EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Agriculturii anunta ca Emiratele Arabe vor construi in Romania mai multe fabrici si abatoare

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Ministrul Agriculturii anunta ca Emiratele Arabe vor construi in Romania mai multe fabrici si abatoare Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat joi seara ca Emiratele Arabe Unite vor investi in Romania prin construirea mai multor fabrici si abatoare. In cadrul unei vizite oficiale a delegatiei Guvernului Romaniei in statele respective, s-au pus bazele unor proiecte majore in domeniul zootehnic si al procesarii alimentelor. Potrivit declaratiilor ministrului, printre proiectele convenite se […]The post Ministrul Agriculturii anunta ca Emiratele Arabe vor construi in Romania mai... ...continuare.

Ministrul de Finante al Frantei lanseaza o lege ferma impotriva shrinkflationului: Este o jupuire! Ii vom pune capat!

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Ministrul de Finante al Frantei lanseaza o lege ferma impotriva shrinkflationului: Este o jupuire! Ii vom pune capat! Ministerul de Finante din Franta a anuntat vineri o noua masura legislativa menita sa ofere transparenta consumatorilor in fata fenomenului „shrinkflation”. Retailerii francezi vor fi obligati sa notifice cumparatorii in legatura cu reducerea dimensiunii produselor fara o corespunzatoare reducere a preturilor, incepand cu luna iulie. Aceasta decizie vine in contextul in care inflatia ridicata afecteaza […]The post Ministrul de Finante al Frantei lanseaza o lege ferma... ...continuare.

Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta In disperarea pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, baronul PNL Iulian Dumitrescu, prin omul sau de incredere, Dumitru Tudone, a marit in aceasta saptamana potul sustinerii din bani publici pentru primarii PNL de la 4.000.000  la  5.500.000 de euro, dar aranjamentul sau a fost dejucat de prefectul de Prahova, in instanta. […]The post Bonusul lui Iulian Dumitrescu de 5.500.000 de euro pentru primarii PNL a ajuns in instanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu?

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu? Spatiul public autohton a fost dominat pana la suprasaturatie de ceea ce putem deja numi Dilema Cirstoiu. S-a glosat pana la refuz pe tema acestei candidaturi. Intre timp, domnul Ciolacu a vizitat Emiratele Arabe Unite, de unde s-a intors cu promisiuni de miliarde. S-a deschis si intervalul de depunere oficiala a candidaturilor pentru locale si […]The post Saptamana politica romaneasca: ce facem cu Cirstoiu? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne, mintea de apoi!

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne, mintea de apoi! Primarul sectorului 5 din Capitala, Cristian Popescu Piedone, afirma ca liberalii au incercat sa influenteze alegerile pentru a mentine primaria Bucurestiului in mainile lui Nicusor Dan, ignorandu-l pe candidatul oficial. Intr-o interventie televizata la Antena 3, Cristian Popescu Piedone, reprezentant al Partidului Unitatii si Solidaritatii (PUSL), a adus acuzatii serioase impotriva Partidului National Liberal (PNL), […]The post Piedone, dupa conferinta lui Cirstoiu: Da-i, Doamne,... ...continuare.

Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion Palau

publicat 2024-04-20 10:15:12 (Puterea)
Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion Palau Echipajul ARSVOM se deplaseaza in conditii meteo nefavorabile pentru a prelua un marinar cu simptome de afectiuni cardiace de pe nava „Sea Horizon”. Intr-o interventie contracronometru, Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) a mobilizat echipajul navei SAR Apollo pentru a interveni in zona Sulina, sambata dimineata, in scopul preluarii unui marinar […]The post Interventie de urgenta in Sulina: Marinar in stare de inconstienta pe o nava sub pavilion... ...continuare.

Cine sunt fermierii de top care construiesc cel mai mare parc eolian de la Vaslui

publicat 2024-04-20 08:15:11 (Puterea)
Cine sunt fermierii de top care construiesc cel mai mare parc eolian de la Vaslui La Vaslui urmeaza sa se construiasca un parc eolian cu o putere instalata de peste 200 MW, cel mai mare din judet, de altfel. Printre investitori se afla si un grup italian care administreaza peste 13.000 de hectare de teren agricol in Delta Dunarii, ceea ce il claseaza in topul celor mai mari fermieri din […]The post Cine sunt fermierii de top care construiesc cel mai mare parc eolian de la Vaslui appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Croazierele pe Dunare, o atractie estivala care castiga puncte si in preferintele romanilor

publicat 2024-04-20 08:15:11 (Puterea)
Croazierele pe Dunare, o atractie estivala care castiga puncte si in preferintele romanilor A devenit tentanta, pentru zeci de mii de turisti occidentali, dar si pentru din ce in ce mai multi romani, o calatorie pe Dunare la bordul unei nave de croaziera, de la Viena pana in Delta, dar si pe si Canalul Rhin-Main, pana la Basel (Elvetia), Strasbourg (Franta) si Amsterdam (Olanda). Revine in actualitate o […]The post Croazierele pe Dunare, o atractie estivala care castiga puncte si in preferintele romanilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ANM emite ALERTA: Cod galben pentru ceata densa si polei in multiple zone din tara

publicat 2024-04-20 08:15:11 (Puterea)
ANM emite ALERTA: Cod galben pentru ceata densa si polei in multiple zone din tara ANM a emis un avertisment de ultima ora pentru mai multe zone din tara, indicand prezenta cetii dense si a poleiului. Conform ultimelor date furnizate, fenomenele meteorologice periculoase afecteaza localitati din 8 judete ale tarii. In judetele Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Vaslui, Alba, Harghita, Sibiu si Suceava, conditiile meteorologice sunt catalogate ca fiind de cod galben […]The post ANM emite ALERTA: Cod galben pentru ceata densa si polei in multiple zone din tara appeared first... ...continuare.

Dincolo de litiu: din ce anume se vor fabrica bateriile viitorului

publicat 2024-04-20 08:00:12 (Puterea)
Dincolo de litiu: din ce anume se vor fabrica bateriile viitorului Bateriile cu ioni de litiu s-au instalat definitiv in casele noastre de ani de zile. Ele sunt ascunse in telefonul si laptopul tau, dar ar putea sa fie si in periuta ta electrica sau in bicicleta ta. Chiar si bateriile de litiu-ion mai mari sunt vitale pentru vehiculele electrice. Bateriile masive de litiu sunt chiar […]The post Dincolo de litiu: din ce anume se vor fabrica bateriile viitorului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.