EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nuclearelectrica, dupa ce un compresor de aer de serviciu din partea clasica a reactorului 2 de la Cernavoda a degajat fum: Echipamentul este izolat si se fac investigatii pentru identificarea cauzei

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
Nuclearelectrica, dupa ce un compresor de aer de serviciu din partea clasica a reactorului 2 de la Cernavoda a degajat fum: Echipamentul este izolat si se fac investigatii pentru identificarea cauzei "SN Nuclearelectrica SA anunta ca in dupa-amiaza zilei de 6 februarie 2024, un compresor de aer de serviciu,  din partea clasica (nu cea nucleara) a Unitatii 2 CNE Cernavoda a declansat si a degajat fum (fara foc), fara impact asupra securitatii nucleare si personalului Unitatii 2 CNE Cernavoda. In prezent, echipamentul este izolat si se fac investigatii pentru identificarea cauzei", arata compania.Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au anuntat ca pompierii... ...continuare.

CNAIR: Siguranta celor care circula pe Podul Suspendat peste Dunare de la Braila nu este pusa in pericol absolut deloc / Contractul nu este finalizat, iar receptia lucrarilor se va face doar dupa indeplinirea tuturor standardelor de calitate

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
CNAIR: Siguranta celor care circula pe Podul Suspendat peste Dunare de la Braila nu este pusa in pericol absolut deloc / Contractul nu este finalizat, iar receptia lucrarilor se va face doar dupa indeplinirea tuturor standardelor de calitate CNAIR a transmis, marti, precizari cu privire la contractul pentru proiectarea si constructia Podului Suspendat peste Dunare de la Braila."Siguranta celor care circula pe pod nu este pusa in pericol absolut deloc. Contractul nu este finalizat, iar receptia lucrarilor se va face doar dupa indeplinirea tuturor standardelor de calitate stipulate in contract. Contractul cu antreprenorul WeBuild este in intarziere din cauza mobilizarii deficitare a acestuia", a transmis, marti, CNAIR, intr-un... ...continuare.

Alex Florenta, despre proiectul care dezincrimineaza evaziunea fiscala daca este pana la un milion de euro: Cred ca limita este prea ridicata. Cel putin pentru nivelul actual al Romaniei

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
Alex Florenta, despre proiectul care dezincrimineaza evaziunea fiscala daca este pana la un milion de euro: Cred ca limita este prea ridicata. Cel putin pentru nivelul actual al Romaniei Alex Florenta a fost intrebat marti, la TVR Info, ce crede despre proiectul de lege care vizeaza dezincriminarea evaziunii fiscale daca prejudiciul este pana la un milion de euro.    "Chiar daca in esenta sa un astfel de demers nu este neaparat gresit,  limita la care ajungem sa putem aplica aceste beneficii ale platii integrale e, intr-adevar, o discutie. In ceea ce ma priveste, cred ca limita de un milion de euro este prea ridicata. Cel putin pentru nivelul actual al... ...continuare.

"Giselle", la Opera Nationala Romana din Timisoara. Programul complet al lunii februarie 2024

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
Giselle, la Opera Nationala Romana din Timisoara. Programul complet al lunii februarie 2024 Giselle este tragedia unui tinere taranci care tanjeste dupa dragoste si danseaza cu pasiune in lumea viselor ei. Indragostita de Albrecht, un tanar nobil cu o identitate ascunsa, si inselata in asteptarile ei, confruntata cu adevarul dezvaluit de Hans, tanarul padurar, care o iubeste fara speranta, Giselle isi pierde mintile si moare. Se alatura dansatoarelor […]Articolul "Giselle", la Opera Nationala Romana din Timisoara. Programul complet al lunii februarie 2024 apare prima data in... ...continuare.

Comasarea alegerilor poate creste prezenta la urne

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
Comasarea alegerilor poate creste prezenta la urne Comasarea alegerilor din 2024 are numeroase beneficii si poate motiva cetateni sa se prezinte la urne. Reprezentativitatea este fundamentala pentru un proces democratic, iar comasarea s-ar dovedi esentiala in acest caz. Organizarea a 4 tipuri de alegeri in 2024, chiar 5 pentru ca alegerile prezidentiale pot avea si turul 2, ar descuraja foarte mult votantii. […]Articolul Comasarea alegerilor poate creste prezenta la urne apare prima data in Money. ...continuare.

