EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scholz: Nu vor exista soldati trimisi de statele europene sau NATO in Ucraina

publicat 2024-02-27 14:30:19 (Mediafax)
Scholz: Nu vor exista soldati trimisi de statele europene sau NATO in Ucraina "Ceea ce s-a convenit de la inceput este valabil si pentru viitor, si anume ca nu vor exista soldati pe teritoriul ucrainean trimisi acolo de statele europene sau de statele NATO", a declarat Scholz jurnalistilor, conform AFP. ...continuare.

Rusia ii ameninta cu inchisoarea pe cei care il vor comemora pe Navalnii

publicat 2024-02-27 13:30:16 (Mediafax)
Rusia ii ameninta cu inchisoarea pe cei care il vor comemora pe Navalnii Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov, a calificat apelurile sustinatorilor lui Alexei Navalnii pentru actiuni de protest drept "provocatoare", sustinand ca sunt "indemnuri de a incalca legile" si a amenintat cu "consecintele legale" pentru "cei care reactioneaza cumva la aceste apeluri", informeaza agentia Interfax. ...continuare.

Incepe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante

publicat 2024-02-27 13:30:16 (Mediafax)
Incepe runda 28 a Superligii cu trei meciuri, toate cu mize importante Runda 28 incepe cu un duel al supravietuirii cu miza avansarii spre mijlocul mai sigur al clasamentului. U Craiova 1948, cu trei infrangeri consecutive in ultimele meciuri, primeste vizita moldovenilor de la Poli Iasi, care vin cu un moral ridicat, dupa ce au invins pe Rapid Bucuresti pe teren propriu. Ambele echipe au cate 30 de puncte si sunt aproape de subsolul clasamentului. Remiza poate fi o optiune viabila pentru ambele, in conditiile in care urmatoarea clasata, FC Voluntari, joaca... ...continuare.

Noua scadere a cazurilor de Covid inregistrate in Romania

publicat 2024-02-27 13:30:16 (Mediafax)
Noua scadere a cazurilor de Covid inregistrate in Romania In intervalul 19 - 25 februarie 2024 au fost inregistrate 977 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2. 299 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada mai mare de 90 de zile dupa prima infectare. ...continuare.

Printul de Wales a lipsit la un eveniment din cauza unei chestiuni personale

publicat 2024-02-27 13:30:16 (Mediafax)
Printul de Wales a lipsit la un eveniment din cauza unei chestiuni personale Printul William trebuia sa participe la o slujba de pomenire in memoria regelui Constantin al Greciei. Evenimentul s-a desfasurat la Castelul Windsor. Printul de Walesa lipsit din cauza unei chestiuni personale. ...continuare.

Iohannis: Parte din tehnologia verde utilizata in noi investitii trebuie sa fie fabricata in Romania

publicat 2024-02-27 13:15:33 (Mediafax)
Iohannis: Parte din tehnologia verde utilizata in noi investitii trebuie sa fie fabricata in Romania Presedintele Klaus Iohannis a gazduit marti la Palatul Cotroceni evenimentul "Bune practici pentru mediu avansate de societatea civila", cu ocazia Zilei Mondiale a Organizatiilor Neguvernamentale. ...continuare.

Motiunea simpla impotriva ministrului Marcel Bolos se dezbate in 4 martie

publicat 2024-02-27 13:15:32 (Mediafax)
Motiunea simpla impotriva ministrului Marcel Bolos se dezbate in 4 martie Motiunea impotriva ministrului Marcel Bolos se dezbate luni, 4 martie.a, de la ora 16.00. ...continuare.

Stoltenberg: nu exista planuri privind dislocarea de militari NATO in Ucraina

publicat 2024-02-27 13:00:29 (Mediafax)
Stoltenberg: nu exista planuri privind dislocarea de militari NATO in Ucraina Jens Stoltenberg sustine ca "nu exista planuri" ca militarii NATO sa fie dislocati in Ucraina. A fost primul comentariu al sefului NATO dupa declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron. ...continuare.

Bursa din China pierde teren in fata SUA

publicat 2024-02-27 12:45:28 (Mediafax)
Bursa din China pierde teren in fata SUA Potrivit unei analize realizate de Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, in ultimele 12 luni, indicele compozit al bursei de la Shanghai a pierdut 8%, iar la punctul minim din 5 februarie, scaderea inregistrata in acelasi interval a fost chiar dubla. S&P500, pe de alta parte, escaladeaza noi varfuri istorice. Indicele bursei din SUA a avansat cu 6,9% de la inceputul anului si cu 27,3% in ultimele 12 luni, in divergenta majora fata de bursa din China. ...continuare.

Gorghiu: Parlamentul a votat infiintarea Registrului traficantilor de droguri

publicat 2024-02-27 12:45:28 (Mediafax)
Gorghiu: Parlamentul a votat infiintarea Registrului traficantilor de droguri "Am initiat acest proiect, impreuna cu colegi din PNL, din nevoia de a avea un instrument cu rol in prevenirea si combaterea traficului de droguri. Mai ales ca sunt traficanti care recidiveaza. Registrul reprezinta un mijloc de cunoastere, supraveghere si identificare operativa a persoanelor care au comis infractiuni din sfera traficului ilicit de droguri, precum si a celor au efectuat fara drept operatiuni cu substante psihoactive sau pretinzand ca detin autorizatie", sustine Alina Gorghiu. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.