EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Pretul mediu pentru apartamentele cu doua camere, sub 60.000 de euro. In ce cartier din Bucuresti

publicat 2024-02-08 13:45:11 (Money.ro)
58.200 de euro a fost pretul mediu cerut de proprietari pentru locuintele de doua camere din zona Rahova-Sebastian din Bucuresti in luna ianuarie a acestui an. Fata de acum un an, cand pretul mediu a fost de 64.700 scaderea este de 10%, potrivit datelor portalului Anuntul.ro. Preturi medii cerute de proprietarii de apartamente sub 70.000 […]Articolul Pretul mediu pentru apartamentele cu doua camere, sub 60.000 de euro. In ce cartier din Bucuresti apare prima data in Money. ...continuare.

Curs valutar BNR, 8 februarie 2024. Cat valoreaza, astazi, un euro

publicat 2024-02-08 13:15:16 (Money.ro)
Curs valutar BNR, 8 februarie 2024. Cat valoreaza, astazi, un euro Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,9764 lei pentru un euro, de la un curs de 4,9769 lei inregistrat miercuri. Dolarul a ajuns la 4,6195 lei, de la 4,6228 lei.Articolul Curs valutar BNR, 8 februarie 2024. Cat valoreaza, astazi, un euro apare prima data in Money. ...continuare.

Romanii au castigat in 2023 premii prin tragere la sorti de aproximativ 10 milioane de euro. Apartamentele, premiile in bani si autoturismele, cele mai scumpe recompense

publicat 2024-02-08 13:00:15 (Money.ro)
Romanii au castigat in 2023 premii prin tragere la sorti de aproximativ 10 milioane de euro. Apartamentele, premiile in bani si autoturismele, cele mai scumpe recompense "Valoarea totala a premiilor din promotiile de consumatori cu tragere la sorti desfasurate de companiile romanesti in anul 2023 a fost de aproximativ 10 milioane de euro", potrivit estimarilor Mediapost Hit Mail, companie organizatoare de promotii de consumatori din Romania.Suma totala a campaniilor promotionale de anul trecut a fost cu cu aproximativ 25% mai mare fata de 2022.Mediapost Hit Mail gestioneaza de circa 20 de ani cel putin un sfert din toate promotiile de consumatori cu trageri... ...continuare.

"Of, viata mea!" Florin Salam, saltat de politisti. Ce acuzatii i se aduc

publicat 2024-02-08 13:00:15 (Money.ro)
Of, viata mea! Florin Salam, saltat de politisti. Ce acuzatii i se aduc Cantaretul Florin Salam a fost saltat, astazi, de politisti cu mandat de aducere. Acesta a fost dus la audieri la Politia din Targoviste intr-un dosar de inselaciune. Potrivit presei locale din Dambovita, un barbat din judetul Dambovita l-a reclamat pe Florin Salam la Politie. Denuntatorul sustine ca i-ar fi dat 5500 de euro lui Florin […]Articolul "Of, viata mea!" Florin Salam, saltat de politisti. Ce acuzatii i se aduc apare prima data in Money. ...continuare.

Scurgere de apa radioactiva la Centrala Nucleara avariata Fukushima. Incident in timpul dezmembrarii unui reactor nuclear in centrul Japoniei

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Scurgere de apa radioactiva la Centrala Nucleara avariata Fukushima. Incident in timpul dezmembrarii unui reactor nuclear in centrul Japoniei Insa nu s-a detectat nicio urma de contaminare in afara instalatiei, da asigurari operatorul.Aceasta scurgere a fost oprita la 20 de minute dupa ce a fost descoperita, miercuri dimineata, de catre un muncitor care curata tevi de evacuare in instalatie.Aceasta scurgere a aproximativ 5.500 de litri de apa radioactiva de la centrala grav avariata in 2011 a avut loc inainte ca apa sa fie tratata de catre un sistem, denumit ALPS, care curata ape recuperate din instalatie de cea mai mare parte... ...continuare.

