EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Hunedoara: Persoane care vindeau droguri in special in zona scolilor, retinute

publicat 2024-02-19 14:30:27 (Mediafax)
Hunedoara: Persoane care vindeau droguri in special in zona scolilor, retinute Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Hunedoara, impreuna cu procurorii DIICOT Hunedoara, au documentat activitatea infractionala a unor persoane cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc, efectuarea, fara drept, de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive si santaj. ...continuare.

Brigada romaneasca la meciul Ungaria-Belgia din UEFA Women's Nations League

publicat 2024-02-19 12:15:19 (Mediafax)
Brigada romaneasca la meciul Ungaria-Belgia din UEFA Women's Nations League Din brigada condusa de Alina Pesu mai fac parte Daniela Constantinescu si Petruta Iugulescu, asistenti, si Ana Maria Terteleac, al patrulea oficial. ...continuare.

Turcan: Speram ca in acest an "Calea Eroilor" a lui Brancusi va fi inscrisa in Patrimoniul UNESCO

publicat 2024-02-19 12:00:14 (Mediafax)
Turcan: Speram ca in acest an Calea Eroilor a lui Brancusi va fi inscrisa in Patrimoniul UNESCO Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a postat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Nationale Constantin Brancusi si a implinirii a 148 de ani de la nasterea marelui sculptor. ...continuare.

Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru va fi candidatul AUR la Primaria Iasi / George Simion vrea o alianta cu USR pentru Iasi

publicat 2024-02-19 12:00:14 (Mediafax)
Europarlamentarul PSD Tudor Ciuhodaru va fi candidatul AUR la Primaria Iasi / George Simion vrea o alianta cu USR pentru Iasi "Eu intru in categoria iesenilor care s-au saturat, s-au saturat de promisiuni, s-au saturat de asteptare. Eu am aratat ca se poate. In Parlamentul Romaniei am fost unul dintre cei mai activi parlamentari, iar in Parlamentul European sunt lucruri pe care altii nu le-au facut niciodata. Eu am reusit si am pus Iasiul la europarlamentare pe locul sapte, nimeni nu a mai facut asta pe persoana fizica, am reusit ca proiecte importante pentru noi toti - memorandumul pentru Spitalul Regional Iasi,... ...continuare.

Nicusor Dan: Peste doi ani si jumatate nu o sa mai existe linii de tramvai nemodernizate in Bucuresti

publicat 2024-02-19 12:00:14 (Mediafax)
Nicusor Dan: Peste doi ani si jumatate nu o sa mai existe linii de tramvai nemodernizate in Bucuresti "Incepem lucrarile la linia 5, mai precis de aici, de la Podul Baneasa la Stefan cel Mare, 4,2 km, e o lucrare pe care s-a facut deja proiectarea de catre STB si acum e vorba doar de executie. Termenul de executie este de 12 luni. Lucrarea costa 170 de milioane de lei, cu tot cu TVA si este primul lot care incepe din toate cele pe care le vom face astfel incat la sfarsit toate liniile de tramvai sa fie modernizate in Bucuresti. Am avut o procedura de achizitie, sunt 11 loturi adjudecate,... ...continuare.

Se cere inchisoare pe viata pentru criminalul care a ascuns cadavrul unei copile in canapea

publicat 2024-02-19 11:45:15 (Mediafax)
Se cere inchisoare pe viata pentru criminalul care a ascuns cadavrul unei copile in canapea Dosarul criminalului din Berceni a ramas in pronuntare, luni, spune avocatul Adrian Cuculis. ...continuare.

Premiera: Echipa 100% romaneasca, in lupta pentru cea mai mare competitie de Counter-Strike din lume

publicat 2024-02-19 11:45:15 (Mediafax)
Premiera: Echipa 100% romaneasca, in lupta pentru cea mai mare competitie de Counter-Strike din lume Nexus Gaming incepe luni, in premiera pentru o echipa romaneasca de esports, campania de calificare la cea mai prestigioasa competitie de Counter-Strike din lume. RMR (Regional Major Rankings) se joaca la Bucuresti pana pe data de 22 februarie, fara spectatori. ...continuare.

Banca Angliei risca sa agraveze recesiunea din Marea Britanie

publicat 2024-02-19 11:30:23 (Mediafax)
Banca Angliei risca sa agraveze recesiunea din Marea Britanie Andy Haldane, care a parasit Banca Angliei in anul 2021, dupa o perioada de 32 de ani, spune ca fostii sai colegi ar trebui sa ia in considerare relaxarea politicii monetare pentru a sprijini economia tarii. ...continuare.

U Cluj - FCSB si Sepsi OSK - Farul, partidele de luni din Superliga

publicat 2024-02-19 11:30:23 (Mediafax)
U Cluj - FCSB si Sepsi OSK - Farul, partidele de luni din Superliga Universitatea Cluj - FCSB este programat luni, de la ora 20.30. ...continuare.

Medvedev ameninta din nou cu un razboi nuclear. El sustine ca vor fi atacate SUA, Germania si Marea Britanie daca Rusia este impinsa la granitele din 1991

publicat 2024-02-19 11:15:17 (Mediafax)
Medvedev ameninta din nou cu un razboi nuclear. El sustine ca vor fi atacate SUA, Germania si Marea Britanie daca Rusia este impinsa la granitele din 1991 Dmitri Medvedev, in prezent vicepresedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, si-a reiterat pozitia conform careia puterile nucleare nu pot pierde un razboi atat timp cat isi apara patria, intr-o postare pe Telegram. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.