EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum si-a anuntat Ilinca Vandici fiul ca ea si tatal lui s-au despartit. Vedeta, mai sincera ca niciodata: "I-am zis ca poate avea mai multe case in care sa se bucure"

publicat 2024-03-08 23:00:05 (Click)
Cum si-a anuntat Ilinca Vandici fiul ca ea si tatal lui s-au despartit. Vedeta, mai sincera ca niciodata: I-am zis ca poate avea mai multe case in care sa se bucure Unul dintre divorturile culminante ale anului 2023 i-a avut protagonisti pe Ilinca Vandici si Andrei Neacsu, care s-au iubit vreme de 6 ani de zile si au devenit parintii unui baietel minunat, pe nume Zian. Vedeta de la "Bravo, ai stil!", a vorbit pentru prima data dupa divort si a dezvaluit cum i-a ...continuare.

Patulina poate duce la cancer! Riscurile contaminarii cu substanta periculoasa gasita in smoothie-urile retrase dintr-un lant de supermarketuri

publicat 2024-03-08 23:00:04 (Antena3)
Patulina poate duce la cancer! Riscurile contaminarii cu substanta periculoasa gasita in smoothie-urile retrase dintr-un lant de supermarketuri Un produs de tip smoothie a fost retras dintr-un cunoscut lant de supermarketuri din Romania, pentru ca era contaminat cu patulina, a anuntat ANSVSA. ...continuare.

Turcii au un sistem ingenios care sperie toti soferii rebeli. Motivul pentru care nimeni nu intra pe sens opus in Istanbul

publicat 2024-03-08 23:00:04 (Antena3)
Turcii au un sistem ingenios care sperie toti soferii rebeli. Motivul pentru care nimeni nu intra pe sens opus in Istanbul Andrei Verestiuc, cunoscut influencer roman, a prezentat pe Instagram modul ingenios prin care Turcia gestioneaza traficul intr-un oras cu strazi aglomerate. ...continuare.

Dinamo, moment urias dupa 173 de zile: "cainii" celebreaza finalul unui cosmar ce parea fara sfarsit VIDEO

publicat 2024-03-08 22:45:02 (Adevarul)
Dinamo, moment urias dupa 173 de zile: cainii celebreaza finalul unui cosmar ce parea fara sfarsit VIDEO Ultima runda din sezonul regulat a produs o schimbare importanta in clasament. ...continuare.

Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute

publicat 2024-03-08 22:30:23 (Puterea)
Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute Un incident foarte grav a fost facut public recent de Agentia indoneziana de securitate aeriana. Totul se putea transforma rapid intr-o adevarata tragedie. Se pare ca pilotii indonezieni sunt cam obositi. La aceasta concluzie a ajuns Agentia indoneziana de securitate aeriana, care a facut public un incident care se putea transforma intr-o adevarata tragedie nationala. […]The post Piloti foarte obositi. Au dormit la mansa timp de 28 de minute appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor

publicat 2024-03-08 22:30:21 (Puterea)
Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor Ucraina va primi 6 miliarde de euro de la Uniunea Europeana in urmatoarele doua luni, a declarat, vineri, premierul de la Kiev, Denis Smihal. Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor! A recunoscut-o chiar premierul ucrainean Denis Smihal, care a spus ca Uniunea Europeana urmeaza sa trimita in Ucraina 6 miliade de […]The post Europenii au ajuns sa le plateasca pensiile si salariile ucrainenilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic

publicat 2024-03-08 22:30:20 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic Spectacolul saptamanii l-au performat popular-europenii, fara dubii. Reuniti la Bucuresti pentru un mare Congres mare, membrii PPE, partidul care domina scena politica europeana, aveau de pus in ordine agenda anului in curs. A iesit un festival al discursurilor sforaitoare. Adica mult PPE pentru mai nimic. Congresul este cel mai inalt organism decizional al partidului. Este […]The post Saptamana politica romaneasca: mult PPE pentru nimic appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Farul si Sepsi sunt in play-off. U Cluj, Hermannstadt si UTA au picat sub linie

publicat 2024-03-08 22:30:12 (Mediafax)
Farul si Sepsi sunt in play-off. U Cluj, Hermannstadt si UTA au picat sub linie In timp ce Sepsi s-a calificat cu un gol in prelungiri marcat la Ploiesti, Universitatea Cluj avea nevoie de o victorie la codasa Voluntari, pentru a merge mai departe in play-off, insa n-a reusit mai mult de o remiza alba. ...continuare.

Ce s-a intamplat dupa ce U Cluj a ratat calificarea in play-off-ul Superligii! Reporterii GSP au surprins reactia ultrasilor

publicat 2024-03-08 22:30:09 (Gazeta-Sporturilor)
Ce s-a intamplat dupa ce U Cluj a ratat calificarea in play-off-ul Superligii! Reporterii GSP au surprins reactia ultrasilor U Cluj a remizat la Voluntari, scor 0-0, in ultima runda a sezonului regular, si a ratat dramatic calificarea in play-off-ul Superligii.Farul si Sepsi Sf. Gheorghe au obtinut ultimele doua locuri din play-off, la capatul a cinci meciuri pasionante. Cele doua se alatura deja calificatelor FCSB, Rapid, CFR Cluj si Universitatea Craiova.U Cluj era la mana ei inaintea partidelor decisive din sezonul regular. ... ...continuare.

O noua bomba de tip "Rosia Montana": Un ONG de mediu a cerut arie protejata intr-o zona in care Guvernul a aprobat redeschiderea mineritului

publicat 2024-03-08 22:30:06 (Antena3)
O noua bomba de tip Rosia Montana: Un ONG de mediu a cerut arie protejata intr-o zona in care Guvernul a aprobat redeschiderea mineritului In ciuda scandalului urias legat de Rosia Montana si in pofida efectelor nefaste ale deciziilor politice luate de-a lungul anilor, pare ca autoritatile din Romania nu au invatat nicio lectie din greseli si sunt gata sa o ia de la capat intr-un al doilea caz. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.