EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Stresul afecteaza calitatea somnului a 61% dintre romani

publicat 2024-03-16 08:45:08 (Jurnalul-National)
Stresul afecteaza calitatea somnului a 61% dintre romani Ziua Mondiala a Somnului. Stresul afecteaza calitatea somnului a 61% dintre romani. Pentru femei, impactul modului in care se odihnesc este sensibil mai mare. Durata medie a somnului la romani este de 6,9 ore pe noapte. ...continuare.

Abia anuntat titular, Radu Dragusin a primit o veste proasta din partea lui Ange Postecoglou: "Vom intari acel compartiment"

publicat 2024-03-16 08:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Abia anuntat titular, Radu Dragusin a primit o veste proasta din partea lui Ange Postecoglou: Vom intari acel compartiment Ange Postecoglou (58 de ani), managerul lui Tottenham, a anuntat ca echipa sa va mai transfera un fundas central la sfarsitul acestui sezon, dupa ce mentionase faptul ca Radu Dragusin (22 de ani) va fi titular in partida pe care Spurs o va juca sambata pe terenul lui Fulham, in Premier League.Postecoglou a recunoscut la conferinta de presa premergatoare partidei faptul ca aducerea unui fundas central face parte din planurile sale la Tottenham in aceasta vara. ... ...continuare.

Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragosteste la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturatie in relatie

publicat 2024-03-16 08:45:02 (Adevarul)
Horoscop sambata, 16 martie. O zodie se indragosteste la prima vedere, in timp ce alta a ajuns la saturatie in relatie Horoscopul de sambata, 16 martie, vine cu vesti excelente in dragoste pentru un anumit nativ, care s-ar putea indragosti la prima vedere. La polul opus, o alta zodie ar putea pune punct relatiei in care se afla. Astrologul Click!, Lorina, vine cu predictiile complete pentru toate semnele zodiacale. ...continuare.

Atac cu drone asupra unei rafinarii din Rusia, la granita cu Kazahstanul VIDEO

publicat 2024-03-16 08:45:02 (Adevarul)
Atac cu drone asupra unei rafinarii din Rusia, la granita cu Kazahstanul VIDEO Mai multe atacuri cu drone au vizat doua rafinarii de petrol din regiunea Samara, din Rusia, provocand incendii. Potrivit RBC-Ukraine care citeaza canalele de Telegram Baza si The City of Syzran, dronele ucrainene au atacat doua rafinarii in dimineata zilei de 16 martie. ...continuare.

Dilemele unei familii de romani care castiga 85.000 de lire pe an in Anglia. "Parca deodata ne-am schimbat directia de gandire"

publicat 2024-03-16 08:45:02 (Adevarul)
Dilemele unei familii de romani care castiga 85.000 de lire pe an in Anglia. Parca deodata ne-am schimbat directia de gandire Tot mai multi romani ezita daca sa se intoarca acasa sau nu, mai ales intr-o perioada in care nivelul de trai se deterioreaza tot mai mult in tarile in care au mers pentru a-si face rost. Iar in unele cazuri, chiar si cei care au venituri mari se gandesc serios daca merita sau nu sa ramana acolo ...continuare.

Vremea in weekend. Temperaturile cresc usor pana spre valorile specifice mijlocului lunii martie

publicat 2024-03-16 08:45:02 (Adevarul)
Vremea in weekend. Temperaturile cresc usor pana spre valorile specifice mijlocului lunii martie Meteorologii au anuntat un weekend cu evolutii termice pozitive. De sambata, se incalzeste simtitor. Maximele ajung la 16...17 grade. La munte sunt insa asteptate unele precipitatii slabe. ...continuare.

Reactia oficiala a Kremlinului: "Romania nu va primi nimic de la Rusia!"

publicat 2024-03-16 08:30:17 (Puterea)
Reactia oficiala a Kremlinului: Romania nu va primi nimic de la Rusia! Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a reactionat dur dupa ce Romania a solicitat Parlamentului European o rezolutie pentru recuperarea tezaurului. Dupa ce Romania si-a exprimat ferm dorinta de a recupera Tezaurul sau, Rusia a reactionat intr-o maniera infierbantata, prezentand o declaratie in care a subliniat iertarea datoriei romanesti. Maria Zaharova, […]The post Reactia oficiala a Kremlinului: "Romania nu va primi nimic de la Rusia!" appeared first on... ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: semipreparate si semipreparati pentru un Master Chef fara criterii reale de performanta

publicat 2024-03-16 08:30:17 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: semipreparate si semipreparati pentru un Master Chef fara criterii reale de performanta Oul de strutocamila cloceste indelung. Cu ochii in lacrimi, asteptam sa vedem ce creatura va sparge coaja subtire ca sa candideze la Primaria Generala a Capitalei. Dupa ce au testat toate variantele interne, coaliticienii nostri au ajuns la mintea cea de pe urma: candidat comun si, daca se poate, independent. Daca ar fi un cooking […]The post Saptamana politica romaneasca: semipreparate si semipreparati pentru un Master Chef fara criterii reale de performanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cultivi tomate, primesti subventie si pentru alte legume. Reguli noi pentru legumicultori, din 2025

publicat 2024-03-16 08:30:17 (Puterea)
Cultivi tomate, primesti subventie si pentru alte legume. Reguli noi pentru legumicultori, din 2025 De anul viitor, se asteapta sa fie schimbata maniera in care vor fi acordate subventii/ajutoare de minimis producatorilor care cultiva legume in spatii protejate. Marea noutate este faptul ca va trebui ca jumatate din suprafata sa fie ocupata de tomate, in timp ce pe restul terenului se pot pune si alte plante, de la salata, […]The post Cultivi tomate, primesti subventie si pentru alte legume. Reguli noi pentru legumicultori, din 2025 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Targ de Cariere la Iasi. Ce salarii si ce joburi ii incanta pe mii de tineri. Fata: Salariile, de la 3000-4000 de euro in sus

publicat 2024-03-16 08:30:17 (ProTV)
Targ de Cariere la Iasi. Ce salarii si ce joburi ii incanta pe mii de tineri. Fata: Salariile, de la 3000-4000 de euro in sus Mii de tineri au stat vineri si câteva ore la Târgul de Cariere din Iasi pentru a-si da seama daca li se potrivesc locurile de munca puse la bataie.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.