EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere

publicat 2024-02-14 08:45:20 (Money.ro)
Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere In 2024, Codul Muncii a suferit modificari semnificative, oferind angajatilor doua zile libere legale suplimentare si reducand intervalul de timp in care acestia pot lua pauza. Potrivit noilor dispozitii ale Codului Muncii, incepand cu anul 2024, cetatenii romani beneficiaza de doua zile libere aditionale in luna ianuarie, alaturi de cele trei deja existente. Din pacate, […]Articolul Codul Muncii, noi schimbari in 2024. Angajatii au primit in plus doua zile libere apare prima data in... ...continuare.

ChatGPT dobandeste memorie

publicat 2024-02-14 08:00:17 (Money.ro)
ChatGPT dobandeste memorie OpenAI a anuntat ca va inzestra ChatGPT cu memorie - chatbot-ul va tine minte informatii despre utilizator de la un chat la altul.Astfel, chatbot-ul va memora discutiile anterioare si ceea ce a invatat despre utilizator, putand sa foloseasca aceste informatii pentru a oferi raspunsuri personalizate mai bune.Teoretic, asta ar trebui sa se concretizeze intr-un nivel de functionalitate superior si o intelegere mai buna a cerintelor venite de la utilizatori.Pe de alta parte, la fel care in cazul... ...continuare.

Victorie pentru Apple si Microsoft: iMessage, Bing si Edge, exceptate de la regulile dure pentru concurenta ale UE

publicat 2024-02-14 08:00:17 (Money.ro)
Victorie pentru Apple si Microsoft: iMessage, Bing si Edge, exceptate de la regulile dure pentru concurenta ale UE Comisia a inchis o investigatie care analiza acest subiect.Decizia este o victorie pentru Apple, al carei serviciu iMessage se confrunta de mult timp cu plangeri din partea utilizatorilor de Android din cauza incompatibilitatilor. Inseamna ca Apple nu va fi obligata sa deschida infrastructura de mesagerie a serviciului sau catre producatorii alternativi, de la producatorii de dispozitive Android la WhatsApp si Facebook Messenger ale Meta sau catre aplicatiile de mesagerie criptate Signal si... ...continuare.

Paramount Global concediaza sute de angajati, dupa ce CBS a avut un numar record de vizionari pentru Super Bowl

publicat 2024-02-14 08:00:17 (Money.ro)
Paramount Global concediaza sute de angajati, dupa ce CBS a avut un numar record de vizionari pentru Super Bowl Paramount va concedia aproximativ 800 de oameni, sau aproximativ 3% din forta de munca, potrivit unei persoane familiarizate cu problema.Paramount Global a incheiat anul 2022 cu aproximativ 24.500 de angajati cu norma intreaga si cu norma partiala.Lucratorii afectati au fost anuntati marti, a spus Bakish in nota."Aceste ajustari ne vor ajuta sa ne dezvoltam impulsul si sa ne executam viziunea strategica pentru anul urmator - si cred cu fermitate ca avem multe motive sa fim entuziasmati", a... ...continuare.

Gigantul german al turismului TUI a inregistrat marti un profit trimestrial de 6 milioane de euro, chiar daca analistii anticipau pierderi

publicat 2024-02-14 08:00:17 (Money.ro)
Gigantul german al turismului TUI a inregistrat marti un profit trimestrial de 6 milioane de euro, chiar daca analistii anticipau pierderi Trecerea pe profit a depasit cu mult previziunile consensului analistilor, privind o pierdere de 102 milioane de euro din castigurile de baza inainte de dobanzi si impozitare (EBIT), potrivit datelor LSEG.Pentru acelasi trimestru al anului trecut, cel mai mare operator de turism din Europa a inregistrat o pierdere neta de 153 de milioane de euro.Veniturile fiscale ale grupului au inregistrat in primul trimestru un record de 4,3 miliarde de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent,... ...continuare.

