EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Erika Isac nu se opreste la "Macarena". Trapperita lanseaza pe 8 Martie o alta melodie-manifest

publicat 2024-03-07 20:30:07 (Click)
Erika Isac nu se opreste la Macarena. Trapperita lanseaza pe 8 Martie o alta melodie-manifest A scos o melodie care a spulberat topurile muzicale si a impartit Romania, va juca intr-un film, s-a despartit de iubit si despre ea s-a discutat in Parlamentul European. Este inceputul lui 2024 pentru Erika Isac, constanteanca de 24 de ani care a scos melodia manifest "Macarena". ...continuare.

Zodiile care ar putea avea un weekend de cosmar. Vor afla un lucru ce ii va intrista profund

publicat 2024-03-07 20:30:06 (Click)
Zodiile care ar putea avea un weekend de cosmar. Vor afla un lucru ce ii va intrista profund Zodiile care ar putea avea un weekend cumplit. ...continuare.

Nereguli grave, descoperite de Curtea de Conturi la Primaria Timisoara: Sume uriase platite pentru lucrari fictive si firme favorizate de administratia Fritz

publicat 2024-03-07 20:30:03 (Antena3)
Nereguli grave, descoperite de Curtea de Conturi la Primaria Timisoara: Sume uriase platite pentru lucrari fictive si firme favorizate de administratia Fritz Inspectorii Curtii de Conturi au finalizat auditul financiar la Primaria Timisoara si la institutiile din subordine, iar raportul dezvaluie mai multe nereguli grave. ...continuare.

Cresc salariile din asistenta sociala si sanatate, din aceasta luna | Anuntul ministrului Muncii

publicat 2024-03-07 20:30:03 (Antena3)
Cresc salariile din asistenta sociala si sanatate, din aceasta luna | Anuntul ministrului Muncii Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta privind majorari salariale pentru angajatii din sanatate, asistenta sociala si alte sectoare de activitate bugetara. Anuntul ministrului Muncii. ...continuare.

Rezultatele Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc de joi, 7 martie. Numerele castigatoare

publicat 2024-03-07 20:30:02 (Adevarul)
Rezultatele Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc de joi, 7 martie. Numerele castigatoare Joi, 7 martie 2024, Loteria Romana a organizat noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce, la tragerile loto de duminica, 3 martie 2024, a acordat 25.928 de castiguri in valoare totala de peste 1,78 milioane de lei. ...continuare.

Bataie parte in parte intre o profesoara si un coleg de cancelarie. Au fost amendati amandoi

publicat 2024-03-07 20:30:02 (Adevarul)
Bataie parte in parte intre o profesoara si un coleg de cancelarie. Au fost amendati amandoi Scandalul a pornit joi intre o profesoara si un profesor de sport la scoala din comuna Paulesti, judetul Prahova. ...continuare.

Suedia a devenit oficial membra a NATO. Blinken: "Totul s-a schimbat" dupa invazia rusa in Ucraina

publicat 2024-03-07 20:30:01 (Adevarul)
Suedia a devenit oficial membra a NATO. Blinken: Totul s-a schimbat dupa invazia rusa in Ucraina Suedia a devenit oficial membra a NATO joi. Premierul Ulf Kristersson a inmanat guvernului SUA documentatia oficiala, ultimul pas al procesului de aderare, transmite Reuters, citata de Agerpres. ...continuare.

Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale Echipa medicala care l-a ingrijit pe Diego Armando Maradona risca intre 8 si 25 de ani de inchisoare. Fotbalistul a murit la 60 de ani. Justitia argentiniana a confirmat procesul pentru cei opt membri ai echipei medicale care au avut grija de fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona, decedat in 2020 la varsta de 60 […]The post Incepe procesul mortii marelui Maradona! Sunt vizati 8 membri ai echipei medicale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in coalitie

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in coalitie Desi au sustinut si chiar au adoptat politic decizia comasarii alegerilor, se pare ca in cadrul coalitiei ar exista in continuare tensiuni uriase privind aceasta tema. Pana in acest moment, OUG-ul care ar oficializa intreg demersul a fost blocat in Guvern. In discutiile cu ministrii, Marcel Ciolacu i-a informat ca OUG pentru comasarea alegerilor va fi amanat […]The post Comasarea alegerilor, in aer. De ce a fost amanata pana acum OUG care oficializeaza demersul. Tensiuni in... ...continuare.

Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora

publicat 2024-03-07 20:15:17 (Puterea)
Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora Ministrul Finantelor Publice, Marcel Bolos, a venit cu informatii foarte importante pentru cei care primesc amenzile aplicate pentru e-Factura. Vezi in randurile urmatoare ce se intampla. Ministrul Finantelor Publice, Marcel Bolos, a sustinut o conferinta de presa in care a avut un mesaj foarte important legat de amenzile primite pentru e-Factura! Mai exact, cei care […]The post Amenzi e-Factura! Marcel Bolos, anunt de ultima ora appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.