EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Moment jenant la Iasi. Sosoaca si-a regizat o intampinare prezidentiala. VIDEO

publicat 2024-01-25 11:00:15 (Money.ro)
Moment jenant la Iasi. Sosoaca si-a regizat o intampinare prezidentiala. VIDEO Senatoarea Diana Sosoaca a fost primita la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, cu o ceremonie asemanatoare cu cea destinata presedintelui Romaniei la ceremoniile oficiale. Nu au lipsit coroana de flori si fanfara care i-a cantat, ce-i drept fals, marsul cu care este intampinat seful statului. Intr-o inregistrare video postata pe TiK Tok de "Liber […]Articolul Moment jenant la Iasi. Sosoaca si-a regizat o intampinare prezidentiala. VIDEO apare prima data in Money. ...continuare.

Sondaj Avangarde. Intentii de vot la europarlamentare. Ce procente au cele mai importante partide si cine estepoliticianul cu cea mai mare cota de incredere

publicat 2024-01-25 10:45:20 (Money.ro)
Sondaj Avangarde. Intentii de vot la europarlamentare. Ce procente au cele mai importante partide si cine estepoliticianul cu cea mai mare cota de incredere PSD este creditat cu 31% din voturi la alegerile europarlamentare, PNL cu 21%, AUR cu 19%, iar Alianta Forta Dreptei-PMP-USR cu 14%, indica datele unui sondaj Avagarde la comanda PSD. Marcel Ciolacu este politicianul cu cea mai mare cota de incredere, 26%, urmat de Diana Sosoaca si de George Simion, fiecare cu 23%. Presedintele Klaus […]Articolul Sondaj Avangarde. Intentii de vot la europarlamentare. Ce procente au cele mai importante partide si cine estepoliticianul cu cea mai mare... ...continuare.

Avertizare meteo ANM de vreme rea in Romania! Ninsori, viscol si vant puternic in jumatate de tara

publicat 2024-01-25 10:45:20 (Money.ro)
Avertizare meteo ANM de vreme rea in Romania! Ninsori, viscol si vant puternic in jumatate de tara Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de vant puternic pentru judete din Banat, sudul Crisanei si al Transilvaniei si viscol la munte, valabila pana joi seara. Vineri, vor fi intensificari ale vantului in Moldova, Dobrogea, sudul Transilvaniei si sud-vestul Olteniei si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a […]Articolul Avertizare meteo ANM de vreme rea in Romania! Ninsori, viscol si vant puternic in jumatate de tara apare... ...continuare.

Dreapta unita isi lanseaza duminica lista comuna pentru alegerile europarlamentare si programul electoral

publicat 2024-01-25 10:00:14 (Money.ro)
Dreapta unita isi lanseaza duminica lista comuna pentru alegerile europarlamentare si programul electoral Formatiunile din dreapta unita, USR, PMP si Forta Dreptei isi lanseaza duminica lista comuna pentru alegerile europarlamentare si programul electoral. Evenimentul va avea loc dupa lucrarile Comitetului Politic al USR. Primii opt candidati ai noii aliante sunt Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botos, Cristina Pruna, Violeta Alexandru, Radu Mihail, Corina Atanasiu. Duminica va […]Articolul Dreapta unita isi lanseaza duminica lista comuna pentru alegerile europarlamentare si... ...continuare.

Trei locuinte din Sectorul 3 al Capitalei, afectate de un incendiu puternic. Una dintre ele a fost distrusa complet

publicat 2024-01-25 09:45:15 (Money.ro)
Trei locuinte din Sectorul 3 al Capitalei, afectate de un incendiu puternic. Una dintre ele a fost distrusa complet Trei case din Sectorul 3 din Bucuresti au fost afectate de un incendiu puternic, interventia pompierilor fiind ingreunata de distanta mica dintre proprietati. Una dintre locuinte a fost distrusa complet. Doua femei care au suferit atac de panica au fost transportate la spital. Incendiul a izbucnit, in noaptea de miercuri spre joi, pe strada Oriav […]Articolul Trei locuinte din Sectorul 3 al Capitalei, afectate de un incendiu puternic. Una dintre ele a fost distrusa complet apare prima... ...continuare.