Cat rau au facut Romaniei declaratiile liderului AUR. Rusia s-a folosit foarte mult de ele

publicat 2024-02-06 20:00:15 (Money.ro)
Cat rau au facut Romaniei declaratiile liderului AUR. Rusia s-a folosit foarte mult de ele Invitat luni in emisiunea Puterea Stirilor, Anatol Salaru, fost ministru al Apararii in Republica Moldova in 2015-2016, a explicat cat rau au facut Romaniei declaratiile lui Claudiu Tarziu privind preluarea unor teritorii din Ucraina cu riscul de a iesi din NATO. "Rusia a folosit foarte mult acest lucru si a dat exemplu ca in Romania […]Articolul Cat rau au facut Romaniei declaratiile liderului AUR. Rusia s-a folosit foarte mult de ele apare prima data in Money. ...continuare.

Conflictele dintre banci si consumatori au fost transate in 2023 mai degraba in favoarea oamenilor

publicat 2024-02-06 18:45:11 (Money.ro)
Conflictele dintre banci si consumatori au fost transate in 2023 mai degraba in favoarea oamenilor "Consumatorii de servicii si produse financiare au obtinut beneficii mai mari din negocierile cu bancile si IFN-urile desfasurate anul trecut in cadrul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB). In 2023 s-au adresat CSALB cei mai multi consumatori din ultimii 7 ani, iar bancile au acceptat cu 15% mai multe cereri de negociere decat in 2022. Valoarea beneficiilor obtinute de consumatori in urma negocierilor cu bancile a depasit anul trecut 3,3 milioane de... ...continuare.

UPDATE – Fum in camera unei turbine la Unitatea 2 CNE Cernavoda

publicat 2024-02-06 18:00:50 (Money.ro)
UPDATE – Fum in camera unei turbine la Unitatea 2 CNE Cernavoda UPDATE:  Pompierii au adaugat ca nu a fost afectata integritatea centralei.    "Echipajele de interventie au evacuat fumul din incaperea care se afla intr-o cladire conexa centralei. Nu este afectata integritatea centralei. Nu au fost raportate victime. Se actioneaza pentru identificarea sursei fumului", a transmis sursa citata.   STIRE INITIALA: Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au anuntat ca pompierii au fost sesizati ca era fum in... ...continuare.

Metropolitan Life anunta o crestere de aproape 4% a primelor brute subscrise in primele noua luni ale anului 2023, la 468,39 milioane lei

publicat 2024-02-06 18:00:50 (Money.ro)
Metropolitan Life anunta o crestere de aproape 4% a primelor brute subscrise in primele noua luni ale anului 2023, la 468,39 milioane lei "Metropolitan Life anunta o crestere de 3,65% a primelor brute subscrise in primele noua luni ale anului 2023, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. In primele noua luni ale anului 2023, Metropolitan Life a inregistrat prime brute subscrise in valoare de 468.393.397 lei, comparativ cu aceeasi perioada din 2022, cand valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 451.907.428 lei", anunta asiguratorul.De asemenea, in primele noua luni din anul 2023 au fost platite indemnizatii... ...continuare.

O bucata de avion cat capota unei masini a cazut intr-un sat din Mures. Ancheta a autoritatilor

publicat 2024-02-06 18:00:50 (Money.ro)
O bucata de avion cat capota unei masini a cazut intr-un sat din Mures. Ancheta a autoritatilor O piesa metalica provenita de la un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, marti, in localitatea Nazna din comuna Sancraiu de Mures, in apropierea unei gradinite. Avionul a aterizat in siguranta si nu au fost raportate victime. Potrivit oficialilor ISU Mures, este vorba despre o piesa metalica, o bucata de tabla mare cat aproximativ o […]Articolul O bucata de avion cat capota unei masini a cazut intr-un sat din Mures. Ancheta a autoritatilor apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.