EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adolescentul din Brasov care a atacat un barbat cu maceta in incercarea de a-i fura masina a fost arestat

publicat 2024-03-14 23:00:08 (Libertatea)
Adolescentul din Brasov care a atacat un barbat cu maceta in incercarea de a-i fura masina a fost arestat Un minor in varsta de 17 ani a fost arestat, joi, fiind suspectat ca a incercat sa talhareasca un barbat in urma cu o zi. Adolescentul l-a atacat cu o maceta pentru ca a refuzat sa-i predea cheile autoturismului, anunta Agerpres. Procurorii au stabilit ca tanarul a abordat victima, imediat dupa ce acesta si-a parcat […] ...continuare.

SpaceX a reusit lansarea in spatiu a unei rachete mamut, din a treia incercare

publicat 2024-03-14 23:00:07 (Jurnalul-National)
SpaceX a reusit lansarea in spatiu a unei rachete mamut, din a treia incercare SpaceX, compania lui Elon Musk, a lansat in spatiu cea mai puternica racheta construita vreodata, la a treia incercare ...continuare.

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cutite, despre cele mai grele momente din cariera: "Stateam asa mult la munca, incat dormeam in podul de deasupra camerei frigorifice"

publicat 2024-03-14 23:00:07 (Jurnalul-National)
Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cutite, despre cele mai grele momente din cariera: Stateam asa mult la munca, incat dormeam in podul de deasupra camerei frigorifice Au mai ramas patru zile pana la premiera noului sezon Chefi la cutite, care va aduce, de pe 18 martie, la Antena 1, o sarbatoare a gusturilor pe ringul culinar unde cei patru jurati se vor infrunta in luptele pentru amulete. Chef Orlando Zaharia, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner si Chef Stefan Popescu inaugureaza urmatorul capitol in bucataria celui mai urmarit show gastronomic din Romania, fiind pregatiti sa se lase impresionati de cele mai surprinzatoare preparate la auditiile... ...continuare.

Andreea Balan a lasat viata de vedeta si a trecut la cratita! Ce le-a gatit la cina fetitelor sale. FOTO

publicat 2024-03-14 23:00:03 (Click)
Andreea Balan a lasat viata de vedeta si a trecut la cratita! Ce le-a gatit la cina fetitelor sale. FOTO Andreea Balan face parte din randul celor mai cunoscute artiste din industria muzicala romaneasca. Are o cariera de succes, iar pe plan personal se poate declara o femeie implinita. Traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Victor Cornea, si petrece timp cu fetitele sale, Ella si Maya, din fosta ca ...continuare.

Eugenia Serban, dezvaluiri socante despre teroarea pe care o traieste din cauza fiului ei dependent de droguri: "Esti in stare sa-ti iei si propria viata sa nu mai vezi"

publicat 2024-03-14 23:00:02 (Antena3)
Eugenia Serban, dezvaluiri socante despre teroarea pe care o traieste din cauza fiului ei dependent de droguri: Esti in stare sa-ti iei si propria viata sa nu mai vezi Eugenia Serban a vorbit in cadrul unui interviu exclusiv la Antena 3 CNN, despre teroarea pe care o traieste din cauza fiului sau dependent de droguri. ...continuare.

Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului anunta suspendarea unui jucator de origine romana

publicat 2024-03-14 23:00:02 (Antena3)
Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului anunta suspendarea unui jucator de origine romana Un jucator de tenis de origine romana a fost suspendat pentru incalcari ale Programul Anticoruptie din Tenis. ...continuare.

Daca Polonia vrea un numar cat mai mare de soldati americani pe teritoriul ei, guvernul maghiar aduce pentru a patrula prin Budapesta politisti chinezi. Aceste aliante se vad puternic si in investitiile straine

publicat 2024-03-14 22:45:42 (Ziarul-Financiar)
Daca Polonia vrea un numar cat mai mare de soldati americani pe teritoriul ei, guvernul maghiar aduce pentru a patrula prin Budapesta politisti chinezi. Aceste aliante se vad puternic si in investitiile straine In ultimele zile, doua lucruri importante s-au intamplat la nivel diplomatic in Europa de Est. Ministerul de externe al Ungariei l-a convocat pe ambasadorul SUA sa dea socoteala pentru declara­tiile presedintelui american Joe Biden, care a spus ca premierul ungar Viktor Orbán vrea sa conduca o "dictatura". "Ungaria nu este obli­ga­ta sa tolereze minciuni, nici macar din partea pre­sedintelui SUA", este pozitia partii maghiare. ...continuare.

Cum sunt deciziile luate in unanimitate? Strategii de la BCE lanseaza scenarii diferite privitoare la dobanzi

publicat 2024-03-14 22:45:42 (Ziarul-Financiar)
Cum sunt deciziile luate in unanimitate? Strategii de la BCE lanseaza scenarii diferite privitoare la dobanzi Autor: Catalina Apostoiu Presedinta Bancii Centrale Europene Christine Lagarde a tinut sa sublinieze in comentariile de dupa sedinta de politica monetara din aceasta luna ca decizia de atunci a fost luata in unanimitate. Aceasta a semnalizat cu aceasta ocazie o po­si­bila reducere a dobanzilor in luna iunie, cand banca va avea la dispo­zitie mult mai multe date. ...continuare.

Cristian Ghinea, cuvinte dure despre seful DNA: "Borfasul cu ceas de 17.000 de lei si afaceri imobiliare"

publicat 2024-03-14 22:45:37 (ProTV)
Cristian Ghinea, cuvinte dure despre seful DNA: Borfasul cu ceas de 17.000 de lei si afaceri imobiliare Cristian Ghinea, coordonatorul Departamentului de Politici Publice al USR, a lansat un nou atac la adresa sefului DNA, Marius Voineag, atât verbal, cât si ... în justitie. ...continuare.

Dincu: Planul coalitiei, reunirea electoratelor PSD si PNL, pentru un candidat comun la prezidentiale

publicat 2024-03-14 22:45:37 (ProTV)
Dincu: Planul coalitiei, reunirea electoratelor PSD si PNL, pentru un candidat comun la prezidentiale Vasile Dîncu dezvaluie ca pentru acest obiectiv, esential este ca cele doua electorate, cel al PSD-ului si al PNL-ului sa faca jonctiune, mai ales în Capitala, unde sondajele releva ca oamenii sunt în continuare separati ideologic   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.