Ce comparatie! "Mai usor la COASA decat la antrenamentele de la FCSB" 

publicat 2024-01-25 09:30:26 (Money.ro)
Ce comparatie! Mai usor la COASA decat la antrenamentele de la FCSB  Ovidiu Perianu, fotbalist care apartine de echipa lui Gigi Becali, e omul cu care Gloria Buzau spera sa obtina promovarea  Venit la divizionara secunda Gloria Buzau pentru a-si relansa cariera, mijlocasul Ovidiu Perianu ar putea reprezenta omul decisiv in incercarea noii sale echipe de a obtine promovarea in Superliga la finalul acestui sezon. Fotbalistul in […]Articolul Ce comparatie! "Mai usor la COASA decat la antrenamentele de la FCSB"  apare prima data in Money. ...continuare.

Germania cere bancilor sa constituie rezerve mai mari pentru a se proteja de creditele neperformante

publicat 2024-01-25 09:00:12 (Money.ro)
Germania cere bancilor sa constituie rezerve mai mari pentru a se proteja de creditele neperformante Industria bancara s-a bucurat de o profitabilitate extraordinara in 2023, deoarece bancile au profitat de majorarile ratelor dobanzilor ale bancilor centrale, mentinand in acelasi timp dobanzile depozitelor la un nivel scazut.Bancile centrale din intreaga lume au inasprit agresiv politica monetara in ultimii doi ani, in incercarea de a controla inflatia ridicata, dar acum atentia s-a indreptat catre momentul in care Rezerva Federala a SUA, Banca Centrala Europeana si Banca Angliei vor incepe... ...continuare.

Netflix a atras peste 13 milioane de noi abonati in ultimul trimestru

publicat 2024-01-25 09:00:12 (Money.ro)
Netflix a atras peste 13 milioane de noi abonati in ultimul trimestru In ultimul trimestru fiscal al anului trecut, Netflix a castigat 8,83 de miliarde de dolari, cu 12,5% mai mult decat in urma cu un an si peste estimarile de 8,71 de miliarde de dolari.Venitul net al companiei a facut un progres masiv, de la 55,3 milioane de dolari in urma cu un an, la 937,8 milioane de dolari in ultimul trimestru. In aceeasi perioada, venitul net per actiune a crescut de la 12 centi la 2,11 dolari.Veniturile si profiturile Netflix au crescut simultan cu numarul de abonati. Au... ...continuare.

Ford Motor recheama 2,24 milioane de SUV-uri Explorer mai vechi din intreaga lume

publicat 2024-01-25 09:00:12 (Money.ro)
Ford Motor recheama 2,24 milioane de SUV-uri Explorer mai vechi din intreaga lume Rechemarea include 1,89 milioane de SUV-uri in Statele Unite si acopera vehiculele modelului 2011 pana in 2019, deoarece ornamentele s-ar putea detasa, a declarat miercuri Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA).Ford a spus ca nu cunoaste niciun raport de accidente sau raniri legate de rechemare.Dealerii vor inspecta si inlocui garnitura stalpului A, dupa cum este necesar.Stalpul A de pe o masina este piesa metalica care sustine parbrizul. Ford a incetat sa... ...continuare.

Bill Ackman si sotia sa, Neri Oxman, au cumparat o participatie de importanta la Bursa de Valori din Tel Aviv

publicat 2024-01-25 09:00:12 (Money.ro)
Bill Ackman si sotia sa, Neri Oxman, au cumparat o participatie de importanta la Bursa de Valori din Tel Aviv Anuntul a venit in momentul in care bursa israeliana a anuntat pretul unei oferte secundare de 17.156.677 de actiuni, sau 18,5% din valoarea sa de piata, la pretul de 20,60 sekeli (5,50 USD) per actiune, punand achizitia lui Ackman si a sotiei sale la aproximativ 25 de milioane de dolari, potrivit CNBC."Tranzactia a atras un interes puternic din partea investitorilor din Israel, Statele Unite, Europa si Australia, reflectand un vot puternic de incredere atat in Bursa de Valori din Tel Aviv,... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.