EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




IPS Teodosie s-a ales cu mustrare scrisa, iar biroul de presa al Patriarhiei intra in reorganizare

publicat 2024-02-29 23:15:22 (Puterea)
IPS Teodosie s-a ales cu mustrare scrisa, iar biroul de presa al Patriarhiei intra in reorganizare Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost sanctionat, joi, de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane cu „dojana” sinodala scrisa (avertisment sinodal scris) pentru „incalcarea ordinii statutare a Bisericii si tulburarea pacii din viata Bisericii si a societatii, prin acte de razvratire, indisciplina si presiune publica”, potrivit unui comunicat al Cancelariei Sfantului Sinod. In comunicat se […]The post IPS Teodosie s-a ales cu mustrare scrisa, iar biroul... ...continuare.

Inca 3.000 de militari NATO vor intari fortele din Romania

publicat 2024-02-29 22:15:18 (Puterea)
Efectivele trupelor NATO din Romania se vor mari cu inca 3.000 de militari, incepand din primavara anului viitor. Majoritatea dintre ei vor veni din Franta, spre a se alatura Grupului de Lupta NATO de la Cincu, care va ajunge astfel la nivel de brigada. Aceasta decizie a fost luata joi, la varful NATO. Anuntul a […]The post Inca 3.000 de militari NATO vor intari fortele din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Biroul de presa al Patriarhiei intra in reorganizare. Ce face Vasile Banescu?

publicat 2024-02-29 22:15:18 (Puterea)
Biroul de presa al Patriarhiei intra in reorganizare. Ce face Vasile Banescu? Incepand cu data de 1 martie 2024, comunicatele de presa ale Patriarhiei Romane vor fi emise de Cancelaria Sfantului Sinod, pana la reorganizarea Biroului de presa al Patriarhiei Romane”, a anuntat, joi, Cancelaria Sfantului Sinod al BOR. Daca aceasta decizie de reorganizare a biroului de presa poate sa insemne demiterea actualui purtatorului de cuvant al […]The post Biroul de presa al Patriarhiei intra in reorganizare. Ce face Vasile Banescu? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan!

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan! Cristian Popescu Piedone, candidatul la functia de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobisnuita impotriva actualului primar, Nicusor Dan, distribuind personal apa calda promisa de acesta in mod inedit – in borcane. Intr-un gest de protest si in incercarea de a sublinia ceea ce el considera a fi promisiuni nerealizate ale primarului in exercitiu, […]The post Piedone imparte apa calda a lui Nicusor: Apa calda la borcan! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: "O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il sustinem la Primaria Capitalei"

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il sustinem la Primaria Capitalei Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a vorbit despre strategia liberarilor pentru primaria Capitalei si presedintie. Cu aceasta ocazie, europarlamentarul a lansat un atac devastator la adresa actualului edil al Bucurestiului si a afirmat ca este exclus sa il sustina pe acesta pentru inca un mandat. "PNL nu renunta la a avea candidat la presedintia Romaniei, cum […]The post Rares Bogdan, atac devastator la adresa lui Nicusor Dan: "O calamitate pentru Bucuresti. Este exclus sa il... ...continuare.

Ikea, aspru criticata in presa internationala: "Un copac taiat la fiecare 2 secunde"

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
Ikea, aspru criticata in presa internationala: Un copac taiat la fiecare 2 secunde Ikea, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din lume, este aspru criticata in presa internationala. Jurnalistii Le Monde arata date ingrijoratoare privind taierile de copaci produse de compania suedeza, desi aceasta se mandreste cu activitatea in favoarea planetei si dezvoltarea durabila. Potrivit jurnalistilor francezi, Ikea, care a ajuns sa vanda un obiect de […]The post Ikea, aspru criticata in presa internationala: "Un copac taiat la fiecare 2 secunde" appeared first on... ...continuare.

O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate

publicat 2024-02-29 22:00:18 (Puterea)
O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate Una dintre cele mai cunoscute fabrici de bere din Romania a luat decizia de a-si inchide portile dupa mai bine de 44 de ani de activitate. Este vorba, mai exact, de fabrica Martens Galati, care a fost infiintata in 1978. In anul 1977, compania a fost listata la bursa. In luna mai a anului 2023, Martens Galati […]The post O fabrica de bere din Romania isi inchide portile, dupa 44 de ani de activitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rampe pentru accesibilitate fara obstacole in Sectorul 5

publicat 2024-02-29 20:30:29 (Puterea)
Rampe pentru accesibilitate fara obstacole in Sectorul 5 Reprezentantii Infrastructura Sector 5 au anuntat finalizarea constructiei de rampe destinate facilitarii accesului pentru persoanele cu dizabilitati, varstnici si parinti cu carucioare in mai multe zone ale sectorului. Aceasta initiativa are ca obiectiv asigurarea unui acces rapid si eficient in cladirile comunitatii, subliniind angajamentul pentru crearea unui mediu mai incluziv. Redam integral postarea realizata de […]The post Rampe pentru accesibilitate fara obstacole in Sectorul 5... ...continuare.

"Regele etnobotanicelor", extradat in Romania. Ce infractiuni a comis si cat va sta dupa gratii

publicat 2024-02-29 20:30:26 (Puterea)
Regele etnobotanicelor, extradat in Romania. Ce infractiuni a comis si cat va sta dupa gratii Alin Rotaru, cunoscut sub numele de "Regele etnobotanicelor", a fost adus, joi, in Romania din Spania, a anuntat ministrul Justitiei, Alina Gorghiu. Acesta are de ispasit o pedeapsa de 5 ani si 4 luni de inchisoare pentru viol. Acesta se numara printre cele 70.000 de persoane inscrise in registrul agresorilor sexuali, a mai precizat ministrul […]The post "Regele etnobotanicelor", extradat in Romania. Ce infractiuni a comis si cat va sta dupa gratii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Redactorul-sef al publicatiei Novaia Gazeta, arestat la Moscova, in timpul discursului lui Putin

publicat 2024-02-29 19:30:17 (Puterea)
Redactorul-sef al publicatiei Novaia Gazeta, arestat la Moscova, in timpul discursului lui Putin Serghei Sokolov, redactorul-sef al Novaya Gazeta, publicatie critica la adresa regimului de la Krmelin, a fost arestat, miercuri, chiar in timp ce Vladimir Putin isi rostea discursul catre natiune. Anuntul a fost facut de ziarul rus independent, care a explicat pe site-ul sau ca agenti ai Centrului rus pentru combaterea Extremismului (Centrul E) l-au ridicat […]The post Redactorul-sef al publicatiei Novaia Gazeta, arestat la Moscova, in timpul discursului lui Putin appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.