EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primul pui de delfin nascut in captivitate in Romania. Cum arata Baby, vedeta Delfinariului Constanta FOTO

publicat 2024-03-13 14:00:01 (Adevarul)
Primul pui de delfin nascut in captivitate in Romania. Cum arata Baby, vedeta Delfinariului Constanta FOTO Delfinariul din Constanta are un nou membru: "Baby" este primul pui de delfin venit pe lume in captivitate, pe 8 martie. Pentru angajatii Delfinariului a fost o surpriza, intrucat nimeni nu si-a dat seama ca Cen-Cen, vedeta autohtona a Compexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, este gestanta ...continuare.

Recomandarile OECD: consolidati sistemul de pensii private si eliminati exceptiile de la Pilonul II

publicat 2024-03-13 14:00:01 (Adevarul)
Recomandarile OECD: consolidati sistemul de pensii private si eliminati exceptiile de la Pilonul II Saptamana aceasta este deosebit de importanta pentru politicile economice ale Romaniei pe termen mediu si lung, dat fiind prezenta delegatiei OECD in Romania, puncteaza reprezentantii APAPR. ...continuare.

Shell va elimina aproximativ 20% din locurile de munca din echipa de tranzactii, pe fondul eforturilor de reducere a costurilor

publicat 2024-03-13 13:45:16 (Ziarul-Financiar)
Shell va elimina aproximativ 20% din locurile de munca din echipa de tranzactii, pe fondul eforturilor de reducere a costurilor Autor: Andrei Serbanescu Shell Plc va elimina cel putin 20% din locurile de munca din echipa sa de tranzactii, in timp ce compania continua sa-si restructureze unitatile de afaceri in incercarea de a reduce costurile, potrivit unor persoane care au cunostinta de aceste operatiuni, scrie Bloomberg. ...continuare.

Ce le cerea medicul estetician din Constanta pacientelor sale inainte de operatie. Ele riscau plata unor daune morale

publicat 2024-03-13 13:45:12 (ProTV)
Ce le cerea medicul estetician din Constanta pacientelor sale inainte de operatie. Ele riscau plata unor daune morale Esteticianul acuzat de 10 paciente ca le-a mutilat, a fost lasat sa plece marti seara dupa trei ore de audieri la Parchetul Tribunalului Constanta.   ...continuare.

(P) Ce este tehnologia OLED si de ce aceasta tehnologie se afla in top cand vine vorba de televizoare

publicat 2024-03-13 13:45:12 (ProTV)
(P) Ce este tehnologia OLED si de ce aceasta tehnologie se afla in top cand vine vorba de televizoare Tehnologia OLED a transformat lumea ecranelor datorita caracteristicilor sale tehnice si avantajelor evidente fata de alte evolutii.   ...continuare.

Pedeapsa primita de romanul care a intrat cu masina de teren in autoturismul in care se aflau fosta sotie si fiica lor

publicat 2024-03-13 13:45:12 (ProTV)
Pedeapsa primita de romanul care a intrat cu masina de teren in autoturismul in care se aflau fosta sotie si fiica lor 10 ani de închisoare cu executare este pedeapsa primita de un barbat din Maramures care în vara anului trecut a intrat intentionat cu masina în autoturismul în care se aflau fosta sotie si fetita acestora.   ...continuare.

Carambol cu cinci masini la Timisoara. Ce a gresit soferita de 31 de ani

publicat 2024-03-13 13:45:12 (ProTV)
Carambol cu cinci masini la Timisoara. Ce a gresit soferita de 31 de ani O soferita a fost ranita, miercuri dimineata, dupa un carambol cu cinci masini, pe un bulevard din Timisoara. ...continuare.

22 de perchezitii in Capitala dupa ce mai multe locuinte au fost luate cu acte false de la morti

publicat 2024-03-13 13:45:11 (Mediafax)
22 de perchezitii in Capitala dupa ce mai multe locuinte au fost luate cu acte false de la morti Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si de fals, savarsite in perioada 2018-2022, de catre persoane specializate in identificarea si insusirea nelegala a unor bunuri imobile, ce au apartinut unor persoane decedate, cu prejudicierea mostenitorilor legali. ...continuare.

Examenul teoretic pentru permisul auto se va da oriunde in tara. Legea, promulgata de Iohannis

publicat 2024-03-13 13:45:09 (Libertatea)
Examenul teoretic pentru permisul auto se va da oriunde in tara. Legea, promulgata de Iohannis Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, 13 martie, legea privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca examenul teoretic pentru carnetul de sofer poate fi dat in orice localitate din tara, nu doar in cea de domiciliu, cum se intampla pana acum. Autoritatile vor ca prin noua lege sa mai scurteze din timpii de asteptare […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.