EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




SONDAJ. Cine castiga Capitala. Doua treimi dintre bucuresteni nu o vor nici pe Firea, nici pe Nicusor Dan

publicat 2024-02-05 16:30:22 (Money.ro)
SONDAJ. Cine castiga Capitala. Doua treimi dintre bucuresteni nu o vor nici pe Firea, nici pe Nicusor Dan PNL Bucuresti a comandat un sondaj in luna ianuarie 2024 pentru a evalua preferintele si optiunile cetatenilor din Capitala in vederea alegerilor viitoare. In functie de tipul de alegeri, 21-23% dintre cei sondati, care merg la vot si au o optiune, indica Partidul National Liberal drept alegerea lor. Articolul integral pe psnews.roArticolul SONDAJ. Cine castiga Capitala. Doua treimi dintre bucuresteni nu o vor nici pe Firea, nici pe Nicusor Dan apare prima data in Money. ...continuare.

Locul de vis al Mirabelei Dauer! Cum arata vila cu helesteu pentru care solista a dat  200.000 de euro

publicat 2024-02-05 15:30:23 (Money.ro)
Locul de vis al Mirabelei Dauer! Cum arata vila cu helesteu pentru care solista a dat  200.000 de euro Locul de vis al Mirabelei Dauer! Cum arata vila cu helesteu pentru care solista a dat  200.000 de euroArticolul Locul de vis al Mirabelei Dauer! Cum arata vila cu helesteu pentru care solista a dat  200.000 de euro apare prima data in Money. ...continuare.

Dosar de europarlamentar: Dan Nica (PSD) spera la al treilea mandat consecutiv

publicat 2024-02-05 15:15:16 (Money.ro)
Dosar de europarlamentar: Dan Nica (PSD) spera la al treilea mandat consecutiv Dan Nica, europarlamentar PSD, a avut un mandat plin de provocari in Parlamentul European (PE). In 2024, este nevoit sa-si apere fotoliul de europarlamentar in fata noii conduceri a partidului, dupa 2 mandate consecutive la Strasbourg. Marcel Ciolacu ar putea sa-l scoata din Parlamentul European si sa-i incheie lunga cariera politica. Articolul integral pe psnews.roArticolul Dosar de europarlamentar: Dan Nica (PSD) spera la al treilea mandat consecutiv apare prima data in Money. ...continuare.

Un tribunal de la Seul il achita pe patronul Samsung, Lee Jae-yong, intr-un proces de frauda contabila in cadrul unei fuziuni intre doua intreprinderi ale grupului, in care era acuzat de trucarea cursului actiunilor si abuz de incredere

publicat 2024-02-05 15:00:29 (Money.ro)
Un tribunal de la Seul il achita pe patronul Samsung, Lee Jae-yong, intr-un proces de frauda contabila in cadrul unei fuziuni intre doua intreprinderi ale grupului, in care era acuzat de trucarea cursului actiunilor si abuz de incredere Potrivit Yonhap, tribunalul a stabilit ca acesta nu avea "intentia de a provoca pagube actionarilor" prin aceasta fuziune care, acuza criticii mostenitorului, era menita sa-i asigure un transfer de putere fara probleme lui Lee Jae-yong, un descendent al familiei care a infintat Samsung.Lee Jae-yong, in varsta de 54 de ani, al 278-lea cel mai bogat om din lume potrivit revistei Forbes, a fost eliberat conditionat in august 2021, dupa ce a ispasit 18 luni de inchisoare, reprezentand... ...continuare.

Scandal monstru la Hong Kong, cu Leo Messi in mijlocul controversei

publicat 2024-02-05 15:00:29 (Money.ro)
Scandal monstru la Hong Kong, cu Leo Messi in mijlocul controversei Organizatorii meciului amical al echipei Inter Miami din Hong Kong s-au angajat ca Lionel Messi sa joace cel putin 45 de minute, a dezvaluit luni ministrul sportului din Hong Kong, dupa ce absenta superstarului argentinian la partida de duminica a starnit furia publicului. Capitanul campioanei mondiale Argentina, care sufera oficial de o intindere la ischiogambieri, […]Articolul Scandal monstru la Hong Kong, cu Leo Messi in mijlocul controversei apare prima data in Money. ...continuare.

