EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Femeie din Georgia, retinuta dupa ce a vandalizat o icoana a lui Stalin. Gestul "scandalos", a provocat proteste

publicat 2024-02-02 23:00:10 (Money.ro)
Femeie din Georgia, retinuta dupa ce a vandalizat o icoana a lui Stalin. Gestul scandalos, a provocat proteste Un tribunal din Georgia a dispus cinci zile de detentie pentru o femeie care a vandalizat o icoana religioasa care il infatiseaza pe liderul sovietic Iosif Stalin, un act ce a declansat ample proteste luna trecuta in capitala Tbilisi, au declarat avocatii acesteia, relateaza Reuters. Asociatia Tinerilor Avocati din Georgia a confirmat intr-un e-mail pentru […]Articolul Femeie din Georgia, retinuta dupa ce a vandalizat o icoana a lui Stalin. Gestul "scandalos", a provocat proteste apare... ...continuare.

Phil, cel mai celebra marmota "meteorolog" din SUA, a anuntat cand va veni primavara – VIDEO

publicat 2024-02-02 22:45:10 (Money.ro)
Phil, cel mai celebra marmota meteorolog din SUA, a anuntat cand va veni primavara – VIDEO Celebra marmota cunoscuta sub numele de Phil a iesit vineri din vizuina sa din Pennsylvania si "nu si-a vazut umbra", semn ca temperaturile mai calde ale primaverii vor sosi mai devreme in America de Nord, potrivit credintei populare locale, relateza Reuters.  Distribuie pe Facebook  Distribuie pe Twitter  Distribuie pe Email Mii de oameni s-au adunat in zori […]Articolul Phil, cel mai celebra marmota "meteorolog" din SUA, a anuntat cand va veni primavara... ...continuare.

Fermierii polonezi vor sa blocheze din nou frontiera cu Ucraina. Granita dintre Olanda si Belgia a fost blocata vineri. Protestele cuprind si Grecia. Agricultorii din Franta pun capat deocamdata actiunii lor

publicat 2024-02-02 22:00:09 (Money.ro)
Fermierii polonezi vor sa blocheze din nou frontiera cu Ucraina. Granita dintre Olanda si Belgia a fost blocata vineri. Protestele cuprind si Grecia. Agricultorii din Franta pun capat deocamdata actiunii lor Sindicatul Solidaritatea a precizat ca, in afara de blocarea punctelor de trecere cu Ucraina, a planificat blocari temporare ale drumurilor din intreaga tara intre 9 februarie si 10 martie."Rabdarea noastra s-a epuizat. Pozitia Bruxelles-ului in ultima zi a lunii ianuarie 2024 este inacceptabila pentru intreaga noastra comunitate agricola", a declarat sindicatul polonez Solidaritatea intr-o declaratie datata joi. "In plus, pasivitatea autoritatilor poloneze in ceea ce priveste importul de... ...continuare.

Actiunile Meta au crescut cu peste 20% vineri, dupa ce compania a raportat o triplare a profitului in trimestrul patru si a emis primul sau dividend

publicat 2024-02-02 22:00:09 (Money.ro)
Actiunile Meta au crescut cu peste 20% vineri, dupa ce compania a raportat o triplare a profitului in trimestrul patru si a emis primul sau dividend Veniturile Meta au crescut cu 25% in trimestrul patru, la 40,1 miliarde de dolari, de la 32,2 miliarde de dolari cu un an mai devreme.Aceasta este cea mai rapida rata de crestere pentru orice perioada de la jumatatea anului 2021 si ofera o dovada suplimentara ca piata de publicitate online continua sa isi revina.Profitul net al Meta s-a triplat, la 14 miliarde de dolari, de la 4,65 miliarde de dolari cu un an mai devreme.Compania estimeaza ca vanzarile pentru primul trimestru vor fi cuprinse... ...continuare.

