EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Parlamentarii romani au interzis pe TikTok! Atacul hackerilor schimba regulile

publicat 2024-02-20 21:15:22 (Puterea)
Parlamentarii romani au interzis pe TikTok! Atacul hackerilor schimba regulile Parlamentarii romani au interzis pe TikTok. Atacul hackerilor asupra Parlamentului Romaniei, cand infractorii cibernetici au reusit sa sustraga multe documente, printre care si copia de buletin a premierului Marcel Ciolacu, a schimbat regulile. Alesii neamului nu mai au acces nelimitat la Internet! Asadar, parlamentarii romani au interzis pe TikTok si multe alte aplicatii si situri! […]The post Parlamentarii romani au interzis pe TikTok! Atacul hackerilor schimba regulile appeared first... ...continuare.

Directorul general al APIA, Ionut Lupu, demis de ministrul Agriculturii

publicat 2024-02-20 21:15:22 (Puterea)
Directorul general al APIA, Ionut Lupu, demis de ministrul Agriculturii Ionut Lupu, directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), a fost demis, marti seara, de catre ministrul Agriculturii, Florin Barbu, intr-un context tensionat. Conducerea APIA va fi preluata de catre fostul director general, Cornel Turcescu, inainte ca Ionut Lupu sa preia pozitia in luna decembrie a anului trecut. Fermierii cer insa […]The post Directorul general al APIA, Ionut Lupu, demis de ministrul Agriculturii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Negocierile dintre PSD si PNL, aruncate in aer dupa ce un ministru PSD l-a destituit pe seful liberal al unei institutii importante

publicat 2024-02-20 21:15:22 (Puterea)
Negocierile dintre PSD si PNL, aruncate in aer dupa ce un ministru PSD l-a destituit pe seful liberal al unei institutii importante Asadar, negocierile si asa dificile dintre PSD si PNL privind comasarea alegerilor se pare ca au fost pur si simplu dinamitate de o demitere de ultima ora! Negocierile dintre PSD si PNL au fost pur si simplu aruncate in aer, marti, dupa ce PSD-istul Florin Barbu, ministrul Agriculturii, l-a demis pe seful Agentiei de Plati […]The post Negocierile dintre PSD si PNL, aruncate in aer dupa ce un ministru PSD l-a destituit pe seful liberal al unei institutii importante appeared first on... ...continuare.

O noua directiva europeana privind certificatele de carbon e "pe teava"

publicat 2024-02-20 21:15:22 (Puterea)
O noua directiva europeana privind certificatele de carbon e pe teava Negociatorii din Parlamentul European si cei din Consiliu au ajuns la un acord politic provizoriu cu privire la un nou cadru voluntar de certificare pentru stocarea carbonului in UE, care are ca scop stimularea implementarii acestuia si imbunatatirea capacitatii Uniunii de a cuantifica, monitoriza si verifica astfel de activitati. Noua lege acopera diferite tipuri de […]The post O noua directiva europeana privind certificatele de carbon e "pe teava" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet: "Viata omului trebuie protejata in fiecare zi"

publicat 2024-02-20 21:15:22 (Puterea)
Ministrul Mediului, Mircea Fechet: Viata omului trebuie protejata in fiecare zi Viata omului este cea mai importanta. O gospodarie stricata de ursi se repara, o culta distrusa de ursi poate fi despagubita, dar viata omului nu poate fi masurata si nici redata, daca a fost curmata de un animal salbatic. La Dialogurile Puterii, ministrul Mediului, Mircea Fechet, ne spunea ca, ministru fiind, trebuie "sa abordez frontal […]The post Ministrul Mediului, Mircea Fechet: "Viata omului trebuie protejata in fiecare zi" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romanii afla miercuri calendarul alegerilor: PSD si PNL vor merge pe liste comune

publicat 2024-02-20 20:00:12 (Puterea)
Romanii afla miercuri calendarul alegerilor: PSD si PNL vor merge pe liste comune Ziua de miercuri va aduce asteptatele vesti legate de calendarul alegerilor, iar o posibila intelegere intre PSD si PNL ar putea marca o schimbare semnificativa in peisajul politic. Surse din PSD indica faptul ca cele doua partide ar putea forma liste comune in anumite regiuni, consolidand astfel o alianta pentru alegerile municipale si judetene. Romanii […]The post Romanii afla miercuri calendarul alegerilor: PSD si PNL vor merge pe liste comune appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dr. Anca Hancu: "Daca doriti sa tineti post negru mai mult de 2-3 zile, cereti sfatul unui medic"

publicat 2024-02-20 20:00:12 (Puterea)
Dr. Anca Hancu: Daca doriti sa tineti post negru mai mult de 2-3 zile, cereti sfatul unui medic "Daca doriti sa tineti post negru mai mult de 2-3 zile, cereti sfatul unui medic, care poate sa fie medicul de familie,", recomanda dr. Anca Hancu, medic generalist, doctor in stiinte medicale si nutritionist. Recomandarea specialistului vizeaza reducerea riscurilor "uriase" la care se expun persoanele care decid sa tina post negru: probleme digestive, gastrita sau […]The post Dr. Anca Hancu: "Daca doriti sa tineti post negru mai mult de 2-3 zile, cereti sfatul unui medic" appeared... ...continuare.

Cadastru gratuit pentru cetateni: ANCPI aloca peste 300 milioane de lei

publicat 2024-02-20 19:15:11 (Puterea)
Cadastru gratuit pentru cetateni: ANCPI aloca peste 300 milioane de lei Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) a anuntat alocarea sumei de 305.837.122 de lei pentru finantarea celei de-a zecea etape a programului de inregistrare sistematica a proprietatilor imobiliare pe sectoare cadastrale. In acest context, mai mult de 2.000 de unitati administrativ-teritoriale (UAT) si-au manifestat intentia de a initia sau de a continua procesul […]The post Cadastru gratuit pentru cetateni: ANCPI aloca peste 300 milioane de lei appeared first on... ...continuare.

Fiul lui Badalau, in fata justitiei: Judecata definitiva in dosarul de mita

publicat 2024-02-20 19:15:11 (Puterea)
Fiul lui Badalau, in fata justitiei: Judecata definitiva in dosarul de mita Curtea de Apel Bucuresti valideaza ancheta DNA si il trimite pe Gabriel Badalau in judecata. Fiul fostului baron de Giurgiu, Niculae Badalau, Gabriel Badalau, nu scapa de problemele cu legea, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a validat definitiv ancheta DNA si a hotarat inceperea judecatii pe fond in dosarul de mare coruptie in care […]The post Fiul lui Badalau, in fata justitiei: Judecata definitiva in dosarul de mita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii legat de averea sa

publicat 2024-02-20 19:15:11 (Puterea)
Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii legat de averea sa Tribunalul Bucuresti a judecat, marti, contestatia lui Iulian Dumitrescu impotriva ordonantei de aplicare a sechestrului pe bunurile sale mobile si imobile. Iulian Dumitrescu, lovitura grea din partea magistratilor Asadar, lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu! Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu ramane cu intreaga sa avere sub sechestru, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, […]The post Lovitura grea pentru Iulian Dumitrescu. Ce au decis magistratii... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.