Compania locala de software Trencadis a raportat afaceri de 33,7 milioane de euro in 2023, in crestere cu 38,7%

publicat 2024-02-05 14:15:25 (Money.ro)
Compania locala de software Trencadis a raportat afaceri de 33,7 milioane de euro in 2023, in crestere cu 38,7% "Trencadis, companie de tehnologie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii software complexe pentru sectorul guvernamental si cel de business, a incheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), in crestere cu 38,7% fata de anul precedent, care survine dupa avansul de 21% din 2022Compania precizeaza ca rezultatele obtinute in 2023 reprezinta un nou record al volumului de afaceri, iar profitul realizat a fost de 1,24 milioane de euro (6,2 milioane... ...continuare.

Ce avere a investit Virgil Iantu in restaurantul sau! Preturile nu sunt chiar mici

publicat 2024-02-05 14:15:25 (Money.ro)
Ce avere a investit Virgil Iantu in restaurantul sau! Preturile nu sunt chiar mici Ce avere a investit Virgil Iantu in restaurantul sau! Preturile nu sunt chiar miciArticolul Ce avere a investit Virgil Iantu in restaurantul sau! Preturile nu sunt chiar mici apare prima data in Money. ...continuare.

Misterul celor 900.000 de euro din declaratia de avere a primarului din Campina, Alin Moldoveanu

publicat 2024-02-05 14:15:25 (Money.ro)
Misterul celor 900.000 de euro din declaratia de avere a primarului din Campina, Alin Moldoveanu Un scandal urias sta sa izbucneasca in cadrul PNL Prahova. Dupa dezvaluirile ce-l privesc pe Iulian Dumitrescu, presedintele Consiliului Judetean Prahova, in vizor a ajuns primarul din Campina, Alin Moldoveanu (PNL). Moldoveanu este acuzat de campineni ca ar fi vandut doua terenuri iar banii incasati (900.000 de euro) nu apar nicaieri in declaratia de avere […]Articolul Misterul celor 900.000 de euro din declaratia de avere a primarului din Campina, Alin Moldoveanu apare prima data in... ...continuare.

Partidul lui Macron prezinta un afis inspirat de logoul Apple si sloganul "Think different" in vederea alegerilor europene si starneste un val de critici

publicat 2024-02-05 13:00:19 (Money.ro)
Partidul lui Macron prezinta un afis inspirat de logoul Apple si sloganul Think different in vederea alegerilor europene si starneste un val de critici "Pentru prima oara, de la Lyon la Praga, de la Paris la Berlin si de la Berlin la Madrid vom avea acelasi afis", a anuntat partidul lui Emmanuel Macron care a publicat imagini in care prezinta afisul - o deturnare a marcii Apple si sloganul "Think different ".Imediat dupa ce a fost postat, afisul a fost criticat tot weekendul, multi observatori considerand ca este rupt de realitate in contextul in care Uniunea Europeana (UE) este zguduita de proteste ale agricultorilor, iar Apple isi... ...continuare.

Castigatorii Grammy 2024. Un star al muzicii a fost arestat imediat dupa a fost premiat la gala. Prima aparitie publica a lui Celine Dion (FOTO) diagnosticata cu o rara boala

publicat 2024-02-05 12:30:13 (Money.ro)
Castigatorii Grammy 2024. Un star al  muzicii a fost arestat imediat dupa a fost premiat la gala. Prima aparitie publica a lui Celine Dion (FOTO) diagnosticata cu o rara boala Castigatorii Grammy 2024. O mare vedeta a muzicii a fost arestata imediat dupa a fost premiata la galaArticolul Castigatorii Grammy 2024. Un star al muzicii a fost arestat imediat dupa a fost premiat la gala. Prima aparitie publica a lui Celine Dion (FOTO) diagnosticata cu o rara boala apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.