TikTok, divertisment pentru mase sau o arma foarte eficienta?

publicat 2024-02-02 20:15:09 (Money.ro)
TikTok, divertisment pentru mase sau o arma foarte eficienta? O analiza despre cum a fost conceputa si cum este folosita celebra aplicatie TikTok, scrisa de Gurwinder, ar putea explica de ce generatiile mai tinere sunt atat de captivate in a urmari si crea continut si cum poate tot acest timp de vizionare sa fie, de fapt, o arma foarte eficienta. Tik Tok este cea […]Articolul TikTok, divertisment pentru mase sau o arma foarte eficienta? apare prima data in Money. ...continuare.

Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor

publicat 2024-02-02 20:00:14 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale Florin Barbu a afirmat, referitor la acordul semnat intre premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor privind incetarea protestelor, ca "numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor si ma bucur ca fermierii si transportatorii de la Afumati au inteles ca avem solutii pentru toate revendicarile prezentate". "Impreuna cu premierul […]Articolul Ministrul Agriculturii vorbeste despre acordul intre premier... ...continuare.

Simion, indezirabil in Republica Moldova pana in 2028. Reactia liderului AUR

publicat 2024-02-02 20:00:14 (Money.ro)
Simion, indezirabil in Republica Moldova pana in 2028. Reactia liderului AUR Liderul AUR, George Simion, are interdictie de a intra in Republica Moldova pentru inca 5 ani, adica pana la 1 octombrie 2028, dupa ce o decizie initiala in acest sens, luata in 2018, a fost prelungita cu inca cinci ani, au confirmat vineri pentru publicatia NewsMaker reprezentantii Inspectoratului General pentru Migratie al Ministerului Afacerilor Interne […]Articolul Simion, indezirabil in Republica Moldova pana in 2028. Reactia liderului AUR apare prima data in Money. ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat, vineri, un acord privind incetarea protestelor

publicat 2024-02-02 19:15:13 (Money.ro)
Premierul Marcel Ciolacu si reprezentantii fermierilor si transportatorilor au semnat, vineri, un acord privind incetarea protestelor Comitetul va fi format din reprezentanti ai ministerelor de resort si ai fermierilor si transportatorilor. Fiecare ministru va desemna cate un secretar de stat din subordinea sa, care sa faca parte din comitet, si sa gestioneze problemele semnalate.Spetele concrete care privesc un singur domeniu, vor fi gestionate la nivelul ministerului de resort, impreuna cu partenerul social, mai arata comunicatul de presa al Executivului.Scopul Comitetului este solutionarea revendicarilor agricultorilor... ...continuare.

PROIECT: Valoarea exproprierilor pentru amenajarea Hidroenergetica Pascani, de pe raul Siret, depaseste 27 de milioane de lei

publicat 2024-02-02 19:15:13 (Money.ro)
PROIECT:  Valoarea exproprierilor pentru amenajarea Hidroenergetica Pascani, de pe raul Siret, depaseste 27 de milioane de lei "Conform informatiilor puse la dispozitie de Hidroelectrica SA, pentru realizarea obiectivului de investitie de utilitate publica de interes national "Amenajarea Hidroenergetica Pascani pe raul Siret" este necesara ocuparea unei suprafete totale de 23.174.585 mp teren, aferenta unui numar total de 4.165 imobile", potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea amplasamentului care constituie coridorul de expropriere, declansarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate... ...continuare.

Ministrul Agriculturii, despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor: Numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor

publicat 2024-02-02 19:15:13 (Money.ro)
Ministrul Agriculturii, despre acordul intre premier si reprezentantii fermierilor si transportatorilor pentru incetarea protestelor: Numai dialogul este calea pentru rezolvarea problemelor "Impreuna cu premierul Marcel Ciolacu am avut o noua intalnire cu reprezentantii fermierilor si transportatorilor care protesteaza la Afumati, iar in urma acordului semnat, acestia au decis incetarea actiunilor de protest, atat in Bucuresti, cat si in teritoriu. Acordul semnat prevede constituirea unui Comitet interministerial, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, care sa analizeze si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru problemele prezentate de fermieri si transportatori", a scris... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.