EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Compania Aktor, cel mai mare constructor grec de drumuri din Romania. Tronsonul autostrazii A0 este aproape de finalizare

publicat 2024-03-25 21:00:03 (Antena3)
Compania Aktor, cel mai mare constructor grec de drumuri din Romania. Tronsonul autostrazii A0 este aproape de finalizare Membra grupului Aktor, cea mai mare companie de constructii din Grecia, dezvolta proiecte uriase de infrastructura din Romania. ...continuare.

Chefi la cutite, 25 martie 2024. Cum au reactionat juratii cand au aflat cine va degusta din preparatele lor la jocul de amuleta

publicat 2024-03-25 21:00:03 (Antena-1)
Chefi la cutite, 25 martie 2024. Cum au reactionat juratii cand au aflat cine va degusta din preparatele lor la jocul de amuleta Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Stefan Popescu si chef Alexandru Sautner au avut o reactie neasteptata in editia 4 din sezonul 13 Chefi la cutite, de pe 25 martie 2024, cand au aflat cine va degusta din preparatele lor de la jocul pentru amuleta. ...continuare.

Preotul care ii mintea pe oameni ca le trimite pomelnice la Athos: "Erau atatia bani in urne, ca era nevoie de doi oameni sa le ridicam"

publicat 2024-03-25 21:00:03 (Adevarul)
Preotul care ii mintea pe oameni ca le trimite pomelnice la Athos: Erau atatia bani in urne, ca era nevoie de doi oameni sa le ridicam Preotul Catalin Dumitrean, inlaturat din Mitropolia Ardealului, este acuzat ca producea "mir sfant" in subsolul bisericii si mintea enoriasii ca le trimite pomelnicele la Athos, pe bani ...continuare.

Tatal studentei ucise cu salbaticie a dezvaluit ca a presimtit ca singura lui fiica nu mai traieste.: "Am simtit ca ea nu este vie"

publicat 2024-03-25 21:00:03 (Adevarul)
Tatal studentei ucise cu salbaticie a dezvaluit ca a presimtit ca singura lui fiica nu mai traieste.: Am simtit ca ea nu este vie Noi amanunte sfasietoare ies la iveala in cazul crimei de la Timisoara. Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina ucisa cu salbaticie, a dezvaluit ca a simtit ca singura lui fiica nu mai traieste. ...continuare.

Putin pregateste razbunarea pentru atacul terorist de la Moscova. "Voi lasa aceasta intrebare fara raspuns"

publicat 2024-03-25 20:45:13 (ProTV)
Putin pregateste razbunarea pentru atacul terorist de la Moscova. Voi lasa aceasta intrebare fara raspuns Presedintele rus Vladimir Putin a discutat luni cu oficiali în domeniul securitatii despre noi masuri ce vor fi luate în urma atacului terorist de la periferia Moscovei, soldat cu 137 de morti, a informat agentia Interfax. ...continuare.

Oficiali americani si britanici acuza China de o ampla campanie de spionaj cibernetic

publicat 2024-03-25 20:45:11 (Mediafax)
Oficiali americani si britanici acuza China de o ampla campanie de spionaj cibernetic Autoritatile de la Londra si Washington au acuzat grupul de hackeri asa-numit APT31 ca este o ramura a Ministerului Securitatii din China si au enumerat o lista de tinte: membri ai personalului Casei Albe, senatori americani, parlamentari britanici si oficiali guvernamentali din intreaga lume care au criticat Beijingul, relateaza Reuters. ...continuare.

4 zodii de barbati care isi trateaza surorile ca pe printese

publicat 2024-03-25 20:45:10 (Jurnalul-National)
4 zodii de barbati care isi trateaza surorile ca pe printese Ai observat vreodata cum unii frati par sa-si trateze surorile ca pe un printese? Sunt mereu acolo pentru a le proteja si rasfata, ca si cum ar fi printese. Ei bine, conform astrologiei, acest comportament ar putea sa nu fie in intregime o coincidenta. ...continuare.

Comisia Europeana recomanda decidentilor din Romania sa se bazeze pe sfatul expertilor la stabilirea salariului minim

publicat 2024-03-25 20:45:10 (Income-Magazine)
Comisia Europeana recomanda decidentilor din Romania sa se bazeze pe sfatul expertilor la stabilirea salariului minim Stabilirea salariului minim este o procedura delicata, care are drept obiectiv realizarea unui echilibru intre obiective care uneori sunt opuse si, de aceea, sfaturile expertilor ii pot ajuta pe decidenti in acest proces, se arata intr-un capitol separat al analizei aprofundate privind dezechilibrele macroeconomice ale Romaniei, publicata luni de Comisia Europeana. In analiza sa, Executivul […] ...continuare.

Confesiunea lui Adam Peaty, multiplu campion olimpic si mondial: "Incercam sa beau suficient incat sa fiu amortit"

publicat 2024-03-25 20:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Confesiunea lui Adam Peaty, multiplu campion olimpic si mondial: Incercam sa beau suficient incat sa fiu amortit Adam Peaty (29 de ani), triplu campion olimpic in probele de bras, a vorbit pentru The Guardian despre cele mai dificile momente ale carierei sale, cele in care s-a simtit in abis.Adam Peaty, triplu campion olimpic, octuplu campion mondial si medaliat de 16 ori cu aur european, si-a gasit curajul sa povesteasca despre chinurile prin care a trecut in 2023, cand nu a mai participat la niciun concurs, invocand probleme de sanatate mintala. ... ...continuare.

Investitie de peste 40 de milioane la CSA Steaua! Ce proiect au "militarii"

publicat 2024-03-25 20:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Investitie de peste 40 de milioane la CSA Steaua! Ce proiect au militarii Clubul Sportiv Steaua, unul dintre cele mai importante din tara, pregateste o investitie impresionanta in parcul sportiv din Ghencea.Oficialii Ministerului Apararii Nationale pregatesc construirea unei Sali Polivalente, care ar urma sa fie gata in 2027. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.