EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii, intr-un dosar de evaziune fiscala | Sapte persoane au fost duse la audieri

publicat 2024-03-06 20:30:03 (Antena3)
121 de masini au fost ridicate in urma unor perchezitii, intr-un dosar de evaziune fiscala | Sapte persoane au fost duse la audieri 121 de masini, sume de bani si alte bunuri au fost ridicate in urma unor perchezitii facute de politistii din Timis intr-un dosar de evaziune fiscala. Sapte persoane au fost duse la audieri. ...continuare.

Roberta Metsola, interviu exclusiv la Antena 3 CNN: "Toate tarile vor spune da intrarii Romaniei in Schengen"

publicat 2024-03-06 20:30:03 (Antena3)
Roberta Metsola, interviu exclusiv la Antena 3 CNN: Toate tarile vor spune da intrarii Romaniei in Schengen Spatiul Schengen NU e complet fara Romania. O spune chiar presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, intr-un interviu exclusiv acordat pentru Antena 3 CNN ...continuare.

Un important pod peste Canalul Dunare-Marea Neagra, construit in 1987, intra in reabilitare. Anuntul facut de directorul CNAIR

publicat 2024-03-06 20:30:03 (Antena3)
Un important pod peste Canalul Dunare-Marea Neagra, construit in 1987, intra in reabilitare. Anuntul facut de directorul CNAIR Directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anuntat ca a fost desemnat castigatorul contractului pentru reabilitarea unui pod dunarean din Romania. ...continuare.

Momentul socant in care o masina s-a rasturnat peste o femeie de 81 de ani, dupa ciocnirea cu un alt autoturism, in Braila VIDEO

publicat 2024-03-06 20:30:03 (Adevarul)
Momentul socant in care o masina s-a rasturnat peste o femeie de 81 de ani, dupa ciocnirea cu un alt autoturism, in Braila VIDEO O tamponare violenta, in care au fost implicate doua autoturisme, a avut loc miercuri intr-o intersectie din Braila. Una dintre cele doua masini a fost proiectata in afara carosabilului, ajungand pe trotuar, unde s-a rasturnat peste o femeie, in varsta de 81 de ani. ...continuare.

Manifestul Iuliei Navalnaia: rusii sa scrie cu majuscule "Navalnii" pe buletinul de vot cu numele lui Putin

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
Manifestul Iuliei Navalnaia: rusii sa scrie cu majuscule Navalnii pe buletinul de vot cu numele lui Putin Iulia Navalnaia le cere rusilor sa-si anuleze votul, care l-ar favoriza pe Vladimir Putin, scriind pe buletinul de vot „Navalnîi”. Vaduva opozantului decedat la închisoare cere o ampla miscare de protest în cea de-a treia zi a alegerilor prezindentiale. ...continuare.

"Mai are si o amanta". Dezvaluirile facute de o romanca despre relatia cu un musulman, care are mai multe neveste

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
Mai are si o amanta. Dezvaluirile facute de o romanca despre relatia cu un musulman, care are mai multe neveste O românca stabilita de mai bine de zece ani în Germania a împartasit cu sinceritate experienta sa într-o casnicie cu un barbat musulman, care are mai multe neveste, inclusiv o amanta.   ...continuare.

(P) Ghidul esential pentru alegerea si combinarea perfecta a pantalonilor de barbati

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
(P) Ghidul esential pentru alegerea si combinarea perfecta a pantalonilor de barbati Indiferent daca esti un barbat care cauta un aspect elegant pentru birou sau un stil casual pentru weekend, alegerea corecta a pantalonilor este cruciala pentru a obtine o tinuta impecabila. ...continuare.

Doua persoane, surprinse de prabusirea unui mal de pamant, in Valcea. Una dintre ele este complet acoperita

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
Doua persoane, surprinse de prabusirea unui mal de pamant, in Valcea. Una dintre ele este complet acoperita Doua persoane au fost surprinse de prabusirea unui mal de pamânt, miercuri dupa-amiaza, în localitatea Sinesti din judetul Vâlcea. ...continuare.

Avertizare ANM de fenomene meteo periculoase imediate. Cod galben de furtuna, cu grindina

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
Avertizare ANM de fenomene meteo periculoase imediate. Cod galben de furtuna, cu grindina Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dupa-amiaza, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetul Arad. ...continuare.

Harta accesului la avort in Romania. Peste 80% dintre unitatile medicale publice nu fac intreruperi de sarcina

publicat 2024-03-06 20:15:16 (ProTV)
Harta accesului la avort in Romania. Peste 80% dintre unitatile medicale publice nu fac intreruperi de sarcina Femeile din România au dreptul, conform actualului Cod Penal, sa efectueze, la cerere, o întrerupere de sarcina, pâna în saptamâna a 14-a, însa traseul lor pentru efectuarea unei astfel de proceduri este unul lung si anevoios.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.