Bursele europene au inchis marti in scadere, din cauza inflatiei peste asteptari din SUA

publicat 2024-02-14 07:30:12 (Money.ro)
Bursele europene au inchis marti in scadere, din cauza inflatiei peste asteptari din SUA Indicele paneuropean Stoxx 600 a incheiat sesiunea in scadere cu 1%, continuand evolutia descendenta din ziua anterioara.Pierderile au fost conduse de un declin de 27% al sectorului tehnologic, in timp ce actiunile din serviciile financiare au pierdut 1,7%.Pierderile s-au adancit dupa ce noi date au aratat ca inflatia din SUA a accelerat peste asteptari in ianuarie, deoarece preturile incapatanat de ridicate pentru locuinta au strans consumatorii.Indicele principal al preturilor de consum a... ...continuare.

Uniunea Europeana vrea sa sanctioneze firmele chineze care au ajutat Rusia sa eludeze sanctiunile occidentale

publicat 2024-02-14 07:30:12 (Money.ro)
Uniunea Europeana vrea sa sanctioneze firmele chineze care au ajutat Rusia sa eludeze sanctiunile occidentale Blocul de 27 de membri lucreaza la un al 13-lea pachet de sanctiuni ca urmare a invaziei pe scara larga a Rusiei in Ucraina, care ar putea fi gata la sfarsitul acestei luni, pentru a marca implinirea a doi ani de razboi.Unul dintre oficialii UE, care nu a dorit sa fie numit din cauza caracterului sensibil al discutiilor, a declarat: "Companiile si entitatile chineze din alte tari terte, care sunt implicate in sprijinirea Rusiei pentru eludarea sanctiunilor" vor aparea in urmatoarea runda a... ...continuare.

Paramount Global concediaza sute de angajati, la doar o zi dupa ce CBS a avut un numar record de vizionari pentru Super Bowl

publicat 2024-02-14 07:30:12 (Money.ro)
Paramount Global concediaza sute de angajati, la doar o zi dupa ce CBS a avut un numar record de vizionari pentru Super Bowl Paramount va concedia aproximativ 800 de oameni, sau aproximativ 3% din forta de munca, potrivit unei persoane familiarizate cu problema.Paramount Global a incheiat anul 2022 cu aproximativ 24.500 de angajati cu norma intreaga si cu norma partiala.Lucratorii afectati au fost anuntati marti, a spus Bakish in nota."Aceste ajustari ne vor ajuta sa ne dezvoltam impulsul si sa ne executam viziunea strategica pentru anul urmator - si cred cu fermitate ca avem multe motive sa fim entuziasmati", a... ...continuare.

Leipzig - Real Madrid 0-1 si Copenhaga - Manchester City 1-3! Spectacol total in optimile Champions League

publicat 2024-02-14 03:15:11 (Money.ro)
Leipzig - Real Madrid 0-1 si Copenhaga - Manchester City 1-3! Spectacol total in optimile Champions League Leipzig - Real Madrid 0-1 si Copenhaga - Manchester City 1-3, duelurile din turul optimilor Champions League, au fost in format live score, pe AS.ro. "Galacticii" si "cetatenii" si-au respectat statutul de favoriti si s-a impus in duelurile din Champions League. Real Madrid a invins-o pe Leipzig la limita, unicul gol al partidei fiind marcat […]Articolul Leipzig - Real Madrid 0-1 si Copenhaga - Manchester City 1-3! Spectacol total in optimile Champions League apare prima data in Money. ...continuare.

Sumudica a fost sunat de Edi Iordanescu: "Avea aceeasi problema!" De ce a fost impresionat de selectioner: "Nimeni nu credea"

publicat 2024-02-14 03:15:11 (Money.ro)
Sumudica a fost sunat de Edi Iordanescu: Avea aceeasi problema! De ce a fost impresionat de selectioner: Nimeni nu credea Marius Sumudica a dezvaluit ca fost sunat de Edi Iordanescu pentru a discuta despre jucatorii romani de la Gaziantep, dar si despre problemele medicale pe care le-au avut cei doi antrenori. Ca si Sumudica, selectionerul Romaniei a avut gripa si nu a putut sa mearga la tragerea la sorti a grupelor UEFA Nations League. Principalul […]Articolul Sumudica a fost sunat de Edi Iordanescu: "Avea aceeasi problema!" De ce a fost impresionat de selectioner: "Nimeni nu credea" apare prima data in... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.