Marcel Ciolacu: Prioritatea Guvernului este sa finalizam setul de norme prin care in toate licitatiile publice sa se aplice "Criteriul verde". Este cel mai puternic instrument pentru a sustine companiile romanesti

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Marcel Ciolacu: Prioritatea Guvernului este sa finalizam setul de norme prin care in toate licitatiile publice sa se aplice Criteriul verde. Este cel mai puternic instrument pentru a sustine companiile romanesti "As dori sa va anunt ca prioritatea absoluta a Guvernului in urmatoarele doua saptamani este sa finalizam setul de norme prin care in toate licitatiile publice sa se aplice «Criteriul verde». Este cel mai puternic instrument pentru a sustine companiile romanesti, folosind un principiu european punctat suplimentar pentru companiile cu ruta de transport cea mai scurta, care polueaza cel mai putin. Cu cat ai fabrica mai aproape de client, cu atat esti mai avantajat", a afirmat Marcel Ciolacu.... ...continuare.

Ciolacu: Voi propune mediului privat un program national pentru extinderea accelerata a invatamantului dual

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Ciolacu: Voi propune mediului privat un program national pentru extinderea accelerata a invatamantului dual Marcel Ciolacu a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca aceasta este o solutie pentru deficitul fortei de munca.    "O alta prioritate, dupa discutiile din ultimele saptamani cu reprezentantii tuturor marilor investitori, atat romani, cat si straini, este sa gasim solutii pentru deficitul fortei de munca. Este o problema structurala a economiei si de aceea voi propune mediului privat un program national pentru extinderea accelerata a invatamantului dual. Acest... ...continuare.

Marcel Ciolacu: Aprobam astazi Creditul fermierului, oferind acces mai facil agricultorilor la finantari vitale/ Achitam si in 2024 o cota de 50% din facturile pentru energia electrica folosita in irigarea culturilor agricole

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Marcel Ciolacu: Aprobam astazi Creditul fermierului, oferind acces mai facil agricultorilor la finantari vitale/ Achitam si in 2024 o cota de 50% din facturile pentru energia electrica folosita in irigarea culturilor agricole "Continuam sa adoptam solutiile convenite cu fermierii luna trecuta, aprobam astazi Creditul fermierului, oferind acces mai facil agricultorilor la finantari vitale. Alocam aproape 165 de milioane de euro si acoperim partea cea mai importanta a dobanzii la creditele bancare. Practic, suportam rata dobanzii ROBOR, iar fermierii raman cu marja ce nu poate depasi 1,95% pe an. Sprijinul este de maximum 280.000 de euro pe cinci ani. De asemenea, aprobam o masura prin care ajutam fermierii ce... ...continuare.

"Aquaman" din inotul romanesc vrea medalie la Mondiale

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Aquaman din inotul romanesc vrea medalie la Mondiale Robert Badea este mezinul delegatiei Romaniei de la Campionatele Mondiale de seniori Robert Badea este unul dintre cei care au scris istorie pentru inotul romanesc si pentru Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern anul trecut. Dupa ce a cucerit doua medalii de aur la FOTE, in probele de 200 m mixt si in cea […]Articolul "Aquaman" din inotul romanesc vrea medalie la Mondiale apare prima data in Money. ...continuare.

Sondaj: Peste un sfert dintre angajatorii din Romania vor sa creasca salariile

publicat 2024-02-08 12:30:14 (Money.ro)
Sondaj: Peste un sfert dintre angajatorii din Romania vor sa creasca salariile 81% dintre respondentii celui mai recent sondaj derulat de eJobs.ro au declarat ca au in plan recrutari pentru 2024, iar 65% le-au inceput deja. 10% nu stiu inca in ce directie va merge strategia de recrutare pentru acest an si daca va fi nevoie sa angajeze oameni noi, in timp ce 9% au raspuns ca […]Articolul Sondaj: Peste un sfert dintre angajatorii din Romania vor sa creasca salariile apare prima data in Money. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.