EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Demisii pe banda in Gasca Zurli! Fetita Zurli pleaca dupa 18 ani, chiar "la majorat". Ce alti actori parasesc echipa!

publicat 2024-03-05 12:15:26 (Money.ro)
Demisii pe banda in Gasca Zurli!  Fetita Zurli pleaca dupa 18 ani, chiar la majorat. Ce alti actori parasesc echipa! Demisii pe banda in Gasca ZurliArticolul Demisii pe banda in Gasca Zurli! Fetita Zurli pleaca dupa 18 ani, chiar "la majorat". Ce alti actori parasesc echipa! apare prima data in Money. ...continuare.

XBOX vs PS5. Razboiul pare sa fie castigat de japonezi. Semnale ca Microsoft vrea sa iasa din piata de console

publicat 2024-03-05 12:15:26 (Mediafax)
XBOX vs PS5. Razboiul pare sa fie castigat de japonezi. Semnale ca Microsoft vrea sa iasa din piata de console Desi gigantul american din domeniul tehnologiei a declarat ca inca lucreaza la o noua generatie de console mai puternice, analistii considera ca directia sa pe termen lung este clara, relateaza FT. "Toate semnele indica faptul ca hardware-ul devine din ce in ce mai putin important pentru Microsoft, asa ca exista aceasta posibilitate sa ne intoarcem la un punct ca in anii 1990, cand alegerile viabile de console erau toate japoneze", a declarat Serkan Toto, seful companiei de consultanta in... ...continuare.

Costul fortei de munca a crescut in ultimul trimestru din 2023 cu 16%

publicat 2024-03-05 12:15:26 (Mediafax)
Costul fortei de munca a crescut in ultimul trimestru din 2023 cu 16% Costul orar al fortei de munca in forma ajustata (dupa numarul zilelor lucratoare) a crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 16,85%, fata de perioada similara din 2022, cele mai semnificative majorari fiind in constructii (30%), invatamant (23,5%), transport si depozitare (21,7%), respectiv in activitati de servicii administrative si activitati de servicii suport (21,3%), arata datele INS. ...continuare.

Legea "2 Mai", aprobata si de deputati. Inchisoare cu executare pentru traficantii de droguri

publicat 2024-03-05 12:15:26 (Mediafax)
Legea 2 Mai, aprobata si de deputati. Inchisoare cu executare pentru traficantii de droguri Legea are ca obiect de reglementare completarea Legii nr.143/2000, precum si modificarea Legii nr.194/2011, in sensul majorarii cuantumului pedepselor, precum si al eliminarii posibilitatii executarii pedepsei sub supraveghere, in cazul traficului de droguri de mare risc si traficului international de droguri de mare risc. ...continuare.

Doi noi concurenti la "Survivor All Stars". Anuntul lui Daniel Pavel: "Ei vor primi o a doua sansa"

publicat 2024-03-05 12:15:24 (Libertatea)
Doi noi concurenti la Survivor All Stars. Anuntul lui Daniel Pavel: Ei vor primi o a doua sansa Doi noi concurenti intra la „Survivor All Stars”, in editia difuzata in seara aceasta, la Pro TV. Prezentatorul Daniel Pavel e cel care anunta intrarea lor in concurs. Astazi, de la 21:30, Faimosii si Razboinicii pornesc in cea de-a opta saptamana a show-ului „Survivor All Stars”, la Pro TV. „Viata iti da daruri. Daca nu […] ...continuare.

Vehix: Descopera libertatea de a vinde sau cumpara rapid si eficient

publicat 2024-03-05 12:15:24 (Libertatea)
Vehix: Descopera libertatea de a vinde sau cumpara rapid si eficient Iti facem cunostinta cu Vehix, cea mai noua platforma de anunturi auto, complet gratuita si gata sa te ajute sa tranzactionezi eficient. Indiferent daca vrei sa vinzi sau sa cumperi autoturisme, piese, motociclete sau accesorii, Vehix este alegerea perfecta pentru tine. Libertate totala: posteaza gratuit anunturi auto sau navigheaza printre anunturile existente Cu Vehix, poti […] ...continuare.

Liechtenstein - curiozitati despre Liechtenstein

publicat 2024-03-05 12:15:24 (Libertatea)
Liechtenstein - curiozitati despre Liechtenstein Undeva pe malurile Rinului, in inima Europei, se afla una dintre cele mai mici tari din Europa, dar si din lume. Din cauza dimensiunilor sale extrem de reduse, aceasta face adeseori obiectul unor glume, insa daca vreodata ai ras de ea, te asiguram ca odata ce vei ajunge pentru prima data in acest loc minunat, […] ...continuare.

De ce sunt atat de populare si indragite romanele politiste?

publicat 2024-03-05 12:15:23 (Jurnalul-National)
De ce sunt atat de populare si indragite romanele politiste? Creierul este precum o masina de rezolvat puzzle-uri. Daca ii oferi creierului o problema, acesta va incerca automat sa gaseasca o solutie. Suntem cu totii pasionati de puzzle-uri prin natura noastra. Fie ca este vorba de un puzzle sau de un cub Rubik, vom cauta in mod instinctiv sa rezolvam provocarile care ne sunt puse in fata. ...continuare.

Legea "2 Mai", aprobata si de deputati. Inchisoare cu executare pentru traficantii de droguri

publicat 2024-03-05 12:15:23 (Jurnalul-National)
Legea 2 Mai, aprobata si de deputati. Inchisoare cu executare pentru traficantii de droguri Camera Deputatilor a aprobat, marti, Legea "2 Mai". Proiectul prevede eliminarea posibilitatii executarii pedepsei sub supraveghere, in cazul traficului de droguri de mare risc si traficului international de droguri de mare risc. ...continuare.

Apple, amendat cu 1,8 miliarde de euro de UE cu privire la "abuz de pozitie dominanta" in streamingul muzical

publicat 2024-03-05 12:15:22 (Income-Magazine)
Apple, amendat cu 1,8 miliarde de euro de UE cu privire la abuz de pozitie dominanta in streamingul muzical Comisia Europeana (CE) a aplicat luni o amenda in valoare de 1,8 miliarde de euro, o sanctiune fara precedent, grupului american Apple cu privire la incalcarea concurentei – "abuz de pozitie dominanta" pe piata muzicii online – prin favorizarea aplicatiei Apple Music in detrimentul altor servicii alternative, relateaza AFP. Comisia considera aceasta amenda "proportionala cu […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.