS La cateva ore dupa o decizie uriasa, "Simo" a tinut sa faca bilantul triumfului. ...continuare.

Mouratoglou, calcat in picioare de americani: Tennis World USA vorbeste despre un om fara credibilitate

publicat 2024-03-06 09:45:03 (Adevarul)
Mouratoglou, calcat in picioare de americani: Tennis World USA vorbeste despre un om fara credibilitate Antrenorul francez de 53 de ani e considerat marele perdant al dosarului de dopaj in care a fost implicata Simona Halep. ...continuare.

Iarasi Trump-Biden. Criza marilor partide occidentale si schimbarea lumii

publicat 2024-03-06 09:45:03 (Adevarul)
Iarasi Trump-Biden. Criza marilor partide occidentale si schimbarea lumii Capcana gerontocratiei si dependentei candidatilor de sume uriase de bani a distrus practic cele doua mari partide americane, transformandu-le in caricaturi ale versiunilor lor credibile. ...continuare.

Best of ZF Power Summit 2024. Christina Verchere, CEO, OMV Petrom: Inainte faceam proiectele de unii singuri, dar acum avansam prin parteneriate. We are open for business

publicat 2024-03-06 09:30:18 (Ziarul-Financiar)
Best of ZF Power Summit 2024. Christina Verchere, CEO, OMV Petrom: Inainte faceam proiectele de unii singuri, dar acum avansam prin parteneriate. We are open for business Christina Verchere, CEO, OMV Petrom: Ce este important pentru Romania este faptul ca e o economie in crestere si trebuie sa ramana asa in timp ce o decarbonizam. Este posibil sa avem ambele tendinte, tranzitia energetica poate fi parte a cresterii economice. In trecut, decarbonizarea s-a facut ca impact al dezindustrializarii, dar pe viitor se poate ca decarbonizarea sa fie determinanta pentru cresterea economica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.