EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




MAE: Romania nu va recunoaste alegerile prezidentiale ruse organizate pe teritoriul Ucrainei

publicat 2024-03-08 14:00:11 (Puterea)
MAE: Romania nu va recunoaste alegerile prezidentiale ruse organizate pe teritoriul Ucrainei Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei a emis un comunicat despre alegerile prezidentiale programate sa se desfasoare in Rusia (15-17 martie), evidentiind in mod special preocupari legate de desfasurarea in teritoriile considerate de Romania ca fiind ale Ucrainei. MAE a precizat: "Nu recunoastem si nu vom recunoaste legitimitatea alegerilor din regiunile Donetk, Luhansk, Zaporojia, Herson, Republica […]The post MAE: Romania nu va recunoaste alegerile prezidentiale ruse organizate pe... ...continuare.

Operatie pe creier prin pleoapa, in premiera nationala, la Spitalul Militar "Carol Davila" 

publicat 2024-03-08 14:00:11 (Puterea)
Operatie pe creier prin pleoapa, in premiera nationala, la Spitalul Militar Carol Davila  Prima operatie pe creier prin pleoapa pentru inlaturarea unei zone din creier rapunzatoare de crizele de epilepsie fost realizata, in premiera nationala, de o echipa multidisciplinara la Spitalul Militar Central "Carol Davila". Pacientul este un barbat in varsta de 49 de ani, cunoscut cu un accident vascular cerebral ischemic major la nivelul emisferului cerebral stang […]The post Operatie pe creier prin pleoapa, in premiera nationala, la Spitalul Militar "Carol Davila"  appeared first... ...continuare.

Incredibil ce pret are miezul de nuca de Mucenici: si de doua ori mai scump decat ceafa de porc

publicat 2024-03-08 14:00:11 (Puterea)
Incredibil ce pret are miezul de nuca de Mucenici: si de doua ori mai scump decat ceafa de porc Cum maine este sarbatoarea Sfintiilor Mucenici, miezul de nuca este la mare cautare, iar ofertele sunt si ele pe masura. Se ajunge chiar la 60 de lei/kg, de exemplu, in supermarketuri, adica de doua-trei ori mai mult decat un kilogram de carne, fie el de porc sau de pui. In piete, kilogramul de miez de […]The post Incredibil ce pret are miezul de nuca de Mucenici: si de doua ori mai scump decat ceafa de porc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Spalare de bani – prejudiciu de aproape 1 milion de euro

publicat 2024-03-08 14:00:11 (Puterea)
Spalare de bani – prejudiciu de aproape 1 milion de euro Spalare de bani. Politistii din Galati, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, au pus in executare 8 mandate de perchezitii domiciliare, la sediile si punctele de lucru apartinand a cinci societati comerciale, precum si la domiciliile administratorilor acestora, doua persoane fizice.The post Spalare de bani – prejudiciu de aproape 1 milion de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cei sapte barbati din India care au violat o turista si l-au batut crunt pe sotul ei au fost arestati

publicat 2024-03-08 14:00:10 (ProTV)
Cei sapte barbati din India care au violat o turista si l-au batut crunt pe sotul ei au fost arestati Cei sapte barbati care au violat în grup o turista spaniola, într-o regiune izolata din estul Indiei, au fost arestati. Indivizii l-au batut crunt pe sotul femeii si l-au obligat sa priveasca ororile la care era supusa partenera lui. ...continuare.

Maia Sandu, interviu pentru Le Monde: "Trebuie ca Vladimir Putin sa fie oprit" de dragul securitatii europene

publicat 2024-03-08 14:00:10 (ProTV)
Maia Sandu, interviu pentru Le Monde: Trebuie ca Vladimir Putin sa fie oprit de dragul securitatii europene Presedinta moldoveana Maia Sandu considera ca „trebuie ca Vladimir Putin sa fie oprit” de dragul securitatii europene, într-un interviu publicat în editia de vineri a cotidianului Le Monde. ...continuare.

Medvedev a reactionat dupa discursul lui Biden: Incearca in mod activ si persistent sa inceapa Al Treilea Razboi Mondial

publicat 2024-03-08 14:00:10 (ProTV)
Medvedev a reactionat dupa discursul lui Biden: Incearca in mod activ si persistent sa inceapa Al Treilea Razboi Mondial Dmitri Medvedev, un aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, l-a numit vineri pe Joe Biden o "rusine" pentru America si a spus ca presedintele Statelor Unite nu are dreptul sa se compare cu Franklin D. Roosevelt, relateaza Reuters.   ...continuare.

Doi politisti spanioli, raniti in timp ce urmareau in trafic un sofer roman care era beat, fara permis si o conducea o masina furata

publicat 2024-03-08 14:00:07 (Libertatea)
Doi politisti spanioli, raniti in timp ce urmareau in trafic un sofer roman care era beat, fara permis si o conducea o masina furata Doi agenti de politie din Spania au fost raniti in timpul unei urmariri pe strazile din Madrid, dupa ce un sofer roman, aflat la volanul unei masini furate a refuzat sa opreasca la control, relateaza Stiri Diaspora. Soferul roman, un tanar in varsta de 29 de ani, conducea o masina furata in momentul in care […] ...continuare.

Hubert Thuma, la Gala Idealul Feminin IF: "Exista numeroase femei in pozitii de conducere care au demonstrat ca pot face diferenta"

publicat 2024-03-08 14:00:07 (Jurnalul-National)
Hubert Thuma, la Gala Idealul Feminin IF: Exista numeroase femei in pozitii de conducere care au demonstrat ca pot face diferenta Gala Idealul Feminin IF isi deschide portile pentru a evidentia zece femei remarcabile din diverse domenii profesionale din judetul Ilfov. Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a subliniat importanta egalitatii de gen si a recunoscut potentialul extraordinar al femeilor in toate sferele activitatii umane. ...continuare.

Ruxandra Ion, interviu emotionant in exclusivitate la Happy Channel, in ziua aniversara a postului tv: "Cea mai mare realizare a mea sunt cei trei copii pe care ii am!"

publicat 2024-03-08 14:00:07 (Jurnalul-National)
Ruxandra Ion, interviu emotionant in exclusivitate la Happy Channel, in ziua aniversara a postului tv: Cea mai mare realizare a mea sunt cei trei copii pe care ii am! Ziua Internationala a Femeii coincide cu ziua in care postul de televiziune Happy Channel implineste opt ani de cand a intrat pe piata televiziunilor dedicate